پاسخ : سوال در مورد enamad
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سند یا اجاره نامه میخواد ، جدیدا خیلی هم روش تاکید دارند ...
یکسال پیش برای یکی از سایت هام خیلی راحت گرفتم ، حالا دارم برای یکی دیگه از سایت هام میگیرم ، کلی ایراد از سند گرفتن ک خوانا نیست و... در حالیکه همین سند رو قبلا ب خودشون داده بودم و هیچ مشکلی نداشت :|
یک اجاره نامه سوری هم باشه نماد بهت میدن ؟
مشکلی پیش نمیاد در آینده؟
به گفتشون توسط اماکن چک میکنن. بهتره این کار را نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dictator_
یک اجاره نامه سوری هم باشه نماد بهت میدن ؟
مشکلی پیش نمیاد در آینده؟
والا اجاره نامه رو نمیدونم .... من با سند گرفتم ...
اما فرقی نمیکنه ، سند یا اجاره نامه ب نام هرکی ک باشه باید شناسنامه اش رو هم ضمیمه کنید ...
در ضمن باید برید دفتر اسناد ، کپی برابر اصل کنید و براشون پست کنید .
من فرستادم عوارض شهرداری رو عکس نگرفتم تایید شد
فقط به 2 مورد گیر دادن
آدرس دقیق در سایت
متن زیر در سایت
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
ما که یه اجاره نامه همینطوری ساده براشون فرستادیم هیچ ایرادی نگرفتن و تایید کردن
الان یه سوال اونوقت پلیس اماکن ناجا کجاش ربط به اجاره نامه و سند و ... داره؟
نقل قول:
الان یه سوال اونوقت پلیس اماکن ناجا کجاش ربط به اجاره نامه و سند و ... داره؟
استعلام میگیرن که آیا این آدرس صحیح هست یا نه
اگه ملکتون سند داره که خیلی خوبه از سند ملک استفاده کنید اگه هم نداره یک اجاره نامه سوری روی یک برگه a4 بنویسید و حداقل 3 شاهد هم امضا کنند /دیگه حله
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raminramz
من فرستادم عوارض شهرداری رو عکس نگرفتم تایید شد
فقط به 2 مورد گیر دادن
آدرس دقیق در سایت
متن زیر در سایت
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
یعنی بیچاره کردند منا با این دو مورد.هرچی پیغام میزارم که آدرس با ادرسی که تو اجاره نامست یکیه اونا بازم گیر میدند در مورد اون متن هم از سایت عکس گرفتم فرستادم دیگه فکر کنم باورشون بشه و ببینندش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimo203
اگه ملکتون سند داره که خیلی خوبه از سند ملک استفاده کنید اگه هم نداره یک اجاره نامه سوری روی یک برگه a4 بنویسید و حداقل 3 شاهد هم امضا کنند /دیگه حله
- - - Updated - - -
یعنی بیچاره کردند منا با این دو مورد.هرچی پیغام میزارم که آدرس با ادرسی که تو اجاره نامست یکیه اونا بازم گیر میدند در مورد اون متن هم از سایت عکس گرفتم فرستادم دیگه فکر کنم باورشون بشه و ببینندش
البته با دو شاهدم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
البته با دو شاهدم میشه
اوکی/بنده که بار اول یک شاهد امضا کرده بود برام .ایراد گرفتند که " حداقل امضاء سه شاهد الزامی میباشد"
فایل راهنما رو بخونید بهتره مشکل کمتری هم دارید بعد اگر پرسشی داشتید مطرح کنید