پاسخ : دیتاستتر خوب در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
تبیان برای سایت های کوچیک با مصرف پهنای باند متوسط خوبه ، در کل سرعت و پایداری بهتری نسبت به بقیه داره اما هزینه ای بالاتر
یعنی میفرمائید اگر بتوان بر هزینه های بالای این دیتاسنتر غلبه کرد،بلحاظ کیفیت در سطح بالاتری حتی نسبت به افرا و پارس آنلاین قرار داره؟
من با خیلی از دیتاسنتر های ایران کار کردم
از نظر آپتایم .. افرانت رقیب نداره ( در حال حاضر ) بعدش پارس آنلاین - مبنی - فن آوا - شاتل
از نظر کیفیت پورت مبنی عالی هست ولی خیلی گرون - بعدش افرانت - فن آوا - پارس آنلاین - شاتل
از نظر قیمت اینترنت با اینائی که کار کردم - شاتل - پارس آنلاین - افرانت - فن آوا - مبنی
از نظر پشتیبانی فنی - افرانت حرف اول رو میزنه - فن آوا - مبنی - پارس آنلاین - شاتل
از نظر احترام به مشتری - افرانت - فن آوا - از بقیه عذر خواهی میکنم ..
این نظر بنده بود .. شاید نظر دوستان دیگر فرق بکنه .. چون با همه دیتاسنتر ها مستقیم در ارتباط نبودند و یا اصلاً تا بحال ازشون سرویسی نداشتند
بهر حال
هنوز تمام نشده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
یعنی میفرمائید اگر بتوان بر هزینه های بالای این دیتاسنتر غلبه کرد،بلحاظ کیفیت در سطح بالاتری حتی نسبت به افرا و پارس آنلاین قرار داره؟
بله امنیت خوبی هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
choughour
من با خیلی از دیتاسنتر های ایران کار کردم
از نظر آپتایم .. افرانت رقیب نداره ( در حال حاضر ) بعدش پارس آنلاین - مبنی - فن آوا - شاتل
از نظر کیفیت پورت مبنی عالی هست ولی خیلی گرون - بعدش افرانت - فن آوا - پارس آنلاین - شاتل
از نظر قیمت اینترنت با اینائی که کار کردم - شاتل - پارس آنلاین - افرانت - فن آوا - مبنی
از نظر پشتیبانی فنی - افرانت حرف اول رو میزنه - فن آوا - مبنی - پارس آنلاین - شاتل
از نظر احترام به مشتری - افرانت - فن آوا - از بقیه عذر خواهی میکنم ..
این نظر بنده بود .. شاید نظر دوستان دیگر فرق بکنه .. چون با همه دیتاسنتر ها مستقیم در ارتباط نبودند و یا اصلاً تا بحال ازشون سرویسی نداشتند
بهر حال
هنوز تمام نشده ..
سلام
در متنتون اصلا از تبیان یاد نکردید.تا چه حد از جزئیات این دیتاسنتر میدونید؟
بر حسب گفته دوستان بنظر میاد در ایران صرف نظر از قیمتش،بهترین باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
بله امنیت خوبی هم داره
ایکاش پاسخ خوبتون رو با در اختیار قرار دادن جزئیات بیشتر تکمیل میکردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
در متنتون اصلا از تبیان یاد نکردید.تا چه حد از جزئیات این دیتاسنتر میدونید؟
بر حسب گفته دوستان بنظر میاد در ایران صرف نظر از قیمتش،بهترین باشه
دوست عزیز .. من جاهائی رو که ازشون سرویس گرفتم رو نسبت به شرایط مختلف اولویت بندی کردم
بنده هنوز به تبیان سر نزدم .. و بعید هم میدونم که سر بزنم .. چون هزینه ترافیک رو بیش از برابر هفت برابر بقیه دیتاسنتر های داخلی میفروشند
هر چقدر هم که عالی باشه .. بنظرم سر گردنه نیست
ولی خب نظر هر دوستی متفاوت هست .. حتی دوستانی که دوست دارن از دیتاسنتر های گرون فروشی همچون تبیان استفاده بکنند ..
نظر خودشون هست و بنده به نظرشون احترام میزارم
موفق باشید
شرکت ما ( ایران سرور ) با بیشتر دیتاسنتر ها همکاری داشته است در طی چند سال اخیر ... ما پارس آنلاین را به عنوان دیتاسنتر اصلی خود انتخاب کرده ایم البته شرایط میزبانی ما با دیگر همکاران متفاوت است . در هر دیتاسنترسی یک سری مشکلات وجود دارد اما پارس آنلاین برای ما در رده بالاتری نسبت به دیگر دیتاسنتر ها داشته است . بسیاری از مشکلات نمونه نداشتن ip در این دیتاسنتر توسط خود ما با خرید تعداد بالای ip حل شده است و الان راضی هستیم .
من الان نزدیکه 7 ماه هست با افرانت کار میکنم مشکل خاصی نداشته با هزینه هاش هم مشکلی ندارم کیفیت مهمتره
من افرانت هاست اشتراکی ش دارم و راضیم،اما vps گرفتم به شدت پشیمان شدم