خودش گفت که آرزو بر جوانان عیب نیست :63:
نمایش نسخه قابل چاپ
این که نه ...
اما مثلا میشه یه سرور با پورت 10 گیگابیت ، همین CPU (پردازش دوتاش روی هم 64 گیگا هرتز میشه !) و 64 گیگ رم و 16 تا هارد 2 یا 1.5 ترابایت گرفت که فکر کنم حدود 1 میلیون تومن در ماه بشه
روی این (غول) سرو میشه مثلا 10-20 تا سرور اختصاصی خیلی باحال (با قیمت مثلا 100 تا 150 تومن) ایجاد کرد و فروخت :d (با Hyper-V) که روی اونا هر کاری میشه کرد !
ضمنا قیمت پورت 10 گیگابیت در این دیتاسنتر ، 50 یورو و قیمت هر ترابایت پهنای باند هم 15 یورو هست ! :d
لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید.
اگر میخواید در مورد پورت و ... بحث کنید تاپیک جدید بزنید.
دوستان عزیزی که راهنمایی میکنند دقت کنند پایداری سایتم برام مهمه هم سرعت هم پشتیبانی
در ضمن من مبلغ را هم تا سرور را امتحان نکنم با سایتم پرداخت نمیکنم
سوتفاهم نشه ولی اولش همه از سرورشون تعریف میکنند سایت را که منتقل میکنی بهانه ها شروع میشه
سایتت بازذیذ بالا داره یا داریم فلان عملیات را انجام میدیم یا سرور قطع شده و از این جور موارد
باز میگم اگر کسی میتونه سرعت سایت من را و پایداریش را تضمین کنه یا علی
اما در مورد هزینه میتونم تا 70 تومن هزینه کنم با سی پنل باشه چه بهتر البته فقط برای چند ماه چون تبلیغات زیادی برای سایتم دارم
به همین علته که میگم سرعت و پایداریش میخوام تضمین باشه
سلام، ما میتونیم بهتون تست بدیم...
24ساعت، بهمراه سی پنل (Trial)
اگر خواستید، ایمیل کنید : info@ded24.com
موفق باشید.
شما بگید بازدید سایتتون چه قدره ، من طبق همون بهتون سرویس می دیم و پولش رو می گیرم ، نگران پشتیبانی و آپتایم هم نباشید.
این خوبه ؟
عذرخواهی میکنم بابت اینکه دیر جواب دادم
سایت در 24 ساعت شبانه روز در اکثر مواقع 400 نفری انلاین داره
متاسفانه چند مدتی میشه روی این سرور که هستم همش قطعی داره سوال هم که میکنم همش میگه با ddos حمله هستش
مورد بعد اینکه من تا 1 یا دوم تیر امکان واریز مبلغ ندارم با این اوصافی که گفتم هر کس مایله یا علی
قیمت را هم از طریق پیغام خصوصی اعلام کنید با هزینه سی پنل
ادرس سایت را هم در پیغام خصوصی اگر مایل هستید بدم
یه سری هم به پلان های ما بزنید
گیگ نیک