سلام
مرسی توضیح های خوبی بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مرسی توضیح های خوبی بود.
در مورد سرور با سرور مجازی شروع کنی بهتره
برای کانفیگ بهتره بدی دست یک متخصص برات انجام بده کانفیگ خیلی اهمیت دارد
درود خسته نباشید
اگر اصلا هیچ اشنایی ندارید هیچ کدوم بهتون پیشنهاد نمیشه! یک سرور مجازی در حد 20 هزار تومن بخرید ! از 0 یاد بگیرید ! نصب و کانفیگ رو ! بعد هم کار با کنترل پنل ها و.. بعد شروع کنید به سرویس دهی ! با دانش وارد بشید !
سلام
با اجازه از آغازگر موضوع،دوستان فرضا با همین 200 تومان هاستینگ ایجاد بشه،در اون صورت سود ماهانه این هاستینگ چقدر میتونه باشه؟حدودی هم اشاره کنید مشکلی نیست مثلا از حداقل فلان قدر تا فلان فدر
من این رقم رو دارم اما دانش فنیش رو ندارم.با فرض 2 حالت لطفا جوابم رو بدید.حالت اول اینکه فقط هزینه تهیه سرور (برای شروع مجازی) با من باشه،مدیریت و کانفیگ با یک متخصص،و حالت دوم،کانفیگ و مدیریت سرور کامل با خودم باشه(فرضا دانشش رو فرا بگیریم) در این 2 حالت لطفا بفرمائید سود ماهانه حدودا چقدری در میاد؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
نقل قول:
سلام
با اجازه از آغازگر موضوع،دوستان فرضا با همین 200 تومان هاستینگ ایجاد بشه،در اون صورت سود ماهانه این هاستینگ چقدر میتونه باشه؟حدودی هم اشاره کنید مشکلی نیست مثلا از حداقل فلان قدر تا فلان فدر
من این رقم رو دارم اما دانش فنیش رو ندارم.با فرض 2 حالت لطفا جوابم رو بدید.حالت اول اینکه فقط هزینه تهیه سرور (برای شروع مجازی) با من باشه،مدیریت و کانفیگ با یک متخصص،و حالت دوم،کانفیگ و مدیریت سرور کامل با خودم باشه(فرضا دانشش رو فرا بگیریم) در این 2 حالت لطفا بفرمائید سود ماهانه حدودا چقدری در میاد؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
احتمالا که چون میخوام با این شروع کنم فکر نکنم ماه اول یا دوم بتونم این قیمت رو در بیارم البته اگه تبلیغات کسترده بشه امکانش هست.
ممنون از پستتون
دوست عزیز این رو در نظر بگیرید که الان ماشالله دوستانی که هاست ارائه میدند و کلا هاستینگ زیاد است.
برای فروش باید یک افر خوب یا سرویس خوب و ارزان یا یک ویژه گی خاص داشته باشید که بتونید مشتری جذب کنید.
برای همین بهتره با نمایندگی هاست از جای معتبر شروع کنید به مرور که جذب مشتری کردید و به حد نصاب خوبی رسیدید و دیدید که از پس هزینه یک سرور اختصاصی بر میاید ، میتونید سرور تهیه کنید.
حافظه رم هایی که فرمودید بسیار پایین هستند.نقل قول:
با یک وی پی اس ساده ترجیحا 1گیگ به بالا برای سی پنل و 512 به بالا برای دایرکت ادمین و نصب و کانفیگ های لازم میتوند ریسلر و مستر ریسلر ارئه بدید
cPanel حداقل 2 گیگابایت
Directadmin حداقل 1 گیگابایت اما پیشنهاد میشه +2 گیگابایت استفاده کنید.
منبع صفحات نصب Directadmin.com و cPanel.com
یک سرور مجازی با هارد 1 ترابایت تهیه کرده به مبلغ 100 هزار تومان.معمولا رداستیشن بهترین گذینه هست.بعد تقسیم به 2 میکنی هر کدوم 500 گیگ هارد بعد هر کدوم رو 100 میفروشی.. برات 100 تومان خالص سود میمونه..مشتریهات که 4 تا شدند میتونی اورسل کنی..همین 1 ترابایت رو به 20 نفر میفروشی 100 تومانی 2 میلیون سود خالص بهت میده..نیازی هم نیست از دیتاسنترهای مختلف سرور بگیری همین رداستیشن میگیری مشتری بهت گفت آمریکا میخوام میگی بیا رداستیشن آمریکا!! یا رداستیشن فرانسه!رداستیشن آلمان!! کی میخواد بفهمه چی به چیه؟تا بفهمند شما میلیونر شدی و آخرشم شرکت bmw بهت زنگ میزنه پاشو بیا دبی برات کار سراغ داریم!! :111: