پاسخ : ؟ کدوم مجازی سازی برای سرور من مناسب تر هست ! ؟
سلام.
من شخصاً تمام این پلتفرم ها رو تست کردم. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند. قبلاً یه مقاله دانشگاهی هم روی همین سایت فرستادم در همین مورد. در کل از نظر اقتصادی VMware از همه یه سر و گردن بالاتره. تنها جایی که اذیت شدم سر استفادش بر می گرده به اینکه یک بار یه ایمیج میکروتیک رو نسخه 5.1 نصب کردم. با هر بار خاموش کردن توسط VShpere Client سرور کرش می کرد و صفحه Pink of death رو نشون میداد. از دوستان دیگه شنیدم که در نسخه 5.5 این اشکال برطرف شده.
پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ided
الان طبق نظر اساتید 99.99% دوستان فروشنده که از مجازی سازی vmware استفاده میکنن اصلا از این چیزایی که شما میگین خبر ندارن!! :d
بیشترین استفاده دلیل این نیست که بهترین هست.
VMware بسیار عالی هست اما گزینه های بهترین هم ممکننه بر اساس نیاز وجود داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
بیشترین استفاده دلیل این نیست که بهترین هست.
VMware بسیار عالی هست اما گزینه های بهترین هم ممکننه بر اساس نیاز وجود داشته باشه.
سلام دوست عزیز.
اگر وقت و حوصله داشتید ممنونم میشم کمک کنید اطلاعات ما هم بالاتر بره. همیشه ابزارهای متفاوتی هستند که دوستان مختلف خیلی درگیر کار باهاشون هستن و من و شاید گروهی از دوستان فرصت کار منظم با همه اونها رو ندارند تا از امکانات جدید اونها با خبر بشن. ممنون میشم اگر اطلاعات جدیدی هست با ما هم در میون بگذارید.
پایدار باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ided
الان طبق نظر اساتید 99.99% دوستان فروشنده که از مجازی سازی vmware استفاده میکنن اصلا از این چیزایی که شما میگین خبر ندارن!! :d
من دقیقاً متوجه نشدم از چه چیزهایی خبر ندارند. اگر کمکی از دستم بر بیاد برای اطلاع رسانی با کمال میل در خدمت هستم.
دوستان عزیز ، این تاپیک برای 4 سال پیش هست . . .
لطفا قبل از ارسال پست ، چِک بفرمایید تاریخ ارسال را . . .
با تشــــــــــــــــکر . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warpro
دوستان عزیز ، این تاپیک برای 4 سال پیش هست . . .
لطفا قبل از ارسال پست ، چِک بفرمایید تاریخ ارسال را . . .
با تشــــــــــــــــکر . . .
سلام دوست عزیز .
اگه ممکنه یک بار پست بنده رو مجدداً مطالعه بفرمایید. فکر نمی کنم درخواست من رابطه ای با زمان داشته باشه. اما حرف شما هم متین هستش.
پیروز باشید.