پاسخ : فوق تخصص مدیریت سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maapor
سلام من خودم یه دوست میشناسم اسمش
mahdiazarnia تو کار کانفیگ سرور مجازی و امنیت کارش در حد عالیه من هر سروری که درست می کنم کانفیگش رو بهش میدم چون بهش اعتماد دارم کارشم عالیه .
سلام دوست عزیز
بسیار بسیار سپاسگذارم از شما
:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimo203
شماره تلفن آقای مهندس بادپیما 09382516330 (مطمئا باش از تماس باهاش ضرر نمیکنی )
ممنونم میشم بگی که مومن زاده معرفی کرده:->
سلام دوست عزیز
ببخشید ایشون توی انجمن فعال نیستن؟
یا سایتی ندارن؟
تشکر از شما من حتما باهاشون تماس میگیرم.
دوستان و اساتید گرانقدر اگه بازهم شخص یا شرکتی رو میشناسن معرفی کنن تا تاپیک هر چه بیشتر و بهتر پربارتر بشه و انتخاب برای ما آسونتر....
فدای همتون بشم.
بخش آموزش هست عزیز اینجا
ولی در کل بنده جناب آقای nginxweb رو پیشنهاد میکنم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
بخش آموزش هست عزیز اینجا
ولی در کل بنده جناب آقای
nginxweb رو پیشنهاد میکنم خدمتتون
سلام
با تشکر ویژه از شما دوست گرانقدر ...
در مورد اینکه چرا تاپیک و در بخش آموزش ایجاد کردم تنها دلیلم اینکه اساتید و دوستان اولین و بزرگترین انجمن تخصصی هاستینگ در ایران که همشون به قولی جزو بهترین های اینکار هستند در این مورد بهترین شخص یا شرکت و برای ما معرفی کنن و این مشکل که یک شخص یا شرکت واقعا متخصص باشه که آدم بده سرورهاش و از همه نظر و همه جوره با اطمینان خاطر مدیریت کنه و یا ازش با خیال راحت سرویس های کاملا مدیریت شده بدون هیچ دغدغه ای بگیره برای سایت های مهم و پربازدید واقعا کمه ...
امیدوارم تمامی دوستان و اساتید WHT توی این بحث شرکت کنن و افراد مورد اعتماد خودشون و که میدونن کارشون درسته در این مورد معرفی کنن تا هم مشکل بنده حل بشه و هم برای آینده یک تاپیک جامع و پربار در این مورد داشته باشییم که هر موقع هر شخصی در این مورد به کمک احتیاج داشت به این تاپیک سربزنه ...
بی نهایت سپاسگذارم از دوستانی که تا به حال اشخاص و شرکت های مورد اعتماد و متخصص خودشون و معرفی کردند و بی صبرانه منتظر نظرات بقیه ی دوستان و اساتید انجمن وب هاستینگ تاک نیز هستم.
سپاسگذارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
درود
عجیبه که کسی توی این تاپیک هنوز اسمی از کاربر Secure_Host به میان نیاورده است.
ایشان هم جز نوادر در حوزه امنیت و کلا صنعت هاستینگ در ایران هستند.
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
پست های ایشان را مطالعه کنید به دانش ایشان پی می برید.
دوستان دیگر نیز همه ایشان را تایید می کنند.
سلام
تشکر ویژه از شما دوست گرانقدر ...
امیدوارم تموم دوستان شرکت کنن در این بحث و خداییش اونی رو که میدونن واقعا کارش درسته رو بدون هیچ قصد و غرضی معرفی کنن ...
منتظر دوستان دیگر نیز هستم.
با تشکر
سلام
با من در تماس باشید
اگر در تهران هستید حضوری هم میتونیم صحبت کنیم
با سلام
در انجمن nginxweb و RoobinaServer اساتید و سابقه زیادی دارند البته من این ها را میشناسم به بقیه کاربران بر نخورد
کار هر 2 تا تایید میشوند
منم به شما کاربر secure_host را معرفی می کنم.
مانیتورینگ تمامی سرور های مجازی و اختصاصی ما با ایشان می باشد.کارشون خیلی حرفه ای است .
ممنون
سلام
من هم بهتون کاربرSecure_Host
پیشنهاد می کنم.
نکته ای که در همکاری با ایشون خیلی به چشم می خوره مدیریت خوب و امنیت بالا در حوزه تخصص کاری می باشد.
سرور هایی که ایشون مدیریت و امنیت اونها رو در همکاری با ما به عهده دارند . هم لینوکس است و هم ویندوز. مبحثی هم که میشه مطرح کرد درصد پایین مشکلات برای سرور به علت کانفیگ خوب ، مدیریت درست و امنیت بالا است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
با سلام
در انجمن
nginxweb و
RoobinaServer اساتید و سابقه زیادی دارند البته من این ها را میشناسم به بقیه کاربران بر نخورد
کار هر 2 تا تایید میشوند
با سلام
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز بسیار ممنونم که نظر خودتون و فرمودین ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
با من در تماس باشید
اگر در تهران هستید حضوری هم میتونیم صحبت کنیم
سلام
لطفا اطلاعات خودتون و از طریق پ.خ برای من ارسال کنید روز جمعه باهاتون تماس میگیرم.
با تشکر
از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم (چون همونطور که در پست های قبل عرض کردم بنده بخاطر یک انتخاب اشتباه حدود 300 تومن رو از دست دادم یعنی بهتر بگم سرم کلاه گذاشتن!)
از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.
با تشکر از همگی
:53:
سلام
ما حدود 1 سال هست که سرورمون را دادیم دست کاربر secure_host از زمانی که سرور را دست ایشون سپردیم حتی یک حمله یا قعطی نداشتیم اما قبل از این مدام مای اس کیو ال و بقیه موارد برامون مشکل ایجاد میکرد من تا به حالا تو کل اینترنت فردی را ندیدم که مثل ایشون این چنین در کانفیگ سرور مهارت داشته باشند پیشنهاد می کنم حتی برای یکبارم شده سرورهاتون را بسپارید دستشون تا به خودتون ثابت شود که چه مهارت بالایی در کانفیگ سرور دارند و از ان مهمتر پشتیبانی عالیشون هست که واقعا هر لحظه ما کاری داشتیم مثل نصب ماژول و .... روی سرور به سرعت تمام انجام دادند معمولا سایت هایی با رتبه ثامن بلاگ طبیعتا قعطی زیادی باید داشته باشند اما با کانفیگ و پشتیبانی ایشون الحمدالله مشکلی تو این 1 سال نداشتیم