پاسخ : فروش سرور های Soyoustart از دیتاسنتر فرانسه و کانادا+اخذ قرار دارد با شرکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
multiuser
تشکر ولی برای سرور های سری essentail نوشته که
*Only setup fees of $3.00 USD /IP are required, renewals are free. Beyond 16 IPs, $3.00 USD /Month/IP limited to 128 IPs and/or 16 slots per server.
** : $3.00 USD /Month/IP limited to 128 IPs and/or 16 slots per server.
یعنی تا 16 تا فقط هزینه ستاپ داره هزینه ماهیانه نداره
بله درسته تصحیح شد پست توجه نکرده بودم در زمان آپدیت تابیک.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
به غیر از سرورهای بک اپ کدام سرورها قابلیت نصب هارد بالا رو دارند.مثلا 8 ترابایت و...
این سرورهای بک اپ به درد سرور دانلود میخورند؟
پورت جالبی نیست به نظر من / البته باید در نظر بگیرم در حد سرور های دیتاسنتر ایرانی هست که سایت های بزرگ اومدن ایران و یه چیزی هم بیشتره...در حد گارانتی که داده انتظار بیشتری ازشون نمیره مثل سرور اصلی دیتاسنتر که گارانتی 500 هست ولی 2 برابر جواب هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
یدونه رم 32 گیگ با هارد بالای 4 ترا بایت ( امکان رتقا هم باشه که عالی ) + آیپی حداقل 16 تا چقدر در میاد ؟
امکان ارتفاء از طرف نیست.
تنوع سرور ها از نظر قیمت و سخت افزار خیلی نزدیک به هم هستن و انتخاب مناسب بسته به نیاز شما باید باشد و نه کمتر و فراتر که استفاده نشود.
سرور انتخاب کنید قیمت اعلام میشه.
پاسخ : فروش سرور های Soyoustart از دیتاسنتر فرانسه و کانادا+اخذ قرار دارد با شرکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
بعد اینا پینگشون خوبه ؟
بله.
فرانسه هست و کانادا که مسلما فرانسه پینگ کمتری داره. که فرانسه از نزدیک ترین کشور ها به ایران هست که میشه گفتن اولین دیتاسنتر خوبه نزدیک به ایران هست اگر لیزوب و... بگزیرم...
الان من با نت پارس آنلاین پینگ 140-160 دارم از سرور ها.((( نت ابران اصلا بستر استیبل و قابل استفادی نیست برای پینگ و تراکرت هر نقطه به نقطه و هر isp با isp تقاوت زیادی دارد.)))
من برای سرور دانلود می خوام ازش استفاده کنم چند تا سرور مجازی بیارم بالا برای سایتم
جواب میده پورتش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
من برای سرور دانلود می خوام ازش استفاده کنم چند تا سرور مجازی بیارم بالا برای سایتم
جواب میده پورتش؟
کاملا بسته به میزان مصرف شما و میزان دانلود ها داره.
وضعیت فعلی برسی کنید میزان مصرف میانگین از پورت به چه صورت هست که بشه بر آورد کرد.
ماهانه 70 ترابایت ترافیک مصرفی + همیشه حدودا در تسک منیجر پورت 20الی 25 درصد مختل هستش
دوست عزیز جواب ما رو ندادیدنصفه نیمه جواب دادید...
به غیر از سرورهای بک اپ کدام سرورها قابلیت نصب هارد بالا رو دارند.مثلا 8 ترابایت و... کدوم سرورهای ovh به غیر از سری بک آپ ها قابلیت هارد بالا رو دارند و میشه ارتقا هارد تا 8 ترا بایت و.. داد؟
به طور متوسط 90 گیگ در هر ساعت / متوسط 1.5 در دقیقه / حدود 25 مگ در ثانیه.
طبق پورت گارانتی 250 به شما 31.25 طبق گارانتی باید بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز جواب ما رو ندادیدنصفه نیمه جواب دادید...
به غیر از سرورهای بک اپ کدام سرورها قابلیت نصب هارد بالا رو دارند.مثلا 8 ترابایت و... کدوم سرورهای ovh به غیر از سری بک آپ ها قابلیت هارد بالا رو دارند و میشه ارتقا هارد تا 8 ترا بایت و.. داد؟
کلا OVH از نظر ساپورت و همکاری و انجام چنین اموری در حد 0 هست و اصلا نمیشه روش حساب کرد چنین کارهایی کنه.بهتر چند سرور ارزان با منابع کم بگرید این طور 2 پورت کامل در اختیار دارید و 2 سری سخت افزار.
سرور سایت ovh اصلی زمانی که گزینه خرید بزنید پینشهاد های تغییر هارد و اضافه کردن سرور هایی هم داره که دیفالت 2 عدد 3 ترابایت داره ... قابل مشاهده هست که صرفه نیست برای شما.
توصیه من همیشه با سایت های دانلودی استفاده از چند سرور هست.
دلیل :
غیر مجتمع کردن تمام اطلاعات در یک جا در صورت ریزش یا نفوذ و ... نابودی کل مجتمع شما.
بهره مندی بیشتر از پورت سرور ها و عدم نیاز به محدودیت بر روی پورت برای جواب گویی یکسان به همه.
توان هارد ها باید در نظر بگیرید شما هارد 4 ترا هم بگیرید اون هارد توانی در پاسخ گویی به درخواست ها داره بعد از اون میشه فشار بیش از حد و در یک لحظه رسیده به نقطه از هم گسیختگی پس بهتر هست به جای 1 هارد 2 هارد 2ترا باشد.
شما استادی خودتون نیاز به مشاوره سرور ندارید امری بود در خدمت هستم.
سلام قیمیت هر ای پی اضافه چقدره روی این سرور ها؟