سروری اتفاقا انتخاب کردین اتفاقا برای نیاز شما و پورتش به نظرم پاسحگو هست مگر اینک سایت های جامعه مجازی باشن و فشار روی هارد زیاد باشه و دیتابیس سنگین باشه ولی فکر نکنم همچین نیازی داشته باشین دارین!
نمایش نسخه قابل چاپ
سروری اتفاقا انتخاب کردین اتفاقا برای نیاز شما و پورتش به نظرم پاسحگو هست مگر اینک سایت های جامعه مجازی باشن و فشار روی هارد زیاد باشه و دیتابیس سنگین باشه ولی فکر نکنم همچین نیازی داشته باشین دارین!
عزیز از چه جعت میگین خوب نیست ؟ پورت ؟ پشتیبانی ؟
برای یک سایت بسیار سنگرین که حداقل سی پی یو مورد نیاز 8 هسته 3 گیگاهرتز یا دیگه حداقل 12 هسته ی 2.4-2.6 ( هسته های واقعی نه مجازی ) رم هم دیگه کم کم 24 گیگ به بالا !
پورت هم 100% 1گیگابیت کاملا اختصاصی و کامل 120مگابایت رو دانلود بده!
2 بار قطعی داشت کمی مشکل پشتیبانی در همین حد در جریانش بودم ..راضی نبود در کل .
تا چقدر میتونید هزینه کنید بفرمایید این رو هم که بتونم بهتون کمک کنم ؟؟؟؟
بودجه شما برای همجین سروری کم هست مگر اینکه سرور افر باشه مثل همین سرورهای گرون انگلیس که 6 ماه افر میخورن(البته فکر نکنم باشه حتی در این قیمت) . در ضمن100دلار یک سرور با سی پی یو 1240میشه و رممم ببین 32 تا10 گیگ البته بستگی به دیتاسنترش داره
دیتا سنتر های خوب که رنج قیمتشون همین باشه چی هست ؟ لیست میدین؟
منابعی که گفتید خیای هست !! پیشنهاد میکنم اگه تازه قراره ران کنید این کار اشتباهو نکنید..
خب ...با این هزینه حدودا به پول ایران میشه 350 تا 380 هزار تومان ...
میشه یک سرور از leaseweb هلند بگیرید اما رم 8 گیگ ..اما کیفیت پورت واقعا عالی هست میتونید بپرسید اما منابعش با شما مشکل داره کمی...
از single hop هم میتونید تهیه کنید با رم 16 و 24 که البته 24 یکمی بیشتر باید هزینه کنید حدود 120 130 دلار ...
سینگل هوپ من خودم داشتم البته هلندشو واقعا عالی بوده ...
البته با کمی هزینه بیشتر کردن ..
دنبال کیفیت بودید این هارو گفتم ..
َشما باید اول بوجتون رو زیاد کنین 24 گیگاهرتز قدرت باید خیلی بیشتر هزینه کین . یا اینکه با یک سرور کمتر شروع کنین بعدش افزایش بازدید داشتین و بودجه داشتین افزایش بدین
من می تونی توی این دیتا سنتر شروع کنم بعد به جای دیگه برم ؟ یعنی انقدر بد هست که بدر شروع کردن هم نخوره :D:D:D:
datashack.net