پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
به طور کل به اصطلاح یه سری آیپی رو عشقی بستن بیشتر هم آیپی هایی که برای قندینگ استفاده میشده رو بلوک کردن
کسی هست که مشکلش بر طرف هم شده باشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
به طور کل به اصطلاح یه سری آیپی رو عشقی بستن بیشتر هم آیپی هایی که برای قندینگ استفاده میشده رو بلوک کردن
کسی هست که مشکلش بر طرف هم شده باشه ؟
فکر نمیکنم به ای پی های قندینگ مربوط باشه ، یک سرور لینوکس دارم که فقط یک سایت روش هست و کار دیگه ای نمیکنه ، اونم مشکل ساز شده ! 2 ای پی که کلا از اول فعال نبودن و بلااستفاده بودن هم همین مشکل پیش اومده
منم این مشکل رو دارم
اول فکر کردم این مشکل فقط برای من پیش اومده ولی وقتی امدم wht دیدم بیشتر اعضا این مشکل رو دارن !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
فکر نمیکنم به ای پی های قندینگ مربوط باشه ، یک سرور لینوکس دارم که فقط یک سایت روش هست و کار دیگه ای نمیکنه ، اونم مشکل ساز شده ! 2 ای پی که کلا از اول فعال نبودن و بلااستفاده بودن هم همین مشکل پیش اومده
پس اگر به این شکل باشه که میتونه خبر خوبی باشه و موقتی باشه
ما 1 2 تا از آیپی هامون بلاک شده و حق با شما بود یک آیپی که روش یک سایت ساده بالا هستش هم بلاک شده
امیدوارم موقتی باشه....
مشکل هنوز پا برجاست متاسفانه و ما و یوزر کلافه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
تغییر پورت هم جواب نداد
جالبه که ای پی های بدون استفاده ای که داشتیم هم با همین مشکل مواجه شده و فکر نمیکنم به چیز میز ان و ... ربطی داشته باشه
پس اگر اینطور میفرمایید دلیلی نمیشه کا ای پی ها از کار بیوفتند پس فقط باید صبر کرد و دید چه پیش میاد.
ما نه امریکامون مشکل داره نه المان ، برا کدوم کشور هست دوستان؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
ما نه امریکامون مشکل داره نه المان ، برا کدوم کشور هست دوستان؟؟
امریکا دیتا سنتر Dacentec
گویا فقط ای پی هایی که شناسایی شدند ، مشکل دارند.
من نسبت به این رفع این مشکل در روزهای اینده خوشبین هستم ، بنا به دلایل زیر:
اول اینکه این مسئله که بخواد ای پی هیتلر بشه منطقی نیست و باعث وجود مشکلات زیادی شده و خواهد شد.
دوم اینکه این مشکل فقط روی بعضی از رنج ای پی ها پیش اومده ، مثلا روی یکی از سرورهای آمریکامون یک رنج بلاک 26 که 50 تاش فعال هست و هیچ کدوم با این مشکل مواجه نیست ، روی یک سرور دیگه با یک رنج بلاک 25 که 90 تاش فعال هست فقط 6 تا ای پی با این مشکل مواجه شده !
روی سرورهای آلمان هم روی هیچ کدوم از سرورها این مشکل رو نداریم.