اگر ديتاسنتر خودش پارتنر قوي باشه ميشه گفت وابسته به سيپنل نيستند و حتي حق لايسنس هم خودشون از سيپنل ميخرند به هيچ وجه لايسنس بسته نميشه يعني نميتونه سيپنل ببنده ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر ديتاسنتر خودش پارتنر قوي باشه ميشه گفت وابسته به سيپنل نيستند و حتي حق لايسنس هم خودشون از سيپنل ميخرند به هيچ وجه لايسنس بسته نميشه يعني نميتونه سيپنل ببنده ;)
این قدر به خودتون فشار نیارید خبری از لایسنس کرک شده هم نیست
شما وقتی توی ایران پهنای باند میخرید یه کلاس ایپی به شما میدند
شما میتونید bgp بزنید و به راحتی استفاده کنید
این مربوط میشه به شبکه نه هاستینگ
من خودم یه زمانی توی آسمان فراز اصفهان این کار رو میکردم و علی حاجیانی برام لایسنس رو میخرید
ایپی نمونه که من استفاده میکردم : 193.146.200.210
اگه خودتون هم بعضی وقت ها دقت کرده باشید ایپی شما غیر ایران هست و این مربوط به همین مورد
اگه یه روزی خواستید این روش راه اندازی کنید فقط لازمه به مدیر شبکه ایی که قراره ازش پهنای باند بگیرید بگید
با تشکر
من همین الان با هاشون چت کردم گفتم از ایران هستم سی پنل میخوام بخرم این جواب رو دادن
Jasmin: Due to US regulations we are unable to sell software licenses to individuals or organizations in Iran
یعنی اینکه به ایران نمیتونیم بدیم
خدمات حرفه ای میزبانی وب | شماره ثبت :22864
http://www.yougetsignal.com/tools/we...on-web-server/
این سایت هم همچین سرویسی میده!
هزینه ایی هم دریافت نمیشه ولی کانفیک باید بشه که ممکنه هزینه بگیره خود اون شرکتنقل قول:
برای این کار باید به دیتاسنتری که از آی پی های اون استفاده می کنید هزینه بدید؟ و اینکه اگه از محتویات سرور شکایتی بشه، دیتاسنتر چیکار می کنه؟ چون سرور که اونجا نیست
ببینید کسی از ایپی دیتا سنتری دیگه شکایت نمیکنه
ایپی به نام شما هست ولی شما توی ripe کشور دیگه ایی رو دادید غیر ایران
و اگه شکایتی بشه از دست شما میشه اگه رسیدگی نکردید خود ripe ایپی های شما رو میبنده !
ا
ASN ها را Move می کنند و IP به نام کشور دیگری می شود.
Woshka جان اومدی و نسازی !؟! آدرس سایتی که لیست همه سایت های میزبانی شده در سرور را میده با بدید لطفا !
آقا یک خبر هایی هست ها !
این IP سرور شون License پانزده روزه داشتند که Expire شده چند ماه پیش ولی cPanel شون فعال است :
http://www.cpanel.net/apps/verify/in....171&x=33&y=11