میشه یک uname -a بدیدنقل قول:
بله داره آخرين ورژن ....
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه یک uname -a بدیدنقل قول:
بله داره آخرين ورژن ....
من الكترونيكا رو اگه نگاه كنيد تاريخش براي شروع كار 2 -3 سال پيشه ..... در ثاني تو الكترونيكا شريكي ندارم تو ايران هاستينگ دارم(irhost.org)البته داشتم
من هاستمو از آقاي رجبزاده خريده بودم اينم سايتش از اول هم رو سرور ايشون بودم تا اوردم رو سرور خودم....
اينم سرورشون ...
دامين هم به نام دوستم پويا هستش ... ديگه ؟
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
بماند :">
يكي بياد اين چهارشنبه بازارو تخته كنه .
برادر دروغ نگو خدايي نكرده سوسك مي شويد .
خبر داريد دروغ گويان راهي جهنم مي شوند ؟
يك حاج آقايي در انجمن بود (سلام عليكم و رحمته الله) كجاست كه شمارو ارشاد كنه .
دوست عزيز توبه كن . توبه
من دروغ نمي گم اي بابا سايت خودمونم كه چند سال مديرشيمم داريد مي بريد زير سوال شما ديگه كي هستيد ....
اینجا وب هاستینگ تالکه
شما هم سعی کن زیاد بلوف نزنی که این بلاها سرت بیاد !
همگی موفق باشید ;)
بلوف نبود دوست من واقعيت بود اخه طرف چيزايي مي گن كه آدم شاخ در مي اره:-) هيچ ادعايي نداريم ....
با سلام و درود ، دوستان و همکاران عزیز لطفا بیخیال این اقا بشوید ...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست اما امیدوارم قصد سوء استفاده از شغل هاستینگ نداشته باشه !
اقا / خانم shamimi عزیز ، اگر می خواهید در هاستیگ کار کنید و اعتبار کسب کنید باید صادقانه کار کنید !
همیشه به خاطر داشته باش ، همین طور که زیر سوال می روی و از خودت دفاع می کنی برای روشن ساختن کارت و می خواهی فروش زیاد کنی این هم بدون که اگر از این وب سایت یک مشتری یا چندین مشتری بگیری که بعدا به هر دلیلی مشتری ناراضی یا دچار مشکل شود و نتوانی پاسخگو باشی اسم سایت و اسم خودتان مانند همه کسانی که از هاستینگ سوء استفاده کردند وارد همین انجمن و گوگل می شود !
پس خودت را برای 5000 تومان به ریسک و خطر ننداز ....
5000 تومان یک ابمیوه سنیچ هم به زور می دهند حالا شما می خواهید یکسال مشتری را پشتیبانی کنید ؟
بابا جان گیر ندید این همه بش ;)
بذارید هر کی کار خودشو بکنه ;)
چیز لق مشتری! حق انتخاب داره ... بذارید جنس خوبو ببره از 4شنبه بازار :d
محمد جان تيم فوتبال راه انداختي عزيز؟ تركيب چيني كردي!! :d آواتارت منو كشته! ياد بروس لي ميفتم!نقل قول:
-2-3-4 تا سوال
سوال فني؟ ميشه بپرسم چرا هر كي هر چي ميگه داري جواب ميدي؟ كم مونده به قسم خورد بيفتي عزيز (زبان سرخ سر سبز ميدهد بر باد)نقل قول:
من دروغ نمي گم اي بابا سايت خودمونم كه چند سال مديرشيمم داريد مي بريد زير سوال شما ديگه كي هستيد ....
به قول محمد
:dنقل قول:
چیز لق مشتری!
ربطی به این تاپیک نداره ولی .... دلتا چرا بن شده ؟! :دی
ممد پایه ای یه کمپین آزادی (آزاری) راه بندازیم .... :67: