ممنون قالب خوبیه اینو از لوگوشو از کجا عوض کنم بعضی اهاشو می خوام عوض کنم اما نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون قالب خوبیه اینو از لوگوشو از کجا عوض کنم بعضی اهاشو می خوام عوض کنم اما نمیشه
سلام دوستان عزیز
ضمن تبریک سال نو از شما دوست عزیز بابت قالب بسیار متشکرم
اما بنده این قالب رو روی سایت خود نصب کردم و تمام ویرایش ها رو از homepage.tpl و footer.tpl و header.tpl انجام دادم .
اما هیچ جایی نشانه ای از لوگو ندیدم که تغییرش بدم .
دوستان عزیز هر کدام اگه جواب سوال بنده رو بدن یک کد تخفیف 90 درصدیناقابل برای خرید از هاستینگم بهشون هدیه میدم .
با تشکر فراوان
ببخشید من زیاد کد نویسی بلد نیستم
الان باید در این کد چه تغییری ایجاد کنم؟ } .logo{ float:right; width:231px; height:60px; margin:25px 0 0 5px; } .logo a{ width:231px; height:60px; background:url(../images/logo.png) no-repeat left top; display:block;
پیداش کردم
خیلی خیلی ممنون
الان براتون کد تخفیف رو پ.خ میکنم
باتشکر فراوان
خیلی جالبه!
بازم ممنون از میهن میزبان عزیز که این بزرگواری را کردن و رایگان گذاشتن برای دانلود o:-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط NaqsheQw http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png از همه بیچاره تر وهاب هست که......
واقعاً چه زحمتی برای ترجمه کشیده و چطوری هدر رفت.
سلام لوگو در این مسیر قرار دارد
/templates/mihanmizban/html/images
دوستان عزیزی که از این قالب استفاده میکنند لطفا شماره تماس مارو از بالای قالب حذف بفرمایند مشتریاتون دائما با ما تماس می گیرند :) اعتبار خودتون خراب میشه :)
من این قالب رو نصب کردم برا من بخش کاربری راستچین نیست چجوری می تونم راستچینش کنم؟