پاسخ : لطفا کمکم کنید سرم کلاه گذاشتند
آقا این یکی که میگذره اما یادت باشه اول پول بگیر بعد شروع به کار کن
یعنی قبل از واریز حتی شروع به کار هم نکن
منم چند باری این مشکل برام پیش اومده
هیچوقت هم درس نگرفتم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_mirgh20
آقا این یکی که میگذره اما یادت باشه اول پول بگیر بعد شروع به کار کن
یعنی قبل از واریز حتی شروع به کار هم نکن
منم چند باری این مشکل برام پیش اومده
هیچوقت هم درس نگرفتم :دی
متاسفانه دقیقا یک سال و نیم پیش شهریورم این اتفاق پیش افتاد
بنده درس نگرفتم
منم همیشه قبل کارمیگرفتم
دیدم خیلی فاز دوستی و.. ورداشتن گفتم گناه دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin kz
پول بخوره توی سرش کوروش جان
من ماهی 200 ت فقط دارم واسه سایتام میدم یوزرا بیان رایگان استفاده کنند
من نگران ابروی ریزی ام. یه سری ادم هستن که ما به خاطر ***ی و کلاهبرداری بنشون کردیم
نگرانیم اینه اینو بکنن وسیله ای برای سرپوش کثافت کاریاشون
خودت مردمو میشناسی که چطورین زودم باور میکنن
- - - Updated - - -
خدارو شکر میکنم 1 ریال حروم تو زندگیم نیاوردم
و پول زحمتمو خوردم و اخرشم هیچی برام نمیمونه و یا میره برای هاست یا واسه خود نت
ولی خط اخر حرفتونو قبول دارم ولی وقتی یکی اینقدر زبون میریزه ادم از کجا بدونه اینقدر بی همه چیزه؟
چی بگم !
هاست رو خودت با اطلاعات خودت خریدی ؟
از پلیس فتا پیگیر باشید و مدارک رو جمع کنید و بهشون تحویل بدید
انشاالله که بتونید حقتونو بگیرید
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز متاسفانه همین مشکل شما برای یکی از دوستان ما پیش اومد
اول بهش 100 بار گفتم که اینجوری کار نکن ولی خوب کو گوش شنوا
ایشون حتی پر رو بازی هم در آورد آخر کار میخواست به علت اینکه وقتشون رو گرفته بود از این بنده خدا شکایت کنه
ولی من چیزی رو که به ایشون گفتم و انجام دادم به شما میگم انجام بدید
1.کلیه تلفن ها ، اس ام اس ها ، چت ها و .... یعنی هر جوری که باهاش حرف زدی رو جمع میکنی میریزی توی یه cd
2.دسترسی ایشون رو به سرور هاستینگ اگه مال خودته میبندی و میشینی به صورت کامل کلیه اطلاعت و لاگ های سرور رو در میاری و کلشو باز میریزی روی یک cd
این کار ها رو که انجام دادی تشریف میبری پلیس فتا و از ایشون به دلیل پرداخت نکردن کلاه گذاشتن سرتون و بعد از اون تهدید شکایت میکنی
بعدشم میشینی توی خونه و زندگیتو مثل سابق انجام میدی بعد از 2-3 ماه پلیس فتا به نتیجه میرسه و اونوقت هستش که شما به حقتون رسیدید و ایشونم به جزای کارش رسیده
( بنده این راه رو رفتیم که گفتم بهتون مطمئن هم باشید ابرو چیز خیلی راحتی نیست که به همین راحتی ها ریخته بشه دوست عزیز اونم توی دنیای مجازی )
دوست بزرگوار شما کدام استان هستید؟
خون فلان خون بهمان دلیل برای پیگیر نکردن پرونده نمیشه
بنده خداها رفتن شهید شدن الان بچه هاشون ...
اگه دسترسی به روت سرور دارید از لاگ ها می تونید اطلاعاتش رو بردارید
در ضمن پیگیری هم می تونید بکنید فقط یکم خرج داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
از پلیس فتا پیگیر باشید و مدارک رو جمع کنید و بهشون تحویل بدید انشاالله که بتونید حقتونو بگیرید موفق باشید
پسوردارو عوض کرده فایلارم پاک کرده مدرکی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام دوست عزیز متاسفانه همین مشکل شما برای یکی از دوستان ما پیش اومد اول بهش 100 بار گفتم که اینجوری کار نکن ولی خوب کو گوش شنوا ایشون حتی پر رو بازی هم در آورد آخر کار میخواست به علت اینکه وقتشون رو گرفته بود از این بنده خدا شکایت کنه ولی من چیزی رو که به ایشون گفتم و انجام دادم به شما میگم انجام بدید 1.کلیه تلفن ها ، اس ام اس ها ، چت ها و .... یعنی هر جوری که باهاش حرف زدی رو جمع میکنی میریزی توی یه cd 2.دسترسی ایشون رو به سرور هاستینگ اگه مال خودته میبندی و میشینی به صورت کامل کلیه اطلاعت و لاگ های سرور رو در میاری و کلشو باز میریزی روی یک cd این کار ها رو که انجام دادی تشریف میبری پلیس فتا و از ایشون به دلیل پرداخت نکردن کلاه گذاشتن سرتون و بعد از اون تهدید شکایت میکنی بعدشم میشینی توی خونه و زندگیتو مثل سابق انجام میدی بعد از 2-3 ماه پلیس فتا به نتیجه میرسه و اونوقت هستش که شما به حقتون رسیدید و ایشونم به جزای کارش رسیده ( بنده این راه رو رفتیم که گفتم بهتون مطمئن هم باشید ابرو چیز خیلی راحتی نیست که به همین راحتی ها ریخته بشه دوست عزیز اونم توی دنیای مجازی )
باورتون میشه امروز رفته سایت منو به اینترنت دات ای ار ریپورت کرده؟؟؟؟ !!! اینقدر ادم پرو؟ دیروز پی ام داده میگه تو باید چندبرابر به من هزینه بدی هه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
دوست بزرگوار شما کدام استان هستید؟
من تهرانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
خون فلان خون بهمان دلیل برای پیگیر نکردن پرونده نمیشه بنده خداها رفتن شهید شدن الان بچه هاشون ... اگه دسترسی به روت سرور دارید از لاگ ها می تونید اطلاعاتش رو بردارید در ضمن پیگیری هم می تونید بکنید فقط یکم خرج داره
بله اقای کوچکزاده سواستفاده .... دسترسی ندارم متاسفانه کسی که بلد نبود وارد هاست شه الان پسوردارو عوض کرده !!!!!!!!!
پاسخ : درخواست راهنمایی در خصوص لاگ هاستینگ
ممنون از همه عزیزانی که منو راهنمایی کردند. متاسفانه هیچ فایده ای نداشت....
واقعا نمیدونم چی بگم یا چیکار کنم...