پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
سلام
من درگاه سامان رو نمیخوام ولی میشه بگین اون یکی درگاهی که قراره اضافه بشه برای کدوم بانکه؟ و اینکه درگاه فن آوا برای کجاست؟
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
سلام
من درگاه سامان رو نمیخوام ولی میشه بگین اون یکی درگاهی که قراره اضافه بشه برای کدوم بانکه؟ و اینکه درگاه فن آوا برای کجاست؟
با سلام و عرض ادب
فن آوا مربوط به شرکت پرداخت فن آوا کارت میباشد.
درگاه اختصاصی دیگر نیز طی چند روز آینده اعلام میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و عرض ادب
فن آوا مربوط به شرکت پرداخت فن آوا کارت میباشد.
درگاه اختصاصی دیگر نیز طی چند روز آینده اعلام میشود.
من امروز ثبت نام کنم باید درخواست بدم؟ میشه بفرمایید دقیقاً چند روز دیگه اون یکی درگاه رو ارائه می کنید و لطفاً کدوم بانک؟؟
یه عکس از درگاه اختصاصی فن آوا بزارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
من امروز ثبت نام کنم باید درخواست بدم؟ میشه بفرمایید دقیقاً چند روز دیگه اون یکی درگاه رو ارائه می کنید و لطفاً کدوم بانک؟؟
بله
پس از تکمیل مدارک میتوانید درخواست دهید
در خصوص درگاه اختصاصی جدید شرکت
لطفا اجازه دهید پس از پیاده سازی نهایی اعلام شود.
درگاه جدید برای بانکه یا مثل فن آوا؟
و یک پیشنهاد شما کار جدیدی رو ارائه کردین تصفیه حساب آنی پس از درخواست رو میگم ولی اگر تصفیه حساب بدون درخواست رو هم پیاده کنید واقعاً دیگه خیلی معرکه میشه یعنی تراکنش تا انجام میشه چند دقیقه بعد واریز بشه به حساب
بنده چند سوال داشتم
1.میشه هر دو درگاه اختصاصی را با تسویه حساب آنی برای یک سایت تهیه کرد؟
2. امکان تغییر لوگو و نام درگاه در آینده وجود خواهد شد؟
3. امکان مدیریت حساب از طریق پیام کوتاه وجود خواهد شد؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
و یک پیشنهاد شما کار جدیدی رو ارائه کردین تصفیه حساب آنی پس از درخواست رو میگم ولی اگر تصفیه حساب بدون درخواست رو هم پیاده کنید واقعاً دیگه خیلی معرکه میشه یعنی تراکنش تا انجام میشه چند دقیقه بعد واریز بشه به حساب
پیشنهاد خیلی خوبیه
ولی به نظر بنده اگر یه سقف مشخص بشه کرد توی پنل که مثلا اگر موجودی به 20 هزار تومان رسید خودکار واریز بشه ، دلیل اینکه میگم سقف مشخص بشه اینه که سیستم با حجم زیادی از تراکنش ها برای واریز تک تک مواجه نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
یه عکس از درگاه اختصاصی فن آوا بزارید
در پست اول قرار داده شد.
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
ارائه درگاه پرداخت به psp ها واگذار شده است.
ولی اگر منظور شما این است که شرکت مذکور با بانک قرارداد دارد باید به اطلاع شما برسانم که همینطور است.
موردی که در مورد تسویه حساب فرمودید در حال پیاده سازی میباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده چند سوال داشتم
1.میشه هر دو درگاه اختصاصی را با تسویه حساب آنی برای یک سایت تهیه کرد؟
2. امکان تغییر لوگو و نام درگاه در آینده وجود خواهد شد؟
3. امکان مدیریت حساب از طریق پیام کوتاه وجود خواهد شد؟
ممنون
درود
احتراما همه ی مواردی که فرمودید امکان پذیر است
و به زودی امکانات ویژه و کامل تری معرفی خواهد شد.
در سیباپال هیچ محدودیتی وجود ندارد !
بله منظور بنده هم اینه که مثلاً یک درگاهی مثل سامان کاملاً وابسته با بانکه و خود بانک پیشنهاد می کنه ولی یک درگاهی مثل فن آوا فقط به بانک وابسته هست و psp نیست میخوام ببینم درگاه بعدی مثل سامان هست یا نه