پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
focus8m
سلام من این سرور شما نظرمو جلب کرده لطفا قیمتهای ارتقای سخت افزاری رو هم تو سایت درج کنید:
Super Crazy Deal 6:
Dell Core2Quad Q6600 (1 Available) (4X2.4GHz)
4 GB DDR2 Ram
500 GB SATA Hard Drive
250 GB SATA Hard Drive
10000GB Data Transfer
100 Mbps Connection
5 Free IP Addresses
Data center: Portland, Oregon$99.95 per month
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
قیمتهایی که ازتون در خواست دارم:
- 1 ترابایت هارد در ماه
- 1گیگ رم اضافی
- 1 ترابایت ÷هنا در هر ماه
- سی پنل نا محدود
- پلسک نا محدود
قیمت اینارم اگه زحمتی نباشه بگین
سلام دوست عزیز
روی لینک سفارش کلیک کنید قیمت ها رو زده
هارد یک ترابایتی 120 دلار یک بار یا 15 تومن در ماه + 20 تومن هزینه نصب
رم کمتر از 2 گیگابایت ارتقا نداریم که 10 تومن هست
پهنای باند هم لطفا توی قسمت سفارش ببینید به چه شکل هست چون با هم فرق دارند
سی پنل 35 تومن در ماه! (روی سرور های پورتلند پلسک نداریم)
زنده باشید
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
آفر لایسنس دارید؟ بصورت داخلی!
لایسنس ما خودمون هم گرون می گیریم
ویندوز 20 تومن در ماه هر نوع ورژن
DirectAdmin 10 تومن در ماه
سی پنل هم 35 تومن
زنده باشید
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
هزینه پهنای باند را هم درج کنید.
گر امکان داره از دیتا سنتر عکس بگذارید. نام دیتاسنتر چیست؟
آیا پهنای باند unlimited هم هست؟
آیا وارز ساپورت است؟
کلا یک اطلاعات جامع بگذارید.
اگر امکان دارد مدل سرورهایتان را نیز درج کنید.
firewall و امکانات ddos هم دارید؟
در کل سرویس بسیار عالی دارید. واقعا منو به فکر انداختید.موفق باشید!!!
هزینه پهنای باند چون متغیر هست می تونید در قسمت سفارش ببینید
دیتاسنتر Colorado FDCservers هست دیتاسنتر پورتلند هم ساختمونه DirectSpace
عکس می تونید تو سایتهاشون ببینید
وارز تو آمریکا ممنوعه
چه نوع اطلاعاتی می خواین؟
سرور ها اکثرا Dell هستند بعضی هاشم HP هستند همه رقمه داریم
فایروال نتوورک داره ddos هم محافظت می کنن
ممنونم
زنده باشید
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
منم منتظرم ديگران بگيرند اگر خوب بود من هم سرورم را عوض ميكنم
با سلام
از پلن اولی فقط یک سرور مونده!
زنده باشید
سلام
barishxan هستم
تو یاهو پی ام بدین پلیز
id: dr***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Barish
سلام
barishxan هستم
تو یاهو پی ام بدین پلیز
id: dr***
سلام قربان،
پی ام دادم با سپاس
آقا من شمارو اد کردم ولی جواب نمیدین اگه ممکنه شماره حساب سامان رو برام ارسال کنید.
آقا جواب نمی دی که،جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
focus8m
چرا از طریق سایت خودشون تیکت نمی زنید ؟ اونجا رو که سریع تر چک میکنن تا اینجا !
سلام دوست عزیز
1) هزینه مدیریت سرور چند است؟ (آپ دیت نرم افزارها و رفع باگ های امنیتی + مونیتورینگ و بک آپ)
2) سرعت واقعی پورت چقدر است؟ ( چون بعضی دوستان اشاره کردند که پورتmbps 100 سرعتش 2 بوده
3) VPS هم دارید؟ اگر بله چه پلن هایی با چه مشخصاتی؟
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
در سایت شما پلن های VPS را هم دیدم. منتها هیچ option ندارد. یعنی انتخاب کنترل پنل، پلسک و ... و همچنین انتخاب سیستم عامل و همچنین توضیح نداده اید مدیریت ویرچوال سرور چند است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
focus8m
آقا من شمارو اد کردم ولی جواب نمیدین اگه ممکنه شماره حساب سامان رو برام ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
focus8m
سلام دوست عزیز،
فکر می کنم تو یاهو با شما صحبت کردم فقط منتظر پرداخت از طرف شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
سلام دوست عزیز
1) هزینه مدیریت سرور چند است؟ (آپ دیت نرم افزارها و رفع باگ های امنیتی + مونیتورینگ و بک آپ)
2) سرعت واقعی پورت چقدر است؟ ( چون بعضی دوستان اشاره کردند که پورتmbps 100 سرعتش 2 بوده
3) VPS هم دارید؟ اگر بله چه پلن هایی با چه مشخصاتی؟
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
در سایت شما پلن های VPS را هم دیدم. منتها هیچ option ندارد. یعنی انتخاب کنترل پنل، پلسک و ... و همچنین انتخاب سیستم عامل و همچنین توضیح نداده اید مدیریت ویرچوال سرور چند است؟
سلام دوست عزیز،
1. 50 تومن در ماه، البته شامل بک آپ نمی شه. نرم افزارهای third party هم نمیشه مدیریت کلی هست
2. سرعت واقعی پورت 100 مگابیت و 1 گیگابیت هست البته بیشتر از 300 مگابیت فکر نمی کنم بتونید روی سرور های گیگابیت بخاطر کشش سخت افزار بگیرید البته رو سرور های معمولی! در مورد دوستمون البته کمی لطف داشتن ولی بستگی به لینک و مسافت داره! مثل اینکه شما از سروری با لینک 10 مگابیت بخواین ازین طرف 40 مگابیت در ثانیه دانلود کنید. از لینک virtuozzo همین الان امتحان کردم 70 تا 150 مگابیب با یک کانکشن می گیره! و همینطور سرعت 1 گیگابیت به این معناست که مثلا 5 تا ازین لینک های 50 مگابایتی هم بگیرید سرعت افت نمی کنه!
3. بله VPS هم داریم ولی زیاد روش مانور ندادیم فعلا فقط ویندور 2003 هست و خرید کمتر از 50 هزارتومن رو هم از ایران قبول نمی کنیم
زنده باشید