پاسخ : درخواست هاست دانلود 100 گیگ سالیانه
دوست من شما که داری تازه سایت میزنی.
گیریم حوصله دار هم باشی روزی 1 گیگ پر کنی. 100 روز طول میکشه یعنی 3 ماه که این 100 گیگت پر بشه! به نظرم اگه یه هاست ماهیانه بگیری واسه دانلود خیلی راحت در عرض 1 ماه خودت نیازتو میفهمی که چی هست. اگه میبینی که این هاست ها به دردت نمیخوره (که بعید میدونم) میری یه سرور میگیری یا وی پی اس. انتقال اطلاعات هم که دیگه مثل آب خوردنه ! حتی 10000 گیگ ! پس به نظرم برا استار یه هاست دانلود بگیر.
آی آر هاستینگ .::. هاستینگ | دومین | هاست دانلود | طراحی سایت | نصب رایگان پورتال | نمایندگی هاست و دومین
چند تا از سایت هایی که ما میزبانی کردیم:
www.faz2net.com
www.3sooti.com
www.meisamonline.com
چند تایی هم سایت شرکتی اینا هست. اگه نیاز شد بگو بهت معرفی کنم.
@
m_dg_farari
دروغ چرا توان مالیم به 650 تومن نمیرسه ... سایتی که من دارم 2 تا سیستم مدیریت محتوا داره + انجمن ویبلتین که لیسانس نداره :d
مرسی که وقت گذاشتید و توضیح دادین ... راستی بازم سو تفاهم نشه من خودم hostdl استفاده میکنم البته فقط این ماه رو ... :| از ماه بعد باید برم دنبال یه هاست به صرفه تر
مشکل من اینجا که 1 ماه نمیشه سایت رو راه اندازی کردم ولی باز بازدید خوبی داره و رتبه الکسام در جهان 475,178 و در ایران 3,488 با توجه به اینکه تازه شروع کردم فکر نکنم بد باشه ... واسه همین شاید یکم صبر کنم تا به رتبه قابل قبولی برسم که بتونم از هاستینگ مورد نظر تخفیف بگیرم بابت تبلیغ ...
--------------------
جناب
skrsoft
به هرحال به همچین دلقک هایی تو محیط نت و خارج از نت نیاز هست تا مردم رو شاد کنند .
من قصد کمک به این انجمن رو داشتم و موردی رو مطرح کردم که ایشون به تمسخر گرفت ... به هرحال هرکسی یجور تربیت شده دیگه
بدبختانه بعضی ها قدرت این رو ندارن که فرق انجمن سرگرمی رو با یه انجمنی که یه محیط کاری محسوب میشه رو تشخیص بدن ... تو خیال خودشون هم فکر میکنند خوب یه تیکه به این تازه وارد انداختیم و مسخرش کردیم بچه ها هم حالشو بردن :)) خوش باشی عزیز
نقل قول:
دروغ چرا توان مالیم به 650 تومن نمیرسه ... سایتی که من دارم 2 تا سیستم مدیریت محتوا داره + انجمن ویبلتین که لیسانس نداره
شما یه قدم پیش بذاز ما 10 تا پیش میذاریم. من چون فعلا تو خط سود کردن نیستم. فقط میخوام سرور خالی نباشه. شما بیا پای معامله با هم کنار میایم :دی
بعد یه چیز دیگه شما لآن همه ی 100 گیگ هاستتون پره؟
سایت بازدید خوبی داره که مشکل نیست :دی
========================
در مورد مدیر سایت هم که من یوزرشون رو دادم! پ خ بزنید بهشون. حتما پیگیری میکنن!
USEr: Vahid
خوب من هرجوری هست میخوام هاست دانلود رو بگیرم یعنی بایدی و حتمی هست ولی هزار تومن هم از سایت در نیاوردم که بخوام 600 تومن خرجش کنم :d
راستی این هاست های نامحدود خارجی هم ظاهرا بد نیستا تعریفشون رو زیاد شنیدم !! قیمتاشون هم ارزونه :d اگه کیفیتشون خوب باشه خیلی میرزه خدایی
بله خوبن ولی مسلما فکر نمیکنم برای هاست دانلود مناسب باشن. به چنیدن دلیل... بعد از 2 ماه ساسپند میشید!
به هر حال از ما گفتن. هاست 100 گیگ سالیانه از هیچ جا نگیرید. ! باز هر جور میاتونه
شما دیتاسنترتون گفتید چیه ؟
XL Host
برای دانلود هم از روتر هاست routerhosting.com روتر هاست پورتش 1 گیگ هست. چیز توپیه کلا! (یه تعریف کنیم شاید بخری :دی)
یه لطفی کن سوالات تخصصی یعنی شخصی مربوط به بنده یا هر کس دیه رو بهشون ایمیل کنید یا پ خ که زاید اسپم دونی نشه!
ممنون
support@irhosting.net
50 گیگ فضا + 800 گیگ پهنای باند ماهیانه 28 هزار تومان سالیانه 280 هزار تومان
80 گیگ فضا + 1 ترا پهنای باند ماهیانه 55 هزار تومان سالیانه 500 هزار تومان
100 گیگ فضا + 2 ترا پهنای باند ماهیانه 60 هزار تومان سالیانه 550 هزار تومان
150 گیگ فضا + 2.8 ترا پهنای باند ماهیانه 80 هزار تومان سالیانه 750 هزار تومان