پاسخ : فروش نوروزی سرور های مجازی .ایران.هلند.سوییس. ایتالیا.بازگشت هزینه تا3روز|آپتایم100%|نصب سیستم عامل توسط کاربر|قیمت های باور نکردنی با
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hastak
با سلام
پ.خ شد
ممنون برادر
ولی دوتا رنج آی پی که بمن دادی که lookup میزه واسه ovh فرانسه است ؟!؟!؟!؟
پاسخ : فروش نوروزی سرور های مجازی .ایران.هلند.سوییس. ایتالیا.بازگشت هزینه تا3روز|آپتایم100%|نصب سیستم عامل توسط کاربر|قیمت های باور نکردنی با
سرور هلندتون واقع در آمستردام است؟؟؟؟ آی پی تست پینگ میدید؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
ممنون برادر
ولی دوتا رنج آی پی که بمن دادی که lookup میزه واسه ovh فرانسه است ؟!؟!؟!؟
خیر دوست عزیز
پ. خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
izon_2007
سرور هلندتون واقع در آمستردام است؟؟؟؟ آی پی تست پینگ میدید؟؟؟؟
پ.خ شد
1 فایل پیوست
سلام
اگه سئوالاتم ابتدایی به نظر میرسه واسه اینه که ناشی هستم .من دو تا اپلیکیشن ویندوزی دارم که میخواهم کاربران اجنبی بتوانند از طریق دسکتاپ مجازی به آن دسترسی داشته باشند.و اینکار مستلزم نصب نرم افزار هایی است که من پولش را ندارم و ناچارا کرک شده اند این سرورهای شما اجازه نصب این نرم افزارها را به من میدهد. :106:
سلام لطفا ادرس لینک دیتا سنتر ایتالیا + ای پی برای پینگ + مشخصات سرور اصلی رو پیام خصوصی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamel
سلام
اگه سئوالاتم ابتدایی به نظر میرسه واسه اینه که ناشی هستم .من دو تا اپلیکیشن ویندوزی دارم که میخواهم کاربران اجنبی بتوانند از طریق دسکتاپ مجازی به آن دسترسی داشته باشند.و اینکار مستلزم نصب نرم افزار هایی است که من پولش را ندارم و ناچارا کرک شده اند این سرورهای شما اجازه نصب این نرم افزارها را به من میدهد. :106:
سلام
آره
ماهمه جوره با مشتری راه میایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unlimited
سلام لطفا ادرس لینک دیتا سنتر ایتالیا + ای پی برای پینگ + مشخصات سرور اصلی رو پیام خصوصی کنید
پ.خ شد
کسایی که میخوان سرور از اینشون بخرن لطفا این پست من رو بخونن به دردشون میخوره
روز اول سرور رو خریدم بعد از 2 ساعت سرور تحویل گرفته شد و کانفینگ های مورد نیاز رو برام انجام دادن
6 روز بعد سرور قطع شد
2 روز بعد تازه رسیدگی شد و مشکل شناسایی شد ( رم سوخته بود مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم برای ایپی جدید 5 هزارتومان گرفته شد
بعد گفته شد همه کانفینگ هایی که روی سرور قبل انجام شد رو انجام بدین ولی فقط 1 دونه رو انجام دادن
دوباره بعد چند روز سرور قطع شد هرچی زنگ زدم و ... کسی پاسخ نداد وقتی توی یاهو بالاخره جواب دادن 1 خانومی گفت اقای اسدی نیستن فردا صبح میان
فردا صبح دوباره پیام دادم به 30 ثانیه نرسید که سریع وضعیت خودشون رو توی یاهو به حالت off تغییر دادن
از اون روز به بعد همچنان سرور قطع هست و نه توی یاهو جواب میدن و نه تلفنی و نه ... بعد از این که دیدن زیاد زنگ میزنم تلفن رو هم خاموش کردن
نمیدونم چی بگم دیگه
این یعنی مشتری مداری
در کل از این 30 روز 27 روز سرور قطع و مشکل داشت
پیشنهاد میکنم قبل خرید خوب فردی که میخواید ازش سرور برخرید رو بشناسید
نمردیم و معنی اپتایم 100% رو هم فهمیدیم
با تشکر