پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر OVH|*رم1 گیگ 9900 تومان*|50% تخفیف|*هارد SSD*|ترافیک نامحدود| پورت 1 گیگابیت|Esxi 5.5|گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بعد از عمری یک سرور لینوکس پیدا کردیم تو اجرای کامنت ها کند نباشه . . . تشکر
اگه خوبه بگید منم یه سرور می خوام تمپلیت ها و ایزو ها رو آپلود کنم
خوب بود از نظر پورت تو پ خ بگید منم بگیرم :)
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر OVH|*رم1 گیگ 9900 تومان*|50% تخفیف|*هارد SSD*|ترافیک نامحدود| پورت 1 گیگابیت|Esxi 5.5|گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
اگه خوبه بگید منم یه سرور می خوام تمپلیت ها و ایزو ها رو آپلود کنم
خوب بود از نظر پورت تو پ خ بگید منم بگیرم :)
با درود و احترام
اگر نیاز هست سرور تست بدم خدمت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
تخفیف دائمی ندارین؟
تخفیف دائمی هم داریم ، می تونید از کدهای تخفیف 20 درصد تخفیف همیشگی استفاده بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
با درود و احترام
اگر نیاز هست سرور تست بدم خدمت شما
سلام حتما ازتون می گیرم
تایید شدید
الان کارامو انجام دادم تقریبا 5 6 روز دیگه حتما سراغتون میام
یه موش فایل دارم می خوام بکشم رو سرور ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
سلام حتما ازتون می گیرم
تایید شدید
الان کارامو انجام دادم تقریبا 5 6 روز دیگه حتما سراغتون میام
یه موش فایل دارم می خوام بکشم رو سرور ایران
عذر می خوام بابت تاخیر در جواب ، هر زمان به سرور نیاز داشتید در خدمت شما هستم
-----------------
+
همه سرورهایی که امروز صبح سفارش داده شده بودند تحویل داده شد
سلام
دیتاسنتر ovh با تورنت مخصوصا سید کردن مشکل نداره !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
دیتاسنتر ovh با تورنت مخصوصا سید کردن مشکل نداره !؟
درود
برای ترکر های خصوصی مشکلی نیست
برای ترکر های عمومی کمی ریسک داره ولی تا کسی گزارش نده مشکلی پیش نمیاد، مخصوصا اگر سید نکنید
اگر اشتباه نکنم برای کار دانلود/آپلود نیاز دارید، درسته؟ اگر به صورت حرفه ای کار می کنید آفر ویژه برای این کار دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
درود
برای ترکر های خصوصی مشکلی نیست
برای ترکر های عمومی کمی ریسک داره ولی تا کسی گزارش نده مشکلی پیش نمیاد، مخصوصا اگر سید نکنید
اگر اشتباه نکنم برای کار دانلود/آپلود نیاز دارید، درسته؟ اگر به صورت حرفه ای کار می کنید آفر ویژه برای این کار دارم
بله، با ترکر عمومی کاری ندارم ! فقط ترکر خصوصی سید هم حجمش بالاست، کلا حجم دانلود و آپلود بالاست.
آفر رو بفرمایید، ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
بله، با ترکر عمومی کاری ندارم ! فقط ترکر خصوصی سید هم حجمش بالاست، کلا حجم دانلود و آپلود بالاست.
آفر رو بفرمایید، ممنون.
سید در ترکرهای خصوصی مشکلی نداره
آفر از طریق پیام خصوصی برای شما ارسال شد
موفق باشید :53: