یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟
درخواست داده شده منتظر سرور هستم
حتما اقدام شود
پس تاپیک فروش 1Gbps سرور ها رداستیشن هم مورد محبت قرار بدید که بر روی 200Mbps گارانتی شده
مطابق نوشته سایت Redstation دادن این تاپیک نوشته درج کردند. حتی گارانتی پورت هم در پست ذکر کردند 50-110M که همان 1Gbps هست و بهتر از ان سرور ها 200Mbps هست
هر زمان تاپیک ها 1Gbps مشخص شدند چه پرتی ارائه می کنند کاربران صاحب نظر میتوانند به تاپیک ایشون هم ایراد بگیرید.
اگر حرف شما درست باشد که فکر میکنم همینطور باشد و سرورهای ایشان روی 1Gbps گارانتی شده باشند، پس جواب ندادن های بی دلیل و با دلیل موضوع برای اینکه تاپیکشون آپ بشه همان اول که بنده سوال کردم جواب میدادند تا به قول شما سوال های منحرف کننده از ایشون سوال نشود! :)
کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند! :)
واقعا برای بنده به شخصه سوال هست که ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" واقعا از چه چیزی واهمه دارند که این همه از ارسال ساده ی یک جواب طفره میروند!؟
موفق باشید
دارن همان برخوردی می کنن که سایر فروشنده ها انجام می دهند، یکی ابر سرور میفروشه یکی هم یزرگترین فروشنده ایران میشه
ایشون در پست پرت به طور کامل درج کنند و ذکر کنند پرت سرویس دهنده ها دیگه بر روی چه مقدار گارانتی شده، وقتی دیتاسنتر به دنبال ترفند ها تبلیغاتی برای جذب مشتری است از سرویس گیرنده ها چنین دیتاسنتری نباید خرده گرفت
درود
واهمه ای در کار نیست
وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم
که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست :)
دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود
در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده
نقل قول:
کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند!
بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن
که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود
واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید
موفق و پیروز باشید
بنده هنوز منتظرم خبری نشده هنوز
درخواست هم داده شده
پرداخت کلا صورت کرفته به تیکت هم جواب ندادید هنوز
آخه چه کیفیتی شما تیکت بنده هم جواب ندادید هنوز