پاسخ : ثبت شرکت_سوال_درخواست راهنمائی
زمانی که ما گرفتیم :
هزینه های مدارک - هزینه های تمبر تعیین نام - با توجه به دارایی شرکت هزینه به حسابداری - احراض هویت توسط کلانتری - مجوز های نشر برخط - وزارت ارشاد و از همه مهم تر روزنامه رسمی با توجه به تعداد خطوط و خیلی موارد دیگر که با توحه به زمان زیاد فراموش کردم
اما همین وقتی که من میگذارم برای هر ساعتش حد اقل 50 دلار برایم ارزشمند است
فقط 30 هزار تومان برای پلمپ دفاتر تجاری توسط پست بدون هزینه تمبر و حالا نمیدونم پاکت و .... خواهید داشت
به هر حال امید وارم شما با هزار تومن ثبت بکنید اما در کل اگز برای هاستینگ با مجوز ها بخواهید بگیرید خیلی بیش از این چیزی که میفرمایید خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
من مراحلی که چند ماه پیش رو رفتم رو به ترتیب مینویسم
البته مسئولیت محدود خیلی راحت تره
1.این مورد به نظرم بهتره قبل از همه موارد صورت بگیره
گرفتم عدم سوء پیشینه کیفری
خودش چند مرحله داره
1.مراجعه به اداره مربوطه ( برای شهر ما یک کلانتری بود ) اثر انگشت میگیرن + 5000 تومان ( که البته کارت خوان هم دارن! ) + کپی کارت ملی + کپی پایان خدمت ( برای اونایی که مشغول ادامه تحصیل هستند نمیدونم)
بعد یه تایمی میدن برای ما یک هفته بعد رفتم گرفتم
البته برای تمامی اعضا این کار نیازه
سپس اون فرم رو که بهت دادن رو باید ببری دادسرا
اونجا ازت بابت هر کدوم 7500 میگیرن و یه آدرس و بعد حدودا یک هفته فرم اصلی عدم سوء پیشینه به دستت میرسه
تا اینجا خود مرحله اول حدودا 10 تا 15 روز وقت نیازه
نکته : بنده شهرستان هستم پس هر جایی قیمت و زمانش ممکنه فرق داشته باشه
مرحله 2 : با در دست داشتن عدم سوء پیشینه + کپی کارت ملی و شناسنامه اعضا + و یه مورد که هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :دی + پوشه و گیره میری اداره ثبت
اونجا یه فرم تعیین نام بهت میدن + یه شماره حساب که باید 4000 تومان واریز کنی
وقتی فرم رو که 5 تا اسم هستش پر کردی مجدد با همون مدارک که احتمالا بهت پس میدن میری اداره
آهان یادم اومد رفتی اونجا دو تا فرم هم به جز تعیین نام بهت میدن که مربوط به اعضا و موقعیت شرکت هستش که باید اونم پر کنی
بعد یه تایم بهت میدن که برای اینکه ببینی اسمت تایید شده یا نه
برای من 5 روز طول کشید و اولین بار تایید شد.( اگر تایید نشه مجدد باید مرجله تایید نام رو بری و ...)
حالا اینجا اسم ما هم حاظره
یه بار به ما گفتند بریم از سایتی که یکی از دوستان گفتند فرم های مربوطه برای ( اسانامه + شرکت نامه + تقاضانامه ) رو دانلود کنیم و دست نوشته بنویسیم.
وقتی نوشتم مجدد رفتم اداره و کارمند تایید کرد مشکلی در نوشته ها نیست ( از شرکت قبلی که داشتم نمونه نوشته بود)
حالا میگه برو همینا رو تایپی بنویس!!
بعد میری تایپ میکنی و از هر برگ 2 نسخه براشون میاری
اگر در موضوع شرکت نیاز به جایی بود که باید استعلام گرفته بشه که بهت یه نامه میدن که بری اداره مربوطه
برای من برای کلمه ( تجارت الکترونیک ) فرستادن صنعت و معدن و تجارت ( البته 2 ساعته استعلام رو گرفتم ).
اینا رو که دادی یه نوبت بهت میدن که بیای برای کارهای آخر شرکت
مثلا 15 روز بعد
حالا بر فرض 15 روز شد و ما رفتیم اداره
پرونده کارهاش انجام شده و یه مراحلی رو برای امضاهای اخر طی میکنی و بهت چند نسخه برگ تاسیس شرکت میدن.
یکی رو باید ارسال کنی برای روزنامه رسمی تهران ( اینجا بر اساس کارامترها ازت هزینه میگیرن ) برای من کارند اداره یه سریهاشو حذف کرد باز 45000 تومان شد!.
یه نسخه هم میدی به روزنامه محلی که البته اول ما رفتیم اداره فرهنگ و ارشاد بعد اونا یه روزنامه رو بهمون معرفی کردند
تا اینجا ثبت تموم شده وباید منتظر باشی که روزنامه رسمی بیاد که البته فکر کنم یک ماهی طول میکشه
در کل هزینه های ثبت فقط 4000 تومان برای تایید نام هستش پس بهتره خودت انجام بدی
هزینه های سوءپیشینه و پست رو معمولا اون شرکت های ذکر شده انجام نمیدن
ممکنه جایی رو اشتباه کرد باشم و یا از قلم جا انداخته باشم
به بزرگی خودتون ببخشید
تشکر ویژه دارم از شما خیلی راهنمائی کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
زمانی که ما گرفتیم :
هزینه های مدارک - هزینه های تمبر تعیین نام - با توجه به دارایی شرکت هزینه به حسابداری - احراض هویت توسط کلانتری - مجوز های نشر برخط - وزارت ارشاد و از همه مهم تر روزنامه رسمی با توجه به تعداد خطوط و خیلی موارد دیگر که با توحه به زمان زیاد فراموش کردم
اما همین وقتی که من میگذارم برای هر ساعتش حد اقل 50 دلار برایم ارزشمند است
فقط 30 هزار تومان برای پلمپ دفاتر تجاری توسط پست بدون هزینه تمبر و حالا نمیدونم پاکت و .... خواهید داشت
به هر حال امید وارم شما با هزار تومن ثبت بکنید اما در کل اگز برای هاستینگ با مجوز ها بخواهید بگیرید خیلی بیش از این چیزی که میفرمایید خواهد شد
جناب عیسیلو عزیز دعوا نداریم که من سوال کردم و شما هم دارید به بنده ی حقیر لطف میکنید پاسخ میدید...که کمال تشکر رو دارم ازتون
ولی موضوع جالبی بگم
این دوستمون که آدرس و شماره تماس پ.خ کرد من با شماره دفتر تماس گرفتم چون عیده تعطیل هستن مسلما!منشی اتوماتیک شماره تماس شخص رو داد! تماس گرفتم با 912 شخصی ایشون گفتن 100 تومن قیمت قبله عید بوده و سال 93 با هزینه 130 تومان براتون ثبت میکنم به صورتی که شما یک وکالت به ما میدید و کارت ملی شناسنامه و اشتغال به تحصیل! 2 هفته ی بعد تشریف میارید روزنامه ی رسمی شرکت ثبت شده رو تحویل میگیرید!
نزدیکه 1 سال پیش با مهرداد یا همون تاری که شما میگید صحبت میکردم تلفنی و میگفت کلا خیلی طول بکشه حتی اگه خودت بخوای ثبت کنی 3 هفته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
جناب عیسیلو عزیز دعوا نداریم که من سوال کردم و شما هم دارید به بنده ی حقیر لطف میکنید پاسخ میدید...که کمال تشکر رو دارم ازتون
ولی موضوع جالبی بگم
این دوستمون که آدرس و شماره تماس پ.خ کرد من با شماره دفتر تماس گرفتم چون عیده تعطیل هستن مسلما!منشی اتوماتیک شماره تماس شخص رو داد! تماس گرفتم با 912 شخصی ایشون گفتن 100 تومن قیمت قبله عید بوده و سال 93 با هزینه 130 تومان براتون ثبت میکنم به صورتی که شما یک وکالت به ما میدید و کارت ملی شناسنامه و اشتغال به تحصیل! 2 هفته ی بعد تشریف میارید روزنامه ی رسمی شرکت ثبت شده رو تحویل میگیرید!
نزدیکه 1 سال پیش با مهرداد یا همون تاری که شما میگید صحبت میکردم تلفنی و میگفت کلا خیلی طول بکشه حتی اگه خودت بخوای ثبت کنی 3 هفته!
قرار نیست دعوایی صورت بگیره و بنده هم اصلا چنین قصد و یا روحیه ای ندارم!
آن شرکت ها فقط شرکت خشک و خالی است
بدون هیچ چیزی
بدون کد اقتصادی / بدون کوچک ترین مجوز
عملا فقط شرکت هستید همین و ارزش دیگری ندارد
دوستان درخواست شماره نکنید لطفا
بنده تست میکنم بعد عید صحت موضوع رو متجه میشم بعد شماره رو پابلیک میکنم
اینجوری دید طرف ک.ل.ا.ه بردار بود بعد من مدیون و شرمنده ی دوستان میشم . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itm7.com
سلام . آیا تمام مراحل بصورت آنلاين انجام میشه ؟
فکر نمیکنم ایجوری باشه!
برای سوئه پیشینه حتما باید برید دادسرا برای شهر های کوچیک یه کلانتریه ولی برای رشت و تهران و غیره و شهرای بزرگ باید برید آگاهی نامشو بگیرید بعد برید دادسرا
دفتری تبلیغاتی نیازی به ثبت شرکت نداره و آدرس sssa سایت فقط مربوط به تهران هست . ( گفتم بیخود نری شرکت ثبت کنی بعدا بهت بگن دفتر تبلیغاتی شرکت نمیخواد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.host
دفتری تبلیغاتی نیازی به ثبت شرکت نداره و آدرس sssa سایت فقط مربوط به تهران هست . ( گفتم بیخود نری شرکت ثبت کنی بعدا بهت بگن دفتر تبلیغاتی شرکت نمیخواد)
تشکر ولی برای یه سری کارهاش شرکت میخواد
واسه نمونه چاپ خونش!
شخصی اسپانسر شده 40 میل داده یک دستگاه چاپ 2 رنگ خریده با ارگانی خواستیم کار کنیم شماره ثبت خواست!
آقای عیسی لو درست میگه. هزینه ی ثبت حدود 300 هزار تومن میوفته برات.
تنها تهیه ی چندتا کاغذ مثل دو نسخه اساسنامه و شرکت نامه و تقاضا نامه و اقرار نامه و فرم تعیین نام و گواهی سوپیشینه و تمبر دادگستری و عکس و کپی برابر اصل ها از 100 هزار تومن میگذره
مدت ثبتش هم یه هفته دو هفته به هیچ وجه امکانپذیر نیست. گواهی سوپیشینه به خودی خود 4 روز توقف توی روند کارتون خواهد گذاشت. استعلام تعیین نام هم حداقل 2-3 روز
نوبت چاپ اطلاعیه ی ثبت شرکت خودش ممکنه بیشتر از یه هفته طول بکشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
آقای عیسی لو درست میگه. هزینه ی ثبت حدود 300 هزار تومن میوفته برات.
تنها تهیه ی چندتا کاغذ مثل دو نسخه اساسنامه و شرکت نامه و تقاضا نامه و اقرار نامه و فرم تعیین نام و گواهی سوپیشینه و تمبر دادگستری و عکس و کپی برابر اصل ها از 100 هزار تومن میگذره
مدت ثبتش هم یه هفته دو هفته به هیچ وجه امکانپذیر نیست. گواهی سوپیشینه به خودی خود 4 روز توقف توی روند کارتون خواهد گذاشت. استعلام تعیین نام هم حداقل 2-3 روز
نوبت چاپ اطلاعیه ی ثبت شرکت خودش ممکنه بیشتر از یه هفته طول بکشه
مهرداد کار خودت چی شد؟ ولی گفتی پیگیر باشی 3 هفته ای جور میشه یادته....؟
من برای جائی دیگه عدم سو پیشینه دارم و چند تا کپی از روش و این که رفتم کپی برابره اصل کردم!
بغیر از عم سوپیشینه چقدر طول میکشه؟