کاملا درسته. ارتباطی به نال یا اورجینال بودن اسکریپت نمیتونه داشته باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله میشه ، این امکان توی خود سیستم whmcs هست که با عضویت توی recaptha گوگل میشه سیستم کپچا whmcs رو به سیستم گوگل تغییر بدیم
ولی خوب یک مقدار سخت و پیچیده میشه دیگه :d
به قول دوست عزیزم آقای سنجری باید چندبار کاربر رفرش کنه کد رو تا بتونه بزنه
از شما هم بینهایت سپاس گذاریم که در حال رفع این مسئله هستید :x
موفق باشید دوست من :53:
بنده خودم از recaptha گوگل استفاده میکنم کپچای whmc اصلا به درد نیمیخوره و برای امنیت بیشتر بخش ثبت نام رو غیر فعال کردم فقط در صورت سفارش مشتری میتونه ثبت نام کنه !!! برای امنیت خیلی کارها میشه کرد
یعنی ربات میاد اینکارارو میکنه ؟؟ بعد کد و در میاره ؟
زنده باشید عزیز
بله. روبات کد سایت شما رو پیدا می کنه و ثبت نام میکنه و .....:دی
---------------------------------------
دوستان پچ رو برای دانلود میذارم:
http://hamidsoltani.ir/public/whmcs-captcha-patch.zip
این فایل رو توی پوشه includes اکسترکت کنید.(قبلش از قایل verifyimage.php توی پوشه includes حتما بک آپ تهیه کنید.)
از جناب سجادیه به خاطر جنبه و شخصیتشون متشکرم، شاید خود من جای ایشون بودم برخورد دیگه ای می کردم! جناب سنجری هم که سنگ تموم گذاشتن؛ رمزگشایی فایل و همچنین در اختیار قراردادن whmcs از ایشون بود.
نمونه کپچا رو توی این صفحه ببینید:
یاس آی تی . میزبانی وب . سرور مجازی - ثبت نام کنید
موفق باشید.
خواهش میکنم.
دوستان این هم فیلم ناتوان بودن روبات در برابر کپچای جدید:
www.hamidsoltani.ir/public/whmcs-patched.mp4
۲ نفر امروز در مورد این ۲ سایت به من پیام دادن،لازم دونستم مجددا توضیح بدم!
مشکلی که بنده مطرح کردم به هیچ عنوان امنیتی محسوب نمیشه و تمام سایت هایی که از whmcs استفاده می کنن و بنده تاحالا دیدم، همین مشکل رو دارن!
من این ۲ سرویس دهنده رو فقط به عنوان تارگت تستی استفاده کردم! تاکید می کنم این مشکل به این ۲ سایت محدود نمیشه...(هر چند yasit.ir پچ شد و دیگه این مشکل رو نداره!)
نمیدونم چرا انقدر کاربرهای هاستینگ ها این قضیه رو جدی گرفتن و نگران شدن. همونطور که عرض کردم، ممکن نیست این قضیه برای کاربرها مشکلی ایجاد کنه.
موفق باشید.
سلام.
اول جا داره تشکر کنم از زحمتی که کشیدید.
دوم اینکه بجای اینکه فقط شعار بدیم whmcs دچار ضعف های زیادی هست،بیاییم خودمون دست به کار بشیم و سیستمی کاملا فارسی حالا با امکاناتی مثل whmcs حتی بیشتر درست کنیم.
مطمئنم استقبال خیلی زیادی خواهد شد درصورتی که امکانی فراهم بشه که دیتاها از whmcs به روی سیستم جدید منتقل بشه و مدیر سایت نیاز نباشه تک تک وارد کنه.
برنامه نویس php هستم،دوستانی که در این مورد توانایی لازم را دارند ممنون می شم نظرشون رو بدونم.
با سپاس از تک تک عزیزان