پاسخ : ثبت دامنه .ir هزار تومان ، و دامنه های عمومی بیست هزار تومان . ایران سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
یعنی هر دامنه باید یک نیک داشته باشه؟
استارتر عزی عجیبه ، شما میخواید دامنه بفروشید ؟ یا قصد دیگه ای دارین؟؟
اگر ممکنه بنده رو مطلع کنید...
قصدشون عیدی دادنه
شما میتونید 50 تا اکانت بسازید و در هر کدوم یک دامنه .ir بخرید! با یک نیک هندل
بنده تست کردم و تا الان چندنید دامنه ثبت کردم!
پاسخ : ثبت دامنه .ir هزار تومان ، و دامنه های عمومی بیست هزار تومان . ایران سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
یعنی هر دامنه باید یک نیک داشته باشه؟
استارتر عزی عجیبه ، شما میخواید دامنه بفروشید ؟ یا قصد دیگه ای دارین؟؟
اگر ممکنه بنده رو مطلع کنید...
درود بر شما ، عیدتان مبارک
دوست من این یک تخفیف برای ثبت دامنه است ، به این معنی که شما بجای اینکه 4 هزار تومان حداقل هزینه دامنه را پرداخت کنید تنها 1 هزار تومان پرداخت خواهید کرد.
دسوتان توجه داشته باشید که مابقی مبلق را شرکت ما پرداخت میکند ، شما مالک 100 % دامنه خود هستید و هیچ فرقی با دامنه ای که شما 4 هزار تومان یا بیشتر هزینه ثبت میدهید ندارد ، و در هر حساب کاربری nic.ir میتوانید هر چندتا که خواستید دامنه ثبت کنید .
مهم ترین موضوع این است که ما به هر کاربر تنها 1 عدد دامنه با این تخفیف به عنوان عیدی میدهیم و این تصمیم مدیران ایران سرور میباشد .
قصد از این تخفیف تنها دادن عیدی و آشنای شما با شرکت ایران سرور میباشد .
آقا من یک دامین .ir ثبت کردم ، الان یک .com هم بخوام میتونم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
آقا من یک دامین .ir ثبت کردم ، الان یک .com هم بخوام میتونم ؟
درود بر شما ، عیدتان مبارک ،
بله شما میتوانید یک دامنه .ir یک دامنه .com و یک دامنه .net ثبت نمایید .
توی سایتتون بخش قوانین خوندم نیاز به ارسال مدارکه برای استفاده از خدمات سایتتون برای ثبت دامنه هم همینطوره ؟
یا بعد ثبت نام میشه دامنه رو ثبت کرد
آیا ثبت دامنه دات ای ار انی صورت میگیره یا وقت میبره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasser
توی سایتتون بخش قوانین خوندم نیاز به ارسال مدارکه برای استفاده از خدمات سایتتون برای ثبت دامنه هم همینطوره ؟
یا بعد ثبت نام میشه دامنه رو ثبت کرد
آیا ثبت دامنه دات ای ار انی صورت میگیره یا وقت میبره؟
ثبت دامنه به صورت آنی انجام میشود ، اطلاعات شما باید به صورت فارسی و تمامی اطلاعات باید صحت داشته باشند . کاربران با هویت جعلی پاک خواهند شد و از سرویس دهی به انها جلو گیری خواهد شد .
سلام یک دامنه ثبت شد اما روی http://hub.iranserver.com/modules/ga...epcallback.php موند و Callback نکرد به سایت و الان پرداخت نشده هست متاسفانه.
ایمیل رو پ.خ کردم
با تشکر از شما
عیدی خوبی بود ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
با بخش فروش در تماس باشید ،
# کد تخفیف وارد شده منقضی شده است #
با این خطا برای تخفیف دامنه مواجه میشم !!!!؟؟؟؟