پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان بر روی سرور های 6 هسته ای|پورت قدرتمند|کیفیتی بی نظیر|
ضمن تشکر
سرویس من زودتر از اونچه قرارمون بود برام آماده و ارسال شده اما مشکل اینجاست که نه vnc و نه ssh هیچکدوم وصل نمیشن!
پینگ هم داره.
خواستم از طریق تیکت بهتون اطلاع بدم که متأسفانه از کی منتظرم اما وبسایتتون بالا نمیآد.
کد:
http://r.h-t.co/0ce33815-9699-e311-93f4-00155d36955e
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان بر روی سرور های 6 هسته ای|پورت قدرتمند|کیفیتی بی نظیر|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
ضمن تشکر
سرویس من زودتر از اونچه قرارمون بود برام آماده و ارسال شده اما مشکل اینجاست که نه vnc و نه ssh هیچکدوم وصل نمیشن!
پینگ هم داره.
خواستم از طریق تیکت بهتون اطلاع بدم که متأسفانه از کی منتظرم اما وبسایتتون بالا نمیآد.
کد:
http://r.h-t.co/0ce33815-9699-e311-93f4-00155d36955e
مشکل از دی ان اس های سرور هست که حل داره میشه.
مشکل سرور شما حل شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
باسلام
با پیشنهای فوق العاده خدمت شما دوستان گرامی هستیم.
فروش ویژه سرورهای مجازی ادناوب بر روی سرور های 6 هسته ای قدرتمند ادناوب در دیتاسنتر رداستیشن آغاز شد.
مشخصات سرور:
D8-790 |
2 x Hexa Core 2.20Ghz (E3-2430) |
96GB |
2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade |
1Gbps Unmetered |
سلام وخسته نباشید
اگه اشکالی نداره و زحمتی نباشه لطفا یک عکس از قسمت مشخصات سخت افزار این سرورتون در وی ام ویر بزارید. الآن بیشتر دوستان فروشنده اینکار را انجام دادند.
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
سلام وخسته نباشید
اگه اشکالی نداره و زحمتی نباشه لطفا یک عکس از قسمت مشخصات سخت افزار این سرورتون در وی ام ویر بزارید. الآن بیشتر دوستان فروشنده اینکار را انجام دادند.
با سپاس
بله جناب.
جتما تا چند روز اینده قرار میگیره.
فقط 5 ای پی خالی موجود می باشد.
به زودی جوایزی برای خریداران درنظر گرفته میشود.
به سفارشات امروز یک عدد هاست 500 مگابایت رایگان تقدیم میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
بله جناب.
جتما تا چند روز اینده قرار میگیره.
فقط 5 ای پی خالی موجود می باشد.
ممنون از پاسختون...
شما احتمالا پرکارترین و پرفروشترین فروشنده وی پی اس تو این انجمن باید باشید که ظرفیت چنین سروری با این قدرت و مشخصات را در طی فقط چند روز پر کردید و فقط 5 تا ای پی برای فروش مونده.
و هم چنین اینقدر سرتون شلوغ هستش که یک اسکرین شات گرفتن از بخش مشخصات سرور و قرار دادنش اینجا که کمتر از فقط 1-2 دقیقه زمان میبره براتون چندین روز طول میکشه تا انجام بدید.
لازم دونستم که یک خسته نباشید اساسی خدمتتون بگم و عرض کنم که از اونجایی که مشخصات فنی این سرور برام بسیار جالبه، همچنان منتظر اسکرین شات هستم که تا ظرفیت این سرور کامل نشده شاید مجددا مشتری شما شدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
ممنون از پاسختون...
شما احتمالا پرکارترین و پرفروشترین فروشنده وی پی اس تو این انجمن باید باشید که ظرفیت چنین سروری با این قدرت و مشخصات را در طی فقط چند روز پر کردید و فقط 5 تا ای پی برای فروش مونده.
و هم چنین اینقدر سرتون شلوغ هستش که یک اسکرین شات گرفتن از بخش مشخصات سرور و قرار دادنش اینجا که کمتر از فقط 1-2 دقیقه زمان میبره براتون چندین روز طول میکشه تا انجام بدید.
لازم دونستم که یک خسته نباشید اساسی خدمتتون بگم و عرض کنم که از اونجایی که مشخصات فنی این سرور برام بسیار جالبه، همچنان منتظر اسکرین شات هستم که تا ظرفیت این سرور کامل نشده شاید مجددا مشتری شما شدیم.
جناب بنده با موبایل خدمتتون میام و نمی تونم اسکرین شات
بگیرم. کارای سایت هم همکاران انجام میدن.
بله. اون تعداد فروش رفته تا کور شود چشم هر انکه نتواند ببیند.
حتما اسکرین شات قرار خواهم داد...
من از سرویسی که از ایشون گرفتم تا به این لحظه کاملا راضیم. فقط اول کار به مشکل خوردیم که متأسفانه اغلب ارایه کنندههای سرور مجازی آشنایی با توزیعهای مختلف ندارن و من همیشه بشرط تحویل کنسول میخوام.
نمیدونم چرا تا این لحظه کنسول بهم ندادن ولی سرویس رو بهم ارایه دادند و الآن هم بدون مشکل داره کار میکنه.
من تعداد سرورهای مجازی فعال ایشون رو دیدم بشخصه و حرفشون رو تأیید میکنم.
1 فایل پیوست
این هم مشخصات:
فایل پیوست 18836
برای کیفیت عکس هم شرمنده. همکار بنده تهیه کرده و متاسفانه اینطوری زده. انشالله خودم با کیفیتش رو بعدا میزارم.
vnc هم درحال اماده سازی هست که انجام میشه به زودی..