اگر کارتون فورس هست سریعا بهتون تحویل میدیم
لازم به ذکر است ما از تمپلیتها استفاده نمیکنیم و سرور هارو از صفر ستاپ میکنیم به همین خاطر نصب هر سرور به میزان نصب ویندوز زمان بر میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
همونطور که داخل سایت ذکر شده تحویل سرور مجازی بین 2 الی 24 ساعت پس از سفارش انجام میشود
داخل این آفر ما از صبح تا شب داریم سرور نصب میکنیم :) ممکنه یکم بیشتر از 24 ساعت هم بشه که از شما بابت این موضوع پوزش میخوام البته مطمئنن سعی میکنیم در سریعترین حالت و یا حداکثر در تعهد 2 الی 24 ساعت خودمون سرو رور بهتون ارائه کنیم
با تشکر مجدد از سفارش شما
من بالای 24 ساعت سفارش دادم ولی تحویل ندادید؟ یعنی چی
میگن مدارک میخواد :))
مدارک میخواد چیکار مگه گواهینامه میگیرم؟
یه سرور میخوام دیگه مدارک لازم نیست لطفا زودتر تحویل بدید
# کد تخفيف در سيستم تعريف نشده است #
سلام
لطف بفرمایید از طریق سایت در ارتباط باشید با اطمینان بهتون میگم که 100% سفارشات تحویل شده ولی دوستان نمدونم چرا به ایمیلهای دریافتیشون توجه نمیکنند . شما اولین و تنها کسی نیستید که سرورتونرو تحویل دادیم ولی اطلاع ندارید ! مشخصات سرور از طریق ایمیل برای شما ارسال شده است
در خصوص مدارک داخل تیکتها کاملا به کاربران توضیح داده شده باز هم از شما خواهش دارم داخل تیکت در خصوص مساءل مربوط به سرویس در ارتباط باشید
با تشکر و احترام فراوان
جهت رفاه حال هموطنان خارج از ایران به زودی شماره تماس کانادا شهر مونترال ایران وب بر روی ب سایت قرار میگیرد و میتوانید با ما مکالمه ارزان تری داشته باشید .
ویندوز 2008 32 بیت سفارش دادم ولی 64 بیت نصب کردند ! 5000 تومن برای نصب 32 بیت میگیرن !
سلام و احذام خدمت شما
پستتونرو ویرایش بفرمایید شما ویندوز سرور 2008 آر 2( Windows Server 2008 R2 ) سفارش دادید
نمیدونم علت این ارسال شمارو باید چی بدونم ! آگاهی دیگران از سرویس بد ما ؟ یا نه آگاهی دیگران از اینکه شما میخواید مارو اینطوری جلوه بدید ؟ مورد دوم رو گفتم چرا که داخل تیکت درخواست شما توضیحات همین پست داده شده بود توسط همکاران .
جهت اطلاع شما و دیگر عزیزانی که ممکنه از این موضوع بی اطلاع باشند باید عرض کنم ویندوز سرور 2008 آر 2 از پایه ورژن 32 بیت ندارد
در ضمن نرم افزارهای 32 بیت بر روی سیستم عامل 64 بیتی نصب میشوند پس عملا رقی نمیکنه که 32 بیت باشه یا 64 بیت
سند و مدرک :
64-Bit Only (Windows)
Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition for 32-bit
Windows Server 2008 R2 - Wikipedia, the free encyclopedia
راستی 5 هزار تومن هم برای نصب 32 بیت نمیگیریم برای نصب مجدد سیستم عامل میگیریم