پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
با سلام و احترام خدمت تمام بازدیدکنندگان تایپیک فروش ایـــران ســـرور
به اطلاع میرساند به علت استقبال بی نظیر دوستان از کد تخفیف نوروزی ، کد مورد نظر 1 ماه دیگر تمدید شد .
کد تخفیف ( 1393 ) تا آخر اردیبهشت ماه 93 اعتبار دارد . هنوز تصمیمی برای تخفیفات آینده در نظر گرفته نشده است ، در صورتی که تخفیفاتی جدید اعمال شود حتما از طریق تایپیک به اطلاع خواهد رسید .
کد تخفیف : 1393
پایان اعتبار : آخر اردیبهشت 93
موفق و پیروز باشید :53: __ گروه ایـــران ســـرور
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
به معنای واقعی کلمه: یه پشتیبانی فوق العاده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikraveshen87
به معنای واقعی کلمه: یه پشتیبانی فوق العاده!
با سلام و احترام
نظر لطف شماست دوست من . امیدوارم که همیشه تمام کاربران راضی باشند از دست اندرکاران و کیفیت ایران سرور .
موفق باشید .:53:
ما قبلاً از ****** سرویس هاست داشتیم ولی به علت درخواست فیل.تر.ینگ سرویس و اکانت ما را بعد از 3 سال همکاری مسدود کردند از آن پس با ایران سرور کار میکنیم و تا بحال هیچ مشکلی نبوده است
از لحاظ پشتیبانی فنی بسیار قوی هستند و محدودیت فنی وجود ندارد
تیکتها را هم اغلب همان 1-2 ساعت اول پاسخ میدهند
از سرویس دهی ایشان سپاسگزاریم و امیدواریم مثل همیشه موفق و پایدار به کار خود ادامه دهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parva_e
ما قبلاً از ****** سرویس هاست داشتیم ولی به علت درخواست فیل.تر.ینگ سرویس و اکانت ما را بعد از 3 سال همکاری مسدود کردند از آن پس با ایران سرور کار میکنیم و تا بحال هیچ مشکلی نبوده است
از لحاظ پشتیبانی فنی بسیار قوی هستند و محدودیت فنی وجود ندارد
تیکتها را هم اغلب همان 1-2 ساعت اول پاسخ میدهند
از سرویس دهی ایشان سپاسگزاریم و امیدواریم مثل همیشه موفق و پایدار به کار خود ادامه دهند
نظر لطف شماست دوست من .
هدف اصلی تیم ایران سرور ارائه سرویس با کیفیت به همراه پشتیبانی 24 ساعته میباشد .
تا به الان سعی شده پشتیبانی 24 ساعته رو به تمام کاربران ثابت کنیم و انشالله که اثبات شده باشه .
موفق و پیروز باشید
عرض سلام و خسته نباشید
من یکی از مشتریان ایران سرور هستم و از این شرکت جهت بر گذاری همایش بین المللی یک سرور اخصاصی خریدم
البته من کارم طراحی وب هست و کلا با خیلی از شرکت ها کار کردم ولی خداییش ک بخایم حساب کنیم یکی از علل موفقیت این شرکت پشتیبان های عزیز و محترم این شرکت هستند ک با صبر و حوصله تمام به سوالات من جواب دادن که این ویژگی مشتری مداری این شرکتو از دیگر شرکت ها متمایز کرده
علاوه بر این این شرکت با سرویس های متفاوت و دیتا سنتر های مختلف دست مشتری رو برای انتخاب بهتر و محدودیت کمتر باز گذاشته ک این خیلی عالیه
به هر حال امیدوارم بقیه شرکت ها نسبت به قیمتی که میدن خدمات بدن و سعی کنن مشتری مدار باشن ن فقط بخان پول درارن
از زحمات بی دریغ دستندر اندر کاران تشکر میکنم
na3lebartar@gmail.com
سلام و قت بخیر
شما در پکیج هاتون فقط یک سرویس نامحدود نمایندگی دارید . امکان نیست تبدیل به پکیج های پایین تری بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzinn
سلام و قت بخیر
شما در پکیج هاتون فقط یک سرویس نامحدود نمایندگی دارید . امکان نیست تبدیل به پکیج های پایین تری بشه ؟
با سلام و احترام
سپاس گذارم که به تایپیک ما سر زدین .
در مورد سرویس نمایندگی باید بگم که از شلوغ کردن این سرویس ها خودداری کردیم و یک پنل با کیفیت عالی ارائه میدیم .
این نکته رو هم خاطر نشان بشم که پنل نامحدودی ک درج شده از هارد های ssd استفاده میکنه که ماهانه هزینه زیادی بابت این هارد توسط شرکت پرداخت میشه برای رضایت هر چه بیشتر کاربران ایران سرور .
در مورد تبدیل به پکیج پایین تر میتونیم به شما پکیج ها 10 و 15 و 20 گیگ ارائه بدیم که به ترتیب 40 و 45 و 50 هزار تومان هزینه ماهانه دارند .
در هر صورت در خدمت شما هستیم دوست عزیز .
موفق و پیروز باشید
سلام من دامنه خودم دارم میخوام هاست رو از شما بگیرم و دامنه رو هم برام منتقل کنید رو سرور خودتون.. میشه؟
تشکر میکنیم از آقا محمدی عزیز بابت ارائه سرویس با کیفیت و پر قدرت . دست شما درد نکنه .