پاسخ : مشکل adsl مخابرات تهران!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
دوست عزیز از صفحه status مودمت یه شات بذار SNR رو ببینیم چنده که میگن نویز داره SNR زیر 10 مشکل ساز میشه
بنده خودم تو پشتیبانی یکی از isp ها فعالیت دارم فقط میتونم بگم واژه هنگ ! یه لغت مسخره اس که واسه از سر وا کردن مشترک
همه اینا بر میگرده به اکانتینگ مسخره ای که استفاده میشه مخصوصا تو مخابرات !
مرسی...
http://up.patogh.info/images/7q2f9349ngb0ucplsgh.png
این اطلاعات هست....اگر نیاز به ریست مودم باشه هم بگین! و بهترین آی پی چیه؟؟ من از یه سری آی پی های OpenDNS استفاده میکنم!
208.67.222.222
208.67.220.220
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aftabit
دوست خوبم نگران نباش ، اینترنت مخابرات با توجه به نامحدودبودنش به شرکت های دیگه می ارزه(اگر نامحدود داری)
اگر هم نامحدود نداری ، صبر داشته باش همه چیز درست میشه
مشکل دانلود داری؟ چه سرعتی گرفتی با 35 تومن؟
مشکل دانلود معمولن ندارن مگر اینکه مشکل صفحه باز کردن داشته باشی
نامحدود که دیگه وجود نداره واسه مخابرات...رفتم اونجا فهمیدم که دیگه نامحدود نداره!
با 35 تومن سرعت 1مگابایت هست البته نمیدونم جدیدا گرون شده یا نه! قرار بود 35% ارزون بشه اما مثل اینکه گرونتر شده!
مشکل دانلود هم هست سرعت 140 باید باشه اما الان 120 بالاتر نمیره حالا این بخوره تو سرشون...هر 2 تا 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه!
صفحه رو افتضاح باز میکنه یاد روزایی که 128 داشتم میافتم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
مرسی...
این اطلاعات هست....اگر نیاز به ریست مودم باشه هم بگین! و بهترین آی پی چیه؟؟ من از یه سری آی پی های OpenDNS استفاده میکنم!
208.67.222.222
208.67.220.220
- - - Updated - - -
نامحدود که دیگه وجود نداره واسه مخابرات...رفتم اونجا فهمیدم که دیگه نامحدود نداره!
با 35 تومن سرعت 1مگابایت هست البته نمیدونم جدیدا گرون شده یا نه! قرار بود 35% ارزون بشه اما مثل اینکه گرونتر شده!
مشکل دانلود هم هست سرعت 140 باید باشه اما الان 120 بالاتر نمیره حالا این بخوره تو سرشون...هر 2 تا 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه!
dns اصلی رو بذارید 217.218.127.127 بعدی رو از همین opendns
خط شما هم snr خوبی داره ولی بازم درست up نشده همون کاری که به دوست قبلیمون گفتم انجام بدین از کابل اصلی ورودی چک کنید
مقدار rate باید 2048 یا نزدیک به اون باشه الان برا شما نصف مقدار واقعیشه احتمالا مشکل داخلیه
output power (dBm)
دانلودش خرابه یعنی از مبدا" که میشه پورت مخابرات مشکل داره باید پیگیری سختی کنی تا مجبور شن درست کنند snr خوبه یعنی نویزی رو خطط نیست ولی قدرت دانلودت فوق العاده خرابه حالا این مشکل یا از خرابی پورت هست یا تو ام دی اف کابل برق فشار قوی بقل خط تلفنت قرار گرفته البته بعید هم نیست چون هوا گرم شده و کولر گازی ها شروع به کار کرده برای خنک کردن تجهیزات اینو باید به شدت پیگیری کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
مرسی...
http://up.patogh.info/images/7q2f9349ngb0ucplsgh.png
208.67.222.222
208.67.220.220
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مشکل فیزیکی چه طوری ربط پیدا میکنه به مشکل نرم افزاری مانند اکانتینگ؟ :O به حق چیزهای نشنیده مشکل ایشون سخت افزاری هست و باید سخت افزاری حل بشه که پشتیبانی مخابرات جواب نمیده تلفن رو که ایشون بتونند مشکلشونو حل کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
دوست عزیز از صفحه status مودمت یه شات بذار SNR رو ببینیم چنده که میگن نویز داره SNR زیر 10 مشکل ساز میشه
بنده خودم تو پشتیبانی یکی از isp ها فعالیت دارم فقط میتونم بگم واژه هنگ ! یه لغت مسخره اس که واسه از سر وا کردن مشترک
همه اینا بر میگرده به اکانتینگ مسخره ای که استفاده میشه مخصوصا تو مخابرات !
مخابرات باوووووووو چی داره ک اومدین تجزیه تحلیلش میکنین
بزاین تو حال خودش باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
output power (dBm)
دانلودش خرابه یعنی از مبدا" که میشه پورت مخابرات مشکل داره باید پیگیری سختی کنی تا مجبور شن درست کنند snr خوبه یعنی نویزی رو خطط نیست ولی قدرت دانلودت فوق العاده خرابه حالا این مشکل یا از خرابی پورت هست یا تو ام دی اف کابل برق فشار قوی بقل خط تلفنت قرار گرفته البته بعید هم نیست چون هوا گرم شده و کولر گازی ها شروع به کار کرده برای خنک کردن تجهیزات اینو باید به شدت پیگیری کنی
- - - Updated - - -
مشکل فیزیکی چه طوری ربط پیدا میکنه به مشکل نرم افزاری مانند اکانتینگ؟ :O به حق چیزهای نشنیده مشکل ایشون سخت افزاری هست و باید سخت افزاری حل بشه که پشتیبانی مخابرات جواب نمیده تلفن رو که ایشون بتونند مشکلشونو حل کنند
دوست گرام یک لحظه با دقت صحبت های بنده رو میخوندین متوجه بحثم میشدید که در اون پست داشتم در مورد واژه هنگی مودم توضیح میدادم نه بررسی خط ایشون !
بنده قبل از شما به ایشون عرض کردم باید خرابی ثبت بشه واسشون تا مرکز پیگیر بشن پس لطفا دقت بفرمایید!
عذر میخواهم با دقت نخونده بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
دوست گرام یک لحظه با دقت صحبت های بنده رو میخوندین متوجه بحثم میشدید که در اون پست داشتم در مورد واژه هنگی مودم توضیح میدادم نه بررسی خط ایشون !
بنده قبل از شما به ایشون عرض کردم باید خرابی ثبت بشه واسشون تا مرکز پیگیر بشن پس لطفا دقت بفرمایید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
خوب تاپیک هم تقریبا مشکل مخابرات بود و مشکل بنده....باز دستتون دردنکنه که نظر دادین...اما اگر شما هم پست استارت رو میخوندین در مورد هنگی مودم نمیگفتین!
من یه مودم دیگه دارم باهاش تست میکنم...شاید از مودم باشه!
باز هم مخابرات تهران .
من تو سایتشون دیدم که حجم نامحدود رو به 120 گیگ دانلود محدود کردن ( به قول خودشون مصرف منصفانه ) سریعا رفتم درخواست تخلیه دادم
دو روز بعد برداشتنش دوباره محدودیت رو .. الان دوباره گرفتم .. نسبت به یوزر قبلی قطعی و نوسان پینگش به طرز محسوسی کم شده امیدوارم همینجوری هم پیش بره
کلا مخابرات آشغاله برا منطقه 22 از وایمکس با مودم Outdoor استفاده کن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
اون 2 تا DNS بالایی برای زیرساخت هستش میتونی همراه اونا از opendns هم استفاده کنی
وقتی شما مودمتون روشنه و تو ibs آنلاین هستین برای یک لحظه که ارتباطتون با RAS قطع میشه چون تو RAS با تاخیر آفلاین میشته اکانت ، مودمتون دوباره یوزر ارسال میکنه
با توجه به اینکه قابلیت مولتی لاگین فعال نیست تو ibs خطای Maximum check online fails reached و به شما میگن مودمتون هنگ کرده
به شما که میگن مودمو 15دقیقه خاموش کنید واسه اینه که دسترسی ندارن clear کنن و فقط دسترسی kill به پشتیبانی دادن که با اون حل نمیشه باید مودم اونقد خاموش بمونه تا تو RAS آفلاین بشه
البته گفتن اینا شاید نیازی نبود فقط خواستم فلسفه اون 15 دقیقه 20 دقیقه رو توضیح بدم
در مورد خطتون هم SNR تون نرماله ولی
Attenuation که همون فاصله از مرکز مخابراتیتون هست نباید بالای 50 باشه برای شما 53 هست یعنی فاصلتون از مرکز زیاده
Data Rate خطتون هم نرمال نیست احتمالا پروفایل خطتون روی 1024/512 ولی خط شما با 575/157 up شده یعنی سرعت دانلودتون ماکزیمم 70 71 هست البته اگه سرویستون نامحدود باشه مشکلی بوجود نمیاره
بهتره یه بار پروتکل رو روی G.DMT یا ADSL2+ تنظیم کنید ببینید تو کدوم حالت خطتون بهتر میشه اگر بازم بهتر نشد باید از کابل اصلی مخابرات هم این پارمترها رو چک کنید شاید مشکل از سیم کشی داخلی باشه
در نهایت اگر درست نشه باید زنگ بزنید پشتیبانی واستون خرابی ثبت کنن یه بار از مخابرات پورت رو بررسی کنن شاید با تعویض پورت مشکل برطرف بشه
در مورد هات اسپات هم اطلاعی ندارم دقیقا برخورد نداشتم با این مشکل البته شاید مشکل مربوط به MTU باشه تغییرش بدین ببینید حل میشه
شرمنده اگه زیاد شد
ممنون از توضیحات کاملتون ...
من اینترنت نامحدود 512 دارم . فکر کنم Data Rate به همین خاطر باشه که زیاد باشه . (طبق چیزی که از گفته هاتون فهمیدم )
فقط من متوجه نشدم چطوری میتونم پروتکل رو عوض کنم ؟
و کلا اگه راهکاری برای استفاده کامل از پهناد باند اختصاص داده شده اگه هست ،ممنون میشم بگید . برنامه هایی افزایش سرعت که توی سایتها هست ، تاثیری داره ؟ مثلا Tcp optimaizer
نمیدونم چه گیری دادین به این مخابرات اه اه وقتی شرکت های معتبر تری هست چرا میرین مخابرات میگیرین؟؟؟؟؟