پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
مشکل دوست عزیزمون حل شد%
درسته مشکل برطرف شد و سفارش ارسال شد
فردا سرور و تست و نتیجرو اعلام میکنم
یک سرور مجازی آمریکا دیشب از ایشون خریداری کردم :)
به جرات میتونم بگم بهترین و باکیفیت ترین سروری که با هزینه کم میشه خرید سرور ایشون هست. در خرید از ایشون شک نکنید.
پشتیبانی شون هم که تا الان عالی بوده و انسان شریف و بااخلاقی هستن. امیدوارم این روند همینطور ادامه داشته باشه. o:-)
راستی یه پیشنهاد برای خریداران محترم، اگه به فضای زیادی نیاز ندارید حتما هارد ssd بردارید چون تو افزایش سرعت سرور خیلی تاثیر داره ;)
خب سرور ما هم تحویل داده شد دیشب
تا 12 شب داشتم با پشتیبانی چت میکردم
پشتیبانی پاسخگو داره
اینم تست سرعتش
Speedtest.net by Ookla - My Results
کلا در خرید شک نکنید
تشکر از نظر دوستان
دوستانی که به رنج آی پی جدید نیاز داشتند درحال حاضر رنج جدید تهیه شده و درخدمت دوستان هستیم...میتونید سفارش خودتون رو ثبت کنید
برای اطلاع از رنج جدید باپشتیبانی در تماس باشید
مهتاآنلاین - سبد خرید
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh571
یک سرور مجازی آمریکا دیشب از ایشون خریداری کردم :)
به جرات میتونم بهترین و باکیفیت ترین سروری که با هزینه کم میشه خرید سرور ایشون هست. در خرید از ایشون شک نکنید.
پشتیبانی شون هم که تا الان عالی بوده و انسان شریف و بااخلاقی هستن. امیدوارم این روند همینطور ادامه داشته باشه. o:-)
راستی یه پیشنهاد برای خریداران محترم، اگه به فضای زیادی نیاز ندارید حتما هارد ssd بردارید چون تو افزایش سرعت سرور خیلی تاثیر داره ;)
موافقم!
کیفیت سرورها بسیار بالاست، پشتیبانی هم بسیار خوبه، اگر بخوام نمره بدم، از 20 نمره 18، و از لحاظ فنی از 20 نمره 15 میدم.
موفق باشید...
با سلام
من از ایشون سرور 2 گیگ گرفتم چند ساعت پیش .
هم از نظر پشتیبانی و پاسخگویی بسیار عالی بودند هم از نظر کیفیت سرور و خدمات شون .
واقعا کارشون عالی بود
موفق باشید .
دوستان من یک رم 1 گیگابایت تهیه کردم بسیار عالی! کیفیت سرور بسیار عالی پشتیبانی بسیار عالی !
اگر همیشه همینجور باشه سرور فروشان عزیز دیگه باید جمع کنن برن;;)=p~
سرور از کدوم دیتاسنتر ه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سرور از کدوم دیتاسنتر ه ؟
درود
Dacentec آمریکا