پاسخ : حل مشکل لاک شدن ای پی در هتزنر
درخواست و فرم انلاک براشون برای ایپی مورد نظر ارسال کردم . امیدوارم بازش کنند واستون
عید همه هم مبارک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
درخواست و فرم انلاک براشون برای ایپی مورد نظر ارسال کردم . امیدوارم بازش کنند واستون
عید همه هم مبارک
ممنون از لطفتون
پاسخ زیبای پشتیبان محترم هاستینگ تیونینگ هزارنویس
به متونی که فینگلیش باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
لطفا فارسی تایپ نمایید.
یعنی دو روز الان مشکل اینه دیگه :دی واقعا حال آدم به هم میخوره از این همه شتاب 0 تا 100 :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
چقدر انگلیسی تون داغونه :|
دوما: ما آی پی رو باز میکنیم بعد از اینکه مشکل حل گردید؛ ما باز نمیکنیم محتواهایی که ابیوز دارند...
نگهبانو از کجاتون در اووردید خدا میدونه
داداش دفتر امریکاتم کسی زنگ بزنه به این شکل تفسیر و ترجمه میشه :دی خعیلی باحالی به قران (لایک)
ببخشید من پابرهنه میپرم وسط.این شرکت که n تا شماره تلفن برای تماس قطار کرده و گویا n نفر هم کارمند داره که n/2 شون اینجا فعالیت دارند!هیچکدوم از این انبوه افراد پاسخگوی شما نیستن واقعا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
ببخشید من پابرهنه میپرم وسط.این شرکت که n تا شماره تلفن برای تماس قطار کرده و گویا n نفر هم کارمند داره که n/2 شون اینجا فعالیت دارند!هیچکدوم از این انبوه افراد پاسخگوی شما نیستن واقعا؟
تلفن دفتر که هیچ....
موبایل هم که هیچ....
اس ام اس زدم دلیور نشد. بعد یه چند ساعتی دلیور شد. البته دیشب ایشون پاسخ اس ام اس دادن ولی تا دیدن خرابکاری خودشونه دیگه هیچ جوابی به من ندادن. نیاز باشه اسکرین شات میگیرم. البته احتمال داره شتابشون زیاد بوده منو رد کردن. تو سرعت بالا هم نمیتونن تیکت فینگلیش بخونن سختشونه به همین خاطر کلا ما رو به چپشون دایورت کردن اونم به صورت *21*
درود بر شما
من خودم همیشه سعی کردم دنبال شرکتا نرم شما هم نرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pudge
درود بر شما
سلام.
تو بعضی موارد موافقم باهاتون.ثبت شرکت کاری نداره که!توی ۱ ماه میشه شرکت ثبت کرد.وقتی هم قراردادی نباشه،به سادگی میشه زیر همه چیز زد...
---
دوست عزیز استارتر،شما هم ناراحت نباش.بالاخره پیداشون میشه.حالا دیر و زود داره،سوخت و سوز نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pudge
درود بر شما
کجا بریم :دی مشکل اینه :دی اینا که به اصطلاح شرکت بودن معلوم نیس کجا غیبشون زده. الان یادم افتاد ایشون که میگفتن فینگلیش جواب نمیدن . اس ام اس هاشون همش فینگلیش بود به من :دی
Ok, the IP has been unblocked.
عزیزم الان میتونی استفاده کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
Ok, the IP has been unblocked.
عزیزم الان میتونی استفاده کنی
داداش دستت طلا
خدا پدر مادرتو بیامرزه. خیلی آقایی :x