پاسخ : نیازمند کارمند برای هاستینگ به صورت ریموت
با تشکر از همه دوستانی که در تایپیک اعلام وجود کردند :71:
الان ما ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان هزینه تبلیغات داریم پرداخت میکنیم ( مثل برخی از دوستان نیستیم که برای یه هاست 5 تومنی همدیگه رو خفه می کنند )
ما جمعا سه کارمند داریم که با این کارمند ریموت که دنبال آن هستیم به 4 کارمند می رسیم !
نهایتا ممکنه هر نیم ساعت یک بار یک تیکت بهش برسه ، یعنی می تونه کار خودش رو هم انجام بده کارمند ریموت ما
بله حق با شماست ، اگر کار حضوری بود ماهیانه حداقل 900 تومان حقش بود ، ولی الان که ریموت هست و هر ساعت نهایت دو تیکت سهمش میشه پس 450 زیاد هم هست !
پیروز باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
الان ما ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان هزینه تبلیغات داریم پرداخت میکنیم ( مثل برخی از دوستان نیستیم که برای یه هاست 5 تومنی همدیگه رو خفه می کنند )
ما جمعا سه کارمند داریم که با این کارمند ریموت که دنبال آن هستیم به 4 کارمند می رسیم !
نهایتا ممکنه هر نیم ساعت یک بار یک تیکت بهش برسه ، یعنی می تونه کار خودش رو هم انجام بده کارمند ریموت ما
بله حق با شماست ، اگر کار حضوری بود ماهیانه حداقل 900 تومان حقش بود ، ولی الان که ریموت هست و هر ساعت نهایت دو تیکت سهمش میشه پس 450 زیاد هم هست !
پیروز باشید !
فقط جواب منتقدهاتونو دادین پس من چی؟ من که حاضر بودم کار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
فقط جواب منتقدهاتونو دادین پس من چی؟ من که حاضر بودم کار کنم
نقل قول:
اعلام آمادگی : پ.خ
ممنون از اینکه با دقت خوندید ! (:|
93 درصد پست هایی که زده شده اسپم هست ! همه یک چیز رو تکرار کردند !
باشه بابا فهمیدیم که همه شما از این انجمن ماهیانه 5 میلیون تومان سود خالص در می آورید ! (چون امضا های دوستان رو چک کردم هیچ جا تبلیغ نداشتند و در قسمت درخواست سرویس نیز برای یک هاست 4 هزار تومانی از سر و کول هم بالا می رفتند ! )
اسپم تو میدی که رو هوا داری 5 میلیون سفته میخوای هم با این حقوقی که میخوای بدی
نه ادرس شرکت داری نه سایت به چی تو اعتماد میشه کرد؟ به اسپم دادنات :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
ممنون از اینکه با دقت خوندید ! (:|
93 درصد پست هایی که زده شده اسپم هست ! همه یک چیز رو تکرار کردند !
باشه بابا فهمیدیم که همه شما از این انجمن ماهیانه 5 میلیون تومان سود خالص در می آورید ! (چون امضا های دوستان رو چک کردم هیچ جا تبلیغ نداشتند و در قسمت درخواست سرویس نیز برای یک هاست 4 هزار تومانی از سر و کول هم بالا می رفتند ! )
من چون شرایط صددرصدی شما رو نداشتم و با بندهای اخرش موافق نبودم پیشنهاد خودم رو مطرح کردم که اگر خوندین
و موافق بودین پست خصوصی بدین تا در موردش بیشتر صحبت کنیم
بعدهم فکر نکنم هیچکدوم از دوستان اسپمی داده باشن در نظر من اسپم موردی هست که واقعیت نداشته باشه تمام حرفهای دوستان واقعی و منطقی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
با درود
نیازمند پشتیبان با شرایط زیر
حقوق : 450 هزار تومان
کاربلد و حرفه ای ( آزمون گرفته می شود ! )
فقط هاستینگ ( سرور مجازی نیز ارائه داده میشه ولی طی یک ماه حتی یک پرسش هم مطرح نمیشه به همین دلیل فقط بخش هاستینگ پر رفت و آمد هست )
سرور های مجازی خودکار ساخته میشه و نصب مجدد سیستم عامل نیز اتوماتیک انجام میشه به همین دلیل به داشتن این تخصص نیاز نیست .
حداقل سن : 18 سال ، حداکثر : 32 سال
دارای اخلاق خوب و صبر زیاد در هنگام پاسخ به مشتری
ساعات پاسخگویی : هر روز از 9 صبح الی 19
تیکت ها باید کمتر از یک ساعت پاسخ برای آنها ارسال بشود ( ارسال پاسخ الزاما رفع مشکل مشترک نیست ، بلکه توضیحی از مشکل برای وی و اعلام زمان مورد نظر برای رفع مشکلش )
آشنایی با نحوه انتقال سایت ( از دایرکت ادمین به سی پنل و برعکس )
مدارک مورد نیاز :
اسکن کارت ملی + اسکن شناسنامه + اسکن قبض تلفن ثابت ، به همراه 5 میلیون تومان سفته
اعلام آمادگی : پ.خ | آدرس سایت شرکت پس از انجام آزمون و توافقات نهایی و ارسال مدارک برای متقاضی ارسال میشود
-----------ویرایش -----------------
سفته هم برای این گرفته می شود که یک خرابکاری انجام ندهند
فرض کنید بزند آرشیو تیکت ها رو پاک کنند ، کی این وسط پاسخگوست ؟ آی پی متغیر دوست خوبمون ؟؟؟
پیروز باشید !
در خدمت هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad65
اسپم تو میدی که رو هوا داری 5 میلیون سفته میخوای هم با این حقوقی که میخوای بدی
نه ادرس شرکت داری نه سایت به چی تو اعتماد میشه کرد؟ به اسپم دادنات :113:
جناب دکتر !
اولا از شما دعوت شده بود که به این تایپیک تشریف بیارید و اسپم بزنید ؟
فرض کنید ما بدون مدارک به یک شخص مجازی اعتماد کنیم ، به یک بچه 16 ساله
و ایشون فقط بزنه همون آرشیو تیکت ها رو پاک کنه ، یا با دسترسی به بخش های خاص WHMCS بزنه سایت مشتری رو پاک کنه
اون موقع شما جوابش رو میدی ؟
بنده درک میکنم چون هیچ یک از دوستان سابقه کار حرفه ای نداشتن اینجوری تعجب می کنند ! از منشی شرکت های نظافتی هم سفته می گیرن ! دیگه هاستینگ جای خودش
شما هم هر وقت کارت ملیت صادر شد بیا ابراز فضل کن ( Feb 2014 ! پنج روز پیش عضو شده ! )
پس معلومه شرکت نیستی سرکار میزاری چون بعد از اقدامات و کارهای اولیه تازه میخوای ادرس بدی
ادرس بزار تا 3 سوت بیایم از نزدیک اشنا شیم :71: