پاسخ : مشورت بسيار مهم در مورد انتخاب بهترين و سبك ترين آنتي ويروس رايگان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
نود32 فقط ی فروشنده معتبر تو ایران داره ظاهرآ : nod32.ir
مکافی چند هفته ای میشه ظاهرآ رجیستر و آپدیتش رو روی ایران باز کرده ولی هنوز فروشنده معتبر نداره .
وب سایت Av-Comparatives هم سایت معتبری نیست .
لینک زیر رو لطفآ بخونید :
لینک
دوست عزیز چه ارتباطی داره ...
استدلال شما مثل این میمونه که یک شرکتی تو اروپا بیاد تست خودرو انجام بده ... بعدش ایران خودرو و سایپا ایران و خودروسازهای دره پیت هندی و چینی بیان خودروهاشون رو برای تست ندن یا از تست خارج کنن.
خوب دلیل مشخص هست...چون لگن های تولیدی این ها هیچ کدوم از اون تست ها رو نمیتونه پاس کنه...
این شرکت ها هم اگر به محصولشون مطمئن هستند، نرم افزار رو برای تست ارائه میدن.
این رفتار هم طبیعی هست وقتی در تست های پایلوت داخلی متوجه میشن که در رنکینگ مقابل رقباشون خیلی ضعیف هستند، در این تست ها حضور پیدا نمیکنن که تاثیر منفی روی بازار فروش نگیرن.
سیمنتکی که اینقدر اسم در کرده ... دارای false positiveهای زیادی هست و ایرادات دیگر...
آنتی ویروس های دیگر هم تکلیفشون معلوم هست...
این وب سایت تنها وب سایتی هست که به صورت کاملا شفاف و قانونمند و بر اساس متدهای مشخص و بی طرفانه تست ها رو انجام میده.
اینکه تعدادی شواهد که دلایل نامعلوم دارن رو در کنار هم قرار بدهید و بولد کنید، یک روش نادرست و غیر علمی برای قضاوت و مقایسه هست.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyperserver
تمامی ریسلرهای eset در ایران هیچ کدوم رسمی نیستند به به دلیل تحریم و همگی 99% یک کد رو به چندین نفر میفروشن....همگی رو تست کردیم.
خیلی ها هم که آب پاکی رو ریختن رو دست همه و آپدیت سرور رو در فایل نصبی تغییر دادن و به اسم آنتی ویروس اورجینال میفروشن :|
اونایی که سرور ایران دارن یا باید ی برنامه جانبی نصب بشه که مشخصه غیر معتبر و جعلی و تقلبیه و اصلا روی صحبت ما نیست .
اون رو خود کاربر باید بدونه که جنس اصلی و معتبر بخره .
بعدش eset توزیع کننده معتبر داره .
با سلام
Avira به نظر بنده بهترین آنتی ویروس رایگان هستش.
موفق باشید.
من از کومودو استفاده میکنم و راضی ام .
رایگان و حرفه ای ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab.qadiri
با سلام
Avira به نظر بنده بهترین آنتی ویروس رایگان هستش.
موفق باشید.
ضد ویروسهای رایگانی که تو ایران قابل استفاده هستن مثل همین آویرا یا میکروسافت بد نیستن ولی خوب قابل اطمینان نیستن و نمیشه روشون حساب کرد . سیستم هر لحظه میره روی هوا و قادر به شناسایی خیلی از تروجانها و ویروسهای پیچیده نیستن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
من از MCAfee ٍٍEnterprise 8.8 استفاده میکنم و راضی هستم. فایل آپدیتش رو چون وقت یکبار میتونین از سایتش دانلود کنید.
متاسفانه به اینی که داری استفاده میکنی میگن fake av . نه ضد ویروس مکافی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
اونایی که سرور ایران دارن یا باید ی برنامه جانبی نصب بشه که مشخصه غیر معتبر و جعلی و تقلبیه و اصلا روی صحبت ما نیست .
اون رو خود کاربر باید بدونه که جنس اصلی و معتبر بخره .
بعدش eset توزیع کننده معتبر داره .
استفاده از آپدیت سرور نیاز به هیچ برنامه جانبی نداره...
خواستید بنده براتون فایل msi رو به راحتی ویرایش میکنم که به جای سرور اصلی eset از سرور که شما آدرس بدید به روز بشه.
راه اندازی آپدیت سرور های eset هم که راحت هست و شما میتونید بر اساس استایل اکانت های eset کد ایجاد کنید و بر روی وب سرور ست کنید که دقیقا همانند اکانتهای eset میشه.
99% کاربران نمیتونن تشخیص که از آپدیت سرور اصلی به روز میشه یا fake.
در مورد توزیع کننده هم با تمامی شرکت های معتبر این حوزه کار کردیم که همگی با کاربران ما بر روی لایسنس های eset به مشکل خوردند.
لایسنس به کاربر داده شده، به جای 365 روز 320 روز بوده
یا اینکه لایسنس 50 روز مونده بوده که یهو بلاک شده به جاش 2 لایسنس تریال 30 روزه دادن که صدا کاربر بیفته ...
شرکت هایی که تا 87% حاضرن سود بدن دیگه تکلیفشون معلوم هست :)
پس نگید توزیع کننده معتبر داره که تقریبا تمامی شرکت هایی که eset کار میکنن تست شدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
استفاده از آپدیت سرور نیاز به هیچ برنامه جانبی نداره...
خواستید بنده براتون فایل msi رو به راحتی ویرایش میکنم که به جای سرور اصلی eset از سرور که شما آدرس بدید به روز بشه.
راه اندازی آپدیت سرور های eset هم که راحت هست و شما میتونید بر اساس استایل اکانت های eset کد ایجاد کنید و بر روی وب سرور ست کنید که دقیقا همانند اکانتهای eset میشه.
99% کاربران نمیتونن تشخیص که از آپدیت سرور اصلی به روز میشه یا fake.
در مورد توزیع کننده هم با تمامی شرکت های معتبر این حوزه کار کردیم که همگی با کاربران ما بر روی لایسنس های eset به مشکل خوردند.
لایسنس به کاربر داده شده، به جای 365 روز 320 روز بوده
یا اینکه لایسنس 50 روز مونده بوده که یهو بلاک شده به جاش 2 لایسنس تریال 30 روزه دادن که صدا کاربر بیفته ...
شرکت هایی که تا 87% حاضرن سود بدن دیگه تکلیفشون معلوم هست :)
پس نگید توزیع کننده معتبر داره که تقریبا تمامی شرکت هایی که eset کار میکنن تست شدن.
مشخصه نه با شرکت دورانتاش کار کردی و نه شرکت نود32 دات آی آر .
اولی رو بدون شک بگم که امکان نداره لایسنش بلاک بشه یا جعلی باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام خدمت همه دوستان گرامي.
آقا چند آنتي ويروس را با سيستم خودم تست كردم كه همه با سيستم من مشكل داشتند از جمله :
ESET NOD32
Kaspersky
Bitdefender
Avira
Symantec AntiVirus Corporate
و هر كدام به دلايلي .
مثلا با نصب نود 32 هارد ديسك 4 ترابايتي من شناسايي نمي شد و يا سيمانتك تازگي ها نسخه كلايت سرور آن از كار افتاده و......
حالا به نظر شما دوست گرامي بهترين و سبك ترين آنتي ويروس رايگان چيست ؟
هميشه سلامت و شاد باشيد.
با تشكر فراوان.
سیمنتک نسخه کلاینت سرورش از کار نیافتاده . بلکه شما داشتی ضد ویروس جعلی و تقلبی استفاده میکردی .
شما اول باید بدونی که باید ضد ویروس و آنتی ویروس اصلی و صد در صد معتبر و اورجینال با لایسنس اصلی و معتبر خریداری و استفاده کنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید بنده 2 سال هست رفتم طرف نورتون واقعا عالی هست ! هیچ چیزی کم نداره !
البته نورتون رایگان نیست و باید هزینه بدی که واقعآ ارزش داره .
مراقب باش نسخه های جعلی آنتی ویروس بهت ندن و از توزیع کننده های اصلی و معتبر خریداری کنی .