پاسخ : درخواست مستر ريسلر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
ببینید من کاری با خارج یا داخل ندارم
خارجی ها هم مثل ما ادم هستن !
من میگم شما مگه نمیگید نا محدود ؟ خب پس اون 25% یعنی چی ؟
چیزی که من (و فکر کنم همه هم مثل من) از حرفهای شما میفهمند :
اینه که شما فقط ظاهرا" نامحدود میدین (یعنی فقط اسمش نامحدوده) و در واقعیت 25 درصد منابع سرور محدودیت میذارین
حالا شما برید یکم توی ادبیات فارسی تحقیقات کنید ببینید جمله ی من معنیش چیه ؟ اشتباهم کجاس ؟
در مورد کلمه نامحدود هم تحقیق کنید !
آیا 25% محدودیت = نامحدود !؟!؟!؟!؟!؟!؟
معادله جدید ریاضی کشف شد !
هر چی ما می گوییم شما یک پاسخی می دهی !
هر چی شما می گی ! ولی بهتره یک سری به خارج و قانون نامحدود بزنی !
نامحدود ریاضی هم با نا محدود هاستینگ فرق می کنه ! نا محدود ریاضی یعنی بی نهایت ! نا محدود هاستینگ یعنی سرویس بدون محدودیت طبق قانون !
سرویس بدون محدودیت طبق قانون یعنی اینکه : نماینده دستش بازه که هر مقدار هاست و نمایندگی که می خواهد می سازد ! فضای ایشون نا محدود هست اما طبق قانون که بر سرویس نا محدود هست باید از 25% منابع استفاده کند !
اونی که شما می گی طبق معادله ریاضی و .... سرویس بی نهایت هست !
بهتره اسم این Package را بگذارم سرویس نامحدود بر اساس قانون که شما هم از خر شیطون پیاده شی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
هر چی ما می گوییم شما یک پاسخی می دهی !
هر چی شما می گی ! ولی بهتره یک سری به خارج و قانون نامحدود بزنی !
نامحدود ریاضی هم با نا محدود هاستینگ فرق می کنه ! نا محدود ریاضی یعنی بی نهایت ! نا محدود هاستینگ یعنی سرویس بدون محدودیت طبق قانون !
سرویس بدون محدودیت طبق قانون یعنی اینکه : نماینده دستش بازه که هر مقدار هاست و نمایندگی که می خواهد می سازد ! فضای ایشون نا محدود هست اما طبق قانون که بر سرویس نا محدود هست باید از 25% منابع استفاده کند !
اونی که شما می گی طبق معادله ریاضی و .... سرویس بی نهایت هست !
بهتره اسم این Package را بگذارم سرویس نامحدود بر اساس قانون که شما هم از خر شیطون پیاده شی !
بهتره اسمش رو بذارید نامحدود با حداکثر 250 گیگ حق استفاده از هارد و ... ! ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
بهتره اسمش رو بذارید نامحدود با حداکثر 250 گیگ حق استفاده از هارد و ... ! ;)
بالا خره فهمیدی چی شد !
این یعنی قانون ! وقتی هم ما می خواهیم سرویس بدهیم همین را به مشتری اعلام می کنیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
من قول میدم لود سرور حتی 1% هم بالا نره !
اگر قول میدهید که 1% هم بالا نره و فشاری به سرور وارد نشه من به شما تضمین میدهم هر چقدر خواستید از هارد استفاده کنید، کم آوردیم باز تامین میکنیم.
آپلود فایل از خود سیستم یا از سرور دیگه خودش سرور رو درگیر میکنه و منابع سرور رو مصرف میکنه.
اگر مطمئن هستید به سرور فشار نمی آورید خوشحال میشویم به شما سرویس مورد نظرتون رو ارائه نماییم.