دیتاسنتر حقوق کپی رایت داره
اگر واقعا حق با شما باشه بله قابل پیگیری است و ساپسند
باید راهشو بلد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
دیتاسنتر حقوق کپی رایت داره
اگر واقعا حق با شما باشه بله قابل پیگیری است و ساپسند
باید راهشو بلد باشید
اصلا من میخوام از تمام سرور های شرکت نت افزار توی آلمان شکایت کنم
به دلیایل: کپی , اسکریپت های نال شده و...
مدرک هم دارم
فقط بگید توی کدوم سایت میتونم این کار رو انجام بدم
hetzner.de
- - - Updated - - -
http://www.hetzner.de/hosting/kontakt/support-center
- - - Updated - - -
بفرمایید ارسال تیکت :
https://www.hetzner.de/en/hosting/support/
از دیتاسنتر شاید بتونید پیگیر موضوع باشید ولی از طریق پلیس المان اگر شما پناهندگی نداشته باشید فکر نکنم حتی محل هم بدن چه برسه به پیگیری شاید دیتاسنتر برای اینکه دردسر ایجاد نشه اخطار به نت افراز بده که اونم بعید میدونم چون نت افراز خیلی سرور تو اون دیتاسنتر داره!!!! خارجیا بیشتر از ما ایرانیا پول پرست هستند
بهترین راه اینه از یک ایرانی که اقامت المان داره اقدام کنید چون طبق قوانین شهروندی پلیس باید به اون شهروند احترام گذاشته و شکایت رو پیگیری کنه و یک راه بهتر اینه به گوگل گزارش بدید که این سایت اسپم هست تا سایت مورد نظر تو لیست گوگل قرار بگیره اینجوری خود به خود اون سایت جمع میشه وقتی مدیرش ببینه تو گوگل ایندکس نمیشه :)
دوست خوبم اگه شکایت سر این مورد بخاید کنید که ما ایرانیا پیش هتزنر و.... از نظر کپی رایت روسیاه هستیم
اونا هم خوب میدونند این موارد رو ولی خودشونو زدن به بیخیالی ...
از داخل پیگیری کنید خارج فقط بدنامتر میشیم
ارادت
از من گوشی و لپتاب به سرقت رفت با اطلاعات مهم کاری رفتم کلانتری میگه کاری از دستمون برنمیاد فردا برو دادسرا قاضی حکم بده بعد رفتم اگاهی به امید رسیدگی بهتر اونجا گفت اقا این اطلاعات بازی ها برای فیلم ها هست به من هم فیلم نشون دادند پلیس شدم !!!
فردا برو دادسرا شکایت کن قاضی حکم بده الان ایرانسل -مخابرات همه جا بستس ماهم امکاناتشو نداریم ردیابی کنیم
جالبش اینه یادم افتاد رو سیم کارتم امکان مکان یاب ایرانسل فعال بود با کمک اون با رفیق هام رفتیم گوشی و سیمکارت گرفتیم :) :) اون روز بهم ثابت شد باید خودت زرنگ باشی وگرنه کسی به فکرت نیست و مالی که ***یده شد رفته حالا چه میخواد اطلاعات باشه چه مالی ....
بعد شما توقع دارید برای کپی رایتی که بیشتر شرکت ها تو ایران رعایتش نمیکنند بیان پیگیری کنند؟ حتی برای رعایت نشدن کپی رایت طرف شرکت ثبت میکنه :)
به قول اون پلیسه این چیزها برای تو فیلم هاست از تو فیلم تا واقعیت کلی فاصله هست
دوست عزیز ، یکی از هاستینگ هایی ک تو این انجمن هم هست ، یک کپی از قالب منو برداشت ، شکایت هم کردیم ، ب هیچ جا نرسید !
اینجا ایرانه ، متاسفانه ب هیچ جا نمیرسی ، دیتاسنتر hetzner هم هیچ وقت نمیاد ب خاطر یک ابیوز کل سرور رو ببنده !