پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
دیتا سنتر هایی که ازش سرویس میدید رو میشه ذکر بفرمایید. به طور خاص ایالات متحده بیشتر مدنظر من هست.
درود بر شما
دوست عزیز بیشتر دیتاسنتر های ما پر شده
آمریکا ovh و wholesale خالی هست برای خرید شما.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،شرو
سلام.
آیپی برای تست پینگ از دیتاسنتر های موجود ارسال میکنید؟
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،ش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
سلام.
آیپی برای تست پینگ از دیتاسنتر های موجود ارسال میکنید؟
درود بر شما
طبق در خواست شما پیام خصوصی شد.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،ش
سلام ؛ لطفاً درصورت ممکن جهت مقایسه پینگ و سایر موارد آی پی ها رو برام ارسال کنید.
- - - Updated - - -
سلام ؛ لطفاً درصورت ممکن جهت مقایسه پینگ و سایر موارد آی پی ها رو برام ارسال کنید.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور
سلام خدمت شما
صندوق پیام خصوصی شما پر هست.
متاسفانه نتوانستم خصوصی ارسال کنم
سلام میشه لطفا رنج آیپی جهت تست پینگ و کشور آمریکا را به من بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
سلام میشه لطفا رنج آیپی جهت تست پینگ و کشور آمریکا را به من بدید؟
سلام وقت بخیر
صندوق پیامتون را چک کنید فرستاده شد.
سلام
وقت شما بخیر
الان چه دیتاسنترهایی خالی دارید؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
وقت شما بخیر
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud21
سلام
وقت شما بخیر
ممنون
سلام وخدمت شما
OVH-Wholesale-Hetzner-Myloc
سلام آقا شما کانفیگ سیسکو هم انجام میدین و لطفا رنج آیپی امریکا را برای من پ.خ کنید.
اگر قابل انجام هست من دوتا سرور لینوکس 2 گیک آمریکا نیاز دارم
ممنون منتظر جواب هستم.