خیلی خوبه ! من عضو شدم ...
حالا باید کپی شناسنامه ، کارت ملی و کارت های عضو شتابم را بیارم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هر مرحله براتون تيکت باز ميشه و به ايميلتون هم ارسال ميشه!
در زمان عضويت شما بايد مدارک هويتی خودتون از قبيل اسکن شناسنامه و اسکن کارت ملی رو به همون تيکت کنيد.
و در زمان اضافه کردن حساب، بايد اسکن کارت بانکی رو به همون تيکت پيوست کنيد.
درسته ، من بعد از ظهر مدارک را می فرستم ...
فقط سه سوال دیگه !
1. حساب بانک ملت تازیخ انقضا ندارد ! چیکار کنیم ؟
2. من یکبار حساب را حذف کردم و دوباره ساختم اما تیکت جدیدی باز نشد و در تیکت قبل نوشت حساب حذق شده است ! وقتی اسکن کردم تیکت جدید باز کنم یا در همان تیکت که نوشته حساب حذف شد وارد کنم .
3. چه موقع می توانم از درگاه انلاین استفاده کنم ؟
مشکلی نيست!
تاريخ انقضا رو همين الان وارد کنيد.
تو همون تيکت اضافه کنيد و بنويسيد که مجددا اضافه کرديد.
بعد از تاييد اطلاعاتتون برای وبسايتتون درخواست مرچنت ميديد و به شما مرچنت آی دی داده ميشه!
شما ميتونيد با توجه به نرم افزارتون که فکر ميکنم whmcs هستش و ماژولش هم آماده هستش از مرچنت استفاده کنيد.
با تشکر
علی امیری
بازم میگم این حرکت شما عالی هست ولی نقاط ضعف داره مثلا نمیخوام جسارت کنم ولی برای این گونه سایت ها یعنی پول های الکترونیک بحث امنیت واقعا باید 99.9% تامین بشه . از طرف دیگه به نظر شما چون سیستم داره مراحل اولیه خودش رو طی میکنه کسی نمیاد اعتماد کنه چون نه کسی آشنا هست و نه استفاده از اون رواج پیدا کرده که تبادل پول بین کار بر ها براش مفید باشه . از طرفی سودی نداره که بخواد 2.5% هم از مقدار پرداختی کم بشه .
ولی اگه پیشنهاد قبلی من رو قبول ندارید روی این فکر کنید که کاربری که میخواد با سیستم آنلاین پرداخت کنه 2.5% رو بده نه کاربری که عضو سایت شما هست . لا اقل اگه بتونید از سیستم رو پیدا کنید که پولی که پرداخت میشه بعد از ذخیره توی سایت بدون اینکه درصدی ازش کم بشه به دستمون برسه من شخصا حاضرم توی سایت عضو بشم. یعنی میشه کاملا اعتماد کرد.
ما خدمت جناب امیری ارادت داریم.
من که مدارکم رو فرستادم اما کسی هست به جز اون یک نفر که در اول تاپیک معرفی شد از زرین پال استفاده کنه ؟
لطفاً شماره ثبت شرکت رو لطف میکنید جناب امیری.
استعلام گرفتن که حق شما هستش!
اما اينکه در اين استعلام چيزی حاصل بشه يا خير رو نميتونم تضمين کنم. :دی
تمامی فعاليت های زرين پال به نام شرکت سيستمهای يکپارچه سامان انجام ميشه که البته اساسنامه جديد تنظيم شده و به تاييد هم رسيده.
اما شما اين نکته رو در نظر بگيريد که گردش های مالی در زرين پال، برای شروع قطعا رقم زيادی نخواهد بود که بشه بر اساس اون از استعلام نتيجه مناسبی گرفت.
بله. همونظور که شما ميگيد امنيت مهمترين مسئله هستش! و اعتماد کردن مسئله مهم ديگه!
اجازه بديد براتون يک مثال فعال بزنم!
همين الان چند شرکت وجود دارند که دارن با پورسانت 5% با شرکت پست کار ميکنن!
شرکت های ايران مارکت سنتر، پرداخت، فرستنده، پيک ايران، دی پی و .....
تصويه اين شرکت ها معمولا 15 روز يکبار هستش. خيلی از افراد فعال در اينترنت الان با اين شرکت ها قرار داد دارند و در حال فعاليت با اين شرکت ها هستند.
به نظر شما زمانی که کابران به اين شرکت ها اعتماد کردند و حتی با پرداخت حق اشتراک سالانه به 5% راضی شدند آيا به زرين پال اعتماد نميکنند که داره روی 2.5% (شرايط خروج پول رو ميگم و اصلا کاری به استفاده داخلی ندارم) و اون هم تصويه 3 تا 4 روزه فعاليت ميکنه ؟!؟
شايد 2.5% تو کاری مثل کار هاست و دامين زياد باشه اما برای فروشگاههای اينترنتی فعال الان رقم های بالاتری داره پرداخت ميشه!
اين مورد که شما ميگيد از سمت سايت فروشنده قابل اجرا هستش!نقل قول:
ولی اگه پیشنهاد قبلی من رو قبول ندارید روی این فکر کنید که کاربری که میخواد با سیستم آنلاین پرداخت کنه 2.5% رو بده نه کاربری که عضو سایت شما هست . لا اقل اگه بتونید از سیستم رو پیدا کنید که پولی که پرداخت میشه بعد از ذخیره توی سایت بدون اینکه درصدی ازش کم بشه به دستمون برسه من شخصا حاضرم توی سایت عضو بشم. یعنی میشه کاملا اعتماد کرد.
مثلا شما ميتونيد زمانی که کاربر تصميم ميگيره از دروازه پرداخت زرين پال پرداختی رو داشته باشه 2.5% به رقم پرداخت اضافه کنيد و اون رو به زرين پال بفرستيد. کاری که الان هم با بانک ها انجام ميشه و هر کسی که ميخواد 2% رو روی رقم پرداخت اضافه ميکنه!
الان روی چند تا سايت دروازه پرداخت فعال هستش!
مهمترين مشکلی که داريم اين هستش که ماژول ها در حال تکميل هستند و الان فقط ماژول whmcs و سما هاست (که نرم افزار خودمون هستش) فعال هستش!
انشالا در روزهای آينده چند ماژول ديگه که عموما برای فروشگاه سازها هستند ارائه ميشن.
در مورد شماره ثبت هم انشالا من طی يکی دو روز آينده ساير اطلاعات مربوط به شرکت رو قرار ميدم!
چون همونطور که گفتم اساسنامه شرکت تغيير پيدا کرده و کارهای مربوط به تاييد اساسنامه جديد در کيش انجام شده و تا جايي که من اطلاع دارم اساسنامه جديد تاييد شده و تحويل داده شده و فقط چند مورد کوچيک که انشالا تا آخر هفته رفع خواهد شد و من اطلاعات مربوط رو ارائه ميدم!
اگر دوست داشتيد ميتونيم به صورت حضوری هم در خدمتتون باشيم. (البته اگر تهران باشيد. :) )
آدرس شرکت: تهران - يوسف آباد - کوچه بيستم - پلاک 61 - واحد 2
تلفن: 88012882 و 88334813
با تشکر
علی اميری
حرف هاتون صحیح و درست !
اما منظور ما از استعلام به مرکز ، این هست که شما را به عنوان یک شرکت معتبر در این زمینه تایید کنه !
یعنی مثلا بانک پارسیان شما را به عنوان یک سایت معتبر مثل خودشون تایید کنه !
مشکل ما الان پول نیست یا حساب ! مشکل الان اطلاعات محرمانه ای هست که ما باید اسکن کنیم و به زرین پال بدهیم !
باید مطمئن بشویم اطلاعات ما محرمانه باشد و هیچ گونه سوء استفاده احتمالی ازش نشه !
امیدوارم منظور من را فهمیده باشید ! من الان داخل سایت زرین پال عضو شدم و کارت و همه چیز هم دادم !
اما برای ارسال مدارکم یکم شک دارم !
سطح کاربری پس از چه مدت از زمان تحویل مدارک فعال میشه ؟؟
در ضمن اگر در سایت خود زرین پال استفاده کنندگان این سرویس رو قرار بدید خیلی بهتره و اعتماد جلب میشه (یک پیشنهاد بود :d)