پاسخ : درخواست vps سالیانه
مرسی که همین قدر هم جواب دادی ... این پایین 3 4 ردیف اسم هست ولی هیچکی هیچی نمیگه همه یا به فکر سود خودشون هستن و یا تماشاچی ...
دوستان کسی سایتی یا مطلبی در این زمینه سراغ داره !! اگه بشه این کارو انجام بدم خیلی به نفعم هست
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
در رابطه با ساپورت مشکلی نیست . UPS هم اگه همون برق و ایناس که به چیز نره اونم میشه یه کاریش کرد ... اینترنت هم موجوده فقط این پهنای باند و پورت رو بیشتر توضیح بدید :d در روزهایی اینده که خستگیتون رفع شد ... نمیخوام عجله کنم ...
از فکر گذاشتن کیس خونه ی آشنا بیا بیرون :d / اگه هم نمیای نیا، حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم :d حسن جان خطرناکه نکن این کارو :(( وقتی دیتاسنتر با پورت 100 مگ و 2 ترا پهنای باند و .... میده 60-70 دلار چه کاریه که ... - سلاح مملکت خویش خسروان دانند به ممد هم هیچ ربطی نداره :d
کلام آخر. خواهی پند گیر خواهی ... ادامش یادم نیست :d
هاست سایتت از هاست دانلودت جدا باشه / به 6000 دلیل :دی
پ.ن:
1. چه خبر از پروفایلت تو بازی ای... با شماره پروفایل 5981 ؟ :d
2. از هر جای کره ی خاکی دوست داشتی اینو تست کن ببین این لینک نهایتاً چقدر بهت سرعت میده: http://dl2.filmha.info/jimmy.kimmel....lmha_info_.rar ;)
3. شب خوش. فردا شب بیشتر میکنمت راهنمایی :d
منم اومدم تو این تاپیک :-s
حقیقتش ممد اینقدر توپ توضیح میده که من قلط بکنم حرفی بزنم :-s
گفتم بگم منم نشم مثل بقیه فقط به فکر سود.
شیطونه میگه آفر بده ها ... :D
نقل قول:
شیطونه میگه آفر بده ها ...
شیطونه غلط کرده. نمیخواد آفر بدی :d برو بخواب صبح به درس و مشقت برسی ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نخواستم تو تاپیکت شرکت کنم ولی همین 3-4 تا پستو دیدم شک نکردم که 100% ضرر خواهی کرد. پس وظیفم بود تو تاپیک شرکت کنم.
چند موردو رعایت کنی به هیچ وجه تو پاچت نخواهند کرد :d
1. حتماً ماهانه خرید کن.
2. تو VPS پورت به هیچ وجه اختصاصی نیست. مگر 1% موارد / کسی گفت پورت 1 گیگ بت میدم و ... همش کشکه. خواستی مطمئن شی حتماً تست کن.
3. حتماً ماهانه خرید کن.
4. پهنای باند نامحدود نداریم. طرف نمیتونه پهنای باندو کنترل کنه بهت میگه نامحدود میدم. یا اینکه سرورش 10-15 ترا پهنای باند داره با خودش میگه 6 ترا واسه این یوزر. من که مصرفی ندارم و و و ... / 6 ترابایت کم نیست کسی بیاد مجانی بهت بده. معمولاً هر ترابایت تو دیتاسنترا کمتر از 20 دلار نیست ... که خود این 6 ترابایت ماهیانه 120 تومن هزینش میشه ...
5. حتماً ماهانه خرید کن.
6. 100 گیگ هارد هم ماهیانه دست کم 10 تومن میشه ...
7. حتماً ماهانه خرید کن.
8. شما اگه 6 ترابایت پهنای باند مصرف دارید با یه محاسبه ی سر انگشتی اگه به طور میانگین روزی 12 ساعت پورتتون تا سقف بچسبونه در آنِ واحد نیاز به 40 مگابیت پورت اختصاصی دارید. اگه این ساعتو کمتر کنی به پورت بیشتری نیاز داری ...
9. حتماً ماهانه خرید کن.
10. با این هارد و پهنای باندی که در نظر گرفتید، 256 مگ رم که هیچ، 1 گیگ رم هم کم میاره ...
11. مدیریت سرور دانلود کار هر کسی نیست. اطلاعاتی نداشته باشی پیرت میکنه ;) منیج وب سرور - مدیریت پهنای باند - لود سی پی یو - ... اووووووووووووووووه 6000 مورد وجود داره :d گفتنی ها زیاده که بعضیاشو میتونی با سرچ و ... پیدا کنی، بعضیاشو با تجربه، بعضیاشم باید تیز باشی :d - اگه شد 2-3 موردشو تو یه تاپیک جدا میگم
12. رم 1 گیگ - هارد 100 - پهنای باند 6 ترابایت قیمت معقولانش کمتر از 50 تومن نیست. با این هزینه میتونی یه سرور با رم 2 گیگ و هارد 250 و پهنای باند 1.5 ترا با پورت 100 مگ / نامحدود با پورت 10 مگ بگیری. خواستی بگو تا بگم از کجا تهیه کنی.
ممنون محمد جان ، من به ایشون بارها از طریق پیغام خصوصی که من داد گفتم و در تاپیک قبلش هم گفتم اما انگار تا ادم بلایی سرش نیاد درک نمی کنه !
من خودم 100 گیگابایت هارد دیسک را می خرم 19,000 تومان و هر ایپی را 1000 تومان و هر یک گیگابایت رم را 15,000 تومان !
بنده تجربه سرویس مجازی دانلود کامل دارم ! سایتی که دیروز مثال زدم dl.moviedl.us هست که من پشتیبانی می کنم !
ایشون 50 گیگابایت هارد داره با 1.5 گیگابایت رم اختصاصی ! خدایی رم تا احر می چسبونه و پهنای باند حداقل 4 ترابایت می سوزونه !
قیمت ایشون 40.000 تومان به بنده می دهد که قیمت مناسبی است ! اما این اقا می خواهد مثلا با 10 الی 20 هزار تومان یک سرویس با رم 256 که اصلا پنل روش زوری بالا میاد 100 گیگابایت آپلود کنه و بگذاره برای دانلود ! 100% شک نکن سرویست از 24 ساعت 20 ساعتش در خاموشی است !
پس نه برای خودت دردسر درست کن نه به حرف بعضی ها که جو گیر می شوند گوش کن !
برو تحقیق کن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
هاست سایتت از هاست دانلودت جدا باشه / به 6000 دلیل :دی
با پیشنهاد دوستمون موافقم. به همان 6000 دلیلی که گفتند.
لطفا و خواهشن به فکر سرویس با کیفیت باشید
آره کیفیت از همه چی مهم تره. بعدش هم ساپورتی که با این کار شما آشنا باشه چون همون طور که ممد جان گفت هاست های دانلود مدیریتش الکی نیست!
به هر حال بازم فکراتو بکن.
سرور اختصاصی هم بگیری خوبه ولی یه مدیر توپ یعنی یکی که توپ ساپورتت کنه باید بذاری روش. یا که منیج شده بگیری از بچه های ایران خودمون.
راستی: ادامه ی بحث ممد:
14. سالیانه نخر :دی
====
پ ن : میخوام نرم. میخوام بشینم تا صبح. حال کردم کلا همه جا پست بدم. حال کردم آفر بدم :d مشکلیه؟
آف ویژه:
100000 گیگ هاست
1000 گیگ رم
1000000000 گیگ پهنای باند
پورت 1000 گیگ اختصاصی
ماهیانه 1500 بار بزن تو سر خودت :d
منظورم شخص خاصی نبود سو تفاهم نشه :|
جناب نوین سرور شما یجور میگید انگار من اینجا میخوام زرنگی کنم یا زورکی یه وی پی اس خفن بگیرم ... :| من اگر اطلاعات کافی داشتم و اماتور نبودم که نمیومدم اینجا مطرح کنم ... مستقیم میرفتم افر مورد نظرمو میخریدم ...
من تا الان فکر میکردم رم در حدی باشه که باهاش بشه دانلود و اپلود کرد کافیه ...
در رابطه با قیمت ها هم حق بدید ادم یکم قاطی کنه الان من 3 تا پیشنهاد از 3 نفر دارم که هر 3 از دیتاسنتر softlayer استفاده میکنند یکی میگه 580 تومن سالیانه ویندوز پهنای باند هم 300+5000+600 (میهن سرور- کل تخفیفی هم که میده همین 600گیگ پهنای باند هست) - یکی 100 تومن سالیانه لینوکس با پهنای باند نامحدود و رم 512 و 2 ای پی ... (takhoster) و اخری هم میگه 300تومن قیمت لینوکس و ویندوز هم برابر هستن با پهنای باند نامحدود ... (hostina)
اینا که دیتاسنترهاشون یکی هست چرا باید انقدر تفاوت قیمت باشه ؟ میشه یکی به من توضیح بده ...
---------------------------------------------
در ضمن منم منصرف شدم سالیانه بگیرم ...
رم : 1 گیگ
هارد : 20 گیگ
پهنای باند : 200گیگ
(ویندورز) در ضمن اینو برای هاست وبسایتم میخوام تنظیماتشم بگید :d
دوستانی که دیتاسنتر خفن دارن دستشون بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
جناب نوین سرور شما یجور میگید انگار من اینجا میخوام زرنگی کنم یا زورکی یه وی پی اس خفن بگیرم ... :| من اگر اطلاعات کافی داشتم و اماتور نبودم که نمیومدم اینجا مطرح کنم ... مستقیم میرفتم افر مورد نظرمو میخریدم ...
من تا الان فکر میکردم رم در حدی باشه که باهاش بشه دانلود و اپلود کرد کافیه ...
در رابطه با قیمت ها هم حق بدید ادم یکم قاطی کنه الان من 3 تا پیشنهاد از 3 نفر دارم که هر 3 از دیتاسنتر softlayer استفاده میکنند یکی میگه 580 تومن سالیانه ویندوز پهنای باند هم 300+5000+600 (میهن سرور- کل تخفیفی هم که میده همین 600گیگ پهنای باند هست) - یکی 100 تومن سالیانه لینوکس با پهنای باند نامحدود و رم 512 و 2 ای پی ... (takhoster) و اخری هم میگه 300تومن قیمت لینوکس و ویندوز هم برابر هستن با پهنای باند نامحدود ... (hostina)
اینا که دیتاسنترهاشون یکی هست چرا باید انقدر تفاوت قیمت باشه ؟ میشه یکی به من توضیح بده ...
---------------------------------------------
در ضمن منم منصرف شدم سالیانه بگیرم ...
رم : 1 گیگ
هارد : 20 گیگ
پهنای باند : 200گیگ
(ویندورز) در ضمن اینو برای هاست وبسایتم میخوام تنظیماتشم بگید :d
دوستانی که دیتاسنتر خفن دارن دستشون بالا
فقط دیتاسنتر ثابت هست و در عوض سه تا چیز فرق میکنه
1- سروری که ازش سرویس میدن
2- پشتیبانی
3- میزان سود
فکر کنم تقریبا بشه نتیجه گرفت
-------------------------------------
منطقی تر شد :d
تنظیماتی که میشه انجام داد اینه که مثلا یه پنل یا وبسرور نصب کنید و سایتتون رو روش راه بندازید
پلسک اگر اشتباه نکنم ، برای یک دامین رایگان هست و جدیدا دات نت پنل هم اومده که اون کلا رایگانه
یا اگر اونا سخت بود ، میشه مثلا با Xamp , Wamp و یا Webserv نصب کرد و یه سایت ساده رو باهاش بالا آورد ...
میتونم از دوتا دیتاسنتر براتون وی پی اس بدم ( گیگا و OVH )
پلن ها هم توی سایت موجود هست
خوب دوست عزیز این چیزی که من خواستم تو پلن هاتون نبود ...