آی پی ها از ایران هست اکثرش یعنی 95 درصد از ایرانه و نمی شه کاریش کرد آی پی رنج رو ببندم بازدید کنسل میشه مثلا ایرانسل و مبین نت رو کلا با تهران باید قطع کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
آی پی ها از ایران هست اکثرش یعنی 95 درصد از ایرانه و نمی شه کاریش کرد آی پی رنج رو ببندم بازدید کنسل میشه مثلا ایرانسل و مبین نت رو کلا با تهران باید قطع کنم
این عکس ها که گذاشتید وضعیت کاملا عادی هست و هیچ حمله ای رخ نداده سایتتون پیشرفت کرده فقط همین اگر حمله ای هم باشه در این سطح اصلا اهمیت نداره!
دوست من سرورتون اختصاصی برایخودتون هست و یه هاست از یه جا گرفتین و روی هاست اشتراکی هستین ؟؟؟
آیا این میزان بازدید کاری خاصی هم می کنن و مشکلی ایجاد کردند یا صرفا بازیدی می کنن
منظور اینکه چند کانکشن می زنن ؟؟؟
البته اگر سرور مال خودتون باشه می توانید این موضوع رو متوجه شوید
اگر این میزان بازیدی مشکل ساز شده و تعداد زیادی کانکشن میزنن می توانید ای پی ها رو در فایروال ببندید با محدود کردن تعدا کانکشن
اطلاعات بیشتری بدهید در پست های قبلی هم من چیزی نددیم
عزیز هاست اشتراکی هستش
میزان بازدید بنس ریت داره میکشه پائین صرفا بازدید میکنن
کانکشن نمی دئنم چیه
اطلاعات بیشتر چی می خواهید عزیز بگید تا بدهم
- - - Updated - - -
آقا بازدید ما رو داره شدیدا میکشه پائین وقتی با یه آی پی بیش از 300 صفحه اونم زیر 7-8 ثانیه ببینه یعنی چی یعنی داره اصولی بنس ریتت رو میکشه پائین تا بری به اعماق ته دره عزیزم
نمی دونم چی شد برداشت طرف این سیستمش رو دیگه آی پی فیکی نمی یاد رو سایت
با سلام
در صورت اتک به سایت به مدیر سرور اطلاع دهید. مدیر سرور با تنظیمات مطمینا نمی گذارد دیداس شوید.
معمولا اتک به سایت ها رخ می دهد. معمولا تعداد بالای ۱۰۰۰ آی پی با تعداد کانکشن بالا سبب افزایش مصرف از منابع سرور می شود که مونیتورینگ سرور متوجه مشکل خواهد شد و شما را مطلع می کند یا سایت را ساسپند می کنند.
به امید خدا که دیگه مشکلی نداشته باشید
موفق باشید