پاسخ : نظر شما در مورد سود مشارکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warpro
قربان روز شمار تا 3ماه بیشتر از 10% سود نمیدن فقط ؟
سالانه که همان 20% هست ، درست است ؟ . . .
من چهارشنبه یا پنجشنبه بود ظهر درست خاطرم نیست ( این روزهای مشغولات فکریم سر یکسری مشکلات با تعزیرات خیلی زیاد هست و هوش و حواس برام مونده طرف پارسال برج 8 مغازه ترک کرده و رفته شکایتهاش داره میاد برای من میگم مستاجر بوده برج 8/8/92 رفته از این ملک میگن ما ملک میشناسیم حدود 10 میلیون تا امروز جریمه امده مال شخصی که مستاجر بوده )ظهر توی ماشین رادیو روشن بودش اخبار داشت میگفت بخطار رقابت ناسالم که بیشتر این بانکهای خصوصی عاملش بودن و افزایش بی رویه سود بانکی میگفت اکثرشون مجوز از بانک مرکزی نداشتن ولی میگن که مجور دارن از روز شنبه ابلاغ میشه و عملی میشه کلیه بانکهاباری یکساله حداکثر 22% سود میدن و اینکه کلا دیگه قرار داد بیشتر از 1 سال ندارن یعنی بخواهی مثلا 2 ساله یا بیشتر قرداد بنبدی قبول نمیکنند فقط 1 ساله و 22% حداکثر برای یکسال برای 3 ماه هم از 10% شروع میشه همچینین سود و بهره وامها هم قرار هست به همین نسبت کم بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
من چهارشنبه یا پنجشنبه بود ظهر درست خاطرم نیست ( این روزهای مشغولات فکریم سر یکسری مشکلات با تعزیرات خیلی زیاد هست و هوش و حواس برام مونده طرف پارسال برج 8 مغازه ترک کرده و رفته شکایتهاش داره میاد برای من میگم مستاجر بوده برج 8/8/92 رفته از این ملک میگن ما ملک میشناسیم حدود 10 میلیون تا امروز جریمه امده مال شخصی که مستاجر بوده )ظهر توی ماشین رادیو روشن بودش اخبار داشت میگفت بخطار رقابت ناسالم که بیشتر این بانکهای خصوصی عاملش بودن و افزایش بی رویه سود بانکی میگفت اکثرشون مجوز از بانک مرکزی نداشتن ولی میگن که مجور دارن از روز شنبه ابلاغ میشه و عملی میشه کلیه بانکهاباری یکساله حداکثر 22% سود میدن و اینکه کلا دیگه قرار داد بیشتر از 1 سال ندارن یعنی بخواهی مثلا 2 ساله یا بیشتر قرداد بنبدی قبول نمیکنند فقط 1 ساله و 22% حداکثر برای یکسال برای 3 ماه هم از 10% شروع میشه همچینین سود و بهره وامها هم قرار هست به همین نسبت کم بشه
یعنی عاشق این توضیحتم حاج اقا کیانی :d
الان اقتصاد نوین داره 3 ماه 27% میده! البته سرمایه باید بیش از 10 میلیون باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warpro
قربان روز شمار تا 3ماه بیشتر از 10% سود نمیدن فقط ؟
سالانه که همان 20% هست ، درست است ؟ . . .
درود
تا 3 ماه 10%
1 ساله 22% میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
یعنی عاشق این توضیحتم حاج اقا کیانی :d
الان اقتصاد نوین داره 3 ماه 27% میده! البته سرمایه باید بیش از 10 میلیون باشه
بنده پرسیدم همچین چیزی نیست
3 ماهه حداکثر 14% برای سرمایه بالا شاید 1-2 درصر بیشتر خواهد بود..
حتی قبلا 1 ساله هم اینقدر نبود..
اگه اینکارو کنن تخته میکنه بانک مرکزی همشونو..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
___.Hrs.___
بانک سینا پیشنهاد میشه !
تقاوتی نیست برادر اون نیز 10% هستش روز شمار بنده تماس گرفتم..
دوستان از موسسات مثل موسسه مهر امام رضا و موسسه کوثر کسی اطلاعی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
تقاوتی نیست برادر اون نیز 10% هستش روز شمار بنده تماس گرفتم..
دوستان از موسسات مثل موسسه مهر امام رضا و موسسه کوثر کسی اطلاعی نداره؟
به نظر بنده موسسات خصوصی مقاومت خواهند کرد-موسسه هایی مثل کوثر تمام اعتبار و مشتریانشون رو به خاطر همین سود 23% بدست اوردند اگر این مقدار رو کاهش بدند قطعا دچار ضرر و زیان های شدید خواهند شد
اخبار موسسه - موسسه اعتباری کوثر
دوست عزیز شما ۱سال سرمایه تو شرکت ما بزار من بهتون روز شمار ۳۰ درصد سود میدم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
به نظر بنده موسسات خصوصی مقاومت خواهند کرد-موسسه هایی مثل کوثر تمام اعتبار و مشتریانشون رو به خاطر همین سود 23% بدست اوردند اگر این مقدار رو کاهش بدند قطعا دچار ضرر و زیان های شدید خواهند شد
اخبار موسسه - موسسه اعتباری کوثر
برادر عزیزم خبر فوق مربوط به قبل ابلاغ دیروز و اعمال سود جدید میباشد تاریخشو ببینید...
از دیروز اعمال شده است
من امروز زنگ زدم اقتصاد نوین، گفت 22% روز شمار که قبل از عید بود تا الان سودش کاهش پیدا نکرده ولی به احتمال قوی سودش کم میشه.
منم با ایران خودرو موافقم و دارم در موردش تحقیق میکنم.