عزیز بهترین راه ببین اگر منطقه شما جواب گو هست از پتیاک وایرلس بگیرید سرعت خیلی مناسبی داره و نوسان اصلا نداره.
اگر جواب گو نیست از شاتل adsl بگیرید بسیار خوب هست
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز بهترین راه ببین اگر منطقه شما جواب گو هست از پتیاک وایرلس بگیرید سرعت خیلی مناسبی داره و نوسان اصلا نداره.
اگر جواب گو نیست از شاتل adsl بگیرید بسیار خوب هست
سلام
من از شاتل 1024 نامحدود استفاده میکنم!
قبلا داتک بود 5 گیگ و 128 خوب نبود ولی شاتل خوبه
تعجب میکنم چرا میگید؟!
ولی بازم میل خودتونه های وب چطوره؟!
تو سایتای بزرگ تبیلغ کرده رو بیبوردای خیابونا تبلیغ کرده توی تلویزیون تبلیغ کرده هممم دارن معرفیش میکنن
بنظرم باید خوب باشه
موفق باشید
یکی از دوستان از های وب استفاده میکنن
سرعت 4 مگ دارن با 1.2 مگ دانلود میکنن
بنده هم ماه آینده از های وب سرویس میگیرم
متاسفانه پتیاک در منطقه من سرویس دهی نداره
بنده 7 سال پیش ازشون سرویس داشتم سال قبل مجبور شدم دوباره سرویس بگیرم 1 ماه طول کشید تا وصل شد پینگ بالا، نوسان سرعت باعث شد تا دوباره کنسلش کنم
های وب جای خالی نداره
داداش منم مثل خودتم و همه جا باید نت داشته باشم توی این سه مورد وایمکس ایرانسل و مبین نت و 3g رایتل من همه رو تست کردم تاکید میکنم توی این 3 مورد رایتل بهتر هست با 2 مگش حدودا تا 200 کیلو دانلود میده با اینکه قیمتش بالا هست ولی خوب برای بیرون خوبه و برای کار های فوری کار راه بنداز هست + در مورد آنتن دهی هم انتی دهی مبین نت و ایرانسل (وایمکس) 30 درصد رایتل هم نیست
در مورد اسیاتک ما همشه با 40 گیگ دانلود میگیریم 109 تومن اینم تعرفه ها هست تو عکس زیر
فایل پیوست 20774
اینم چنا اسکرین از سرعت دانلود و پینگ که الان براتون گرفتم خدمت شما
فایل پیوست 20775
فایل پیوست 20776
فایل پیوست 20777
سلام
از نظر من آسیا تک خوبه
مخابراتم بد نیست ولی اصلا روی پشتیبانیش حساب نکنید
بنده آخرش نفهمیدم شما قصد تهیه اینترنت همراه دارید یا ثابت در منزل :)
اگه تنها اینترنت همراه ملاک هست که ظاهرا هم همینطوره پس دیگه جای بحثی برای adsl و وایرلس نمیمونه :)
تنها انتخاب شما وایمکس هست و اینترنت همراه ایرانسل و رایتل!
البته با بررسی هایی که جدیدا بنده انجام دادم سرویس های همراه اول بهتر از ایرانسل شده.
و در صورتی که مشکل پوشش رایتل نداشته باشید که رایتل از نظر سرعت بهتر از همست...
موفق باشید
اگر اینترنت ثابت می خواهید اگر تهران هستید پیش 4 رقم اول تلفن خودتون بفرمایید