پاسخ : فروش ویژه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیامک از روز مادر تا روز پدر بدون هزینه تمدید سالیانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
پنل ها به صورت نمایندگی مباشد
یعنی میشه پنل رو به صورت نمایندگی به فروش رسوند
سوال خودتان را کامل به صورت پیغام خصوصی کنید تا کامل توضیح بدیم
پنل به صورت نمایندگی می باشد
دوستان توجه کنند
کسانی که اقدام به خرید نمایندگی میکنند هر خط اختصاصی که خریداری میکنند به نام شما ثبت می شود و اگر پنل خودتان را واگذار کنید شماره هائی که به نام شما ثبت شده امکان تغییر مالکیت وجود ندارد
اگر پنل خودتان را هم واگذار کنید امکان واگذار کردن شماره های اختصاصی ثبت شده به نام شما به شخص دیگری وجود ندارد
پاسخ : فروش ویژه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیامک از روز مادر تا روز پدر بدون هزینه تمدید سالیانه
هدیه ویژه تات نت به همه کسانی که امروز اقدام به خرید نمایندگی میکنند
20 شماره اختصاصی 14 رقمی پیش شماره 50001 هدیه فقط کسانی که امروز اقدام به خرید نمایندگی سامانه پیامک کنند
به همه نمایندگانی که در این طرح اقدام به خرید کرده بودند 20 شماره اختصاصی رایگان اختصاص یافت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tatnet
هدیه ویژه تات نت به همه کسانی که امروز اقدام به خرید نمایندگی میکنند
20 شماره اختصاصی 14 رقمی پیش شماره 50001 هدیه فقط کسانی که امروز اقدام به خرید نمایندگی سامانه پیامک کنند
به همه نمایندگانی که در این طرح اقدام به خرید کرده بودند 20 شماره اختصاصی رایگان اختصاص یافت
بنده از شما نمایندگی ساده دارم امکان ارتقاع اون به نمایندگی تام الاختیار وجود دارد؟؟؟با پرداخت چقدر هزینه اضافی؟
با عرض ادب
از تاریخ 1393/2/13 الی 1393/2/23
نمایندگان عزیز با خرید نمایندگی سامانه پیامک از ما تا ولادت حضرت علی (ع) روز پدر میتوانند نمایندگی مشابه رایگان بسازند
پنل نمایندگی a قابلیت ساخت 5 نمایندگی رایگان
پنل نمایندگی b قابلیت ساخت 10نمایندگی رایگان
پنل نمایندگی c قابلیت ساخت نامحدود نمایندگی رایگان
بعد از این زمان 1393/2/13 الی 1393/2/23 ساخت نمایندگی به شرح زیر می باشد که جهت ساخت نمایندگی باید هزینه لایستس پرداخت شود و نماینده ای که میسازی زیر نماینده شما می باشد
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل A نمایندگی 100.000 تومان می باشد
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل B نمایندگی 75.000 تومان می باشد
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل C نمایندگی 50.000 تومان می باشد
تا آخر اردیبهشت ماه ساخت نمایندگی زیر مجموعه شما باشد با 50% تخفیف ارائه می شود یعنی
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل A نمایندگی 100.000 تومان می باشد با 50% تخفیف 50.000 تومان
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل B نمایندگی 75.000 تومان می باشد با 50% تخفیف 37500 تومان
هزینه لایسنس جهت ساخت زیر نماینده برای پنل C نمایندگی 50.000 تومان می باشد با 50% تخفیف 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
بنده از شما نمایندگی ساده دارم امکان ارتقاع اون به نمایندگی تام الاختیار وجود دارد؟؟؟با پرداخت چقدر هزینه اضافی؟
نماینده گرامی شما نیازی نیست هزینه ای پرداخت کنید اطلاعات بیشتر را پ.خ کردیم
این طرح ارایه نمایندگی رایگان تاامروز رایگانه یا همیشه( اجازه ارایه نمایندگی)
من خواستم ثبت نام کنم اما گفت ایمیل شما موجوده در صورتی که من اصلا تو تات نت حسابی ندارم
الان من میخوام این نمایندگی رو اگر شما فردا پاسخ مشکل منو دادید باید چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
این طرح ارایه نمایندگی رایگان تاامروز رایگانه یا همیشه( اجازه ارایه نمایندگی)
من خواستم ثبت نام کنم اما گفت ایمیل شما موجوده در صورتی که من اصلا تو تات نت حسابی ندارم
الان من میخوام این نمایندگی رو اگر شما فردا پاسخ مشکل منو دادید باید چیکار کنم؟
با عرض سلام همین سوال را از پیغام خصوصی مطرح کرده بودید که از طریق پیغام خصوصی جواب سوال های شما داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tatnet
با عرض سلام همین سوال را از پیغام خصوصی مطرح کرده بودید که از طریق پیغام خصوصی جواب سوال های شما داده شد
سلام مجدد خدمت شما من مشکلات رو مجدد از طریق پ.خ مطرح کردم و امیدوارم مشکلات نمو حل کنید چون بازم در ثبت نام مشکل پیدا کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
سلام مجدد خدمت شما من مشکلات رو مجدد از طریق پ.خ مطرح کردم و امیدوارم مشکلات نمو حل کنید چون بازم در ثبت نام مشکل پیدا کردم
به همه سوالات شما پاسخ داده شد
از داخل سامانه سوالات خودتان تیکت بزنید پیگیری کنید