پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
سلام خدمت میهن سرور عزیز
یه سرور مجازی با این مشخصات قیمت رو لطف میکنین ؟ نمیخوام خیلی قوی باشه یه سی پی یو در حد معمولی
رم 2 گیگ که در اینده به 4 گیگ
هارد 500 گیگ که در آینده ارتقا به 1ترا داده میشه
پورت هم حداقل 1 گیگ باشه
قیمت رم 2 و هارد 500
قیمت رم 4 هارد 1ترا با همون سی پی یو پیشنهادی صفحه ی قبل که گفتید ماهی 35 تومان
رم 1 هارد 500 رو دیدم که نوشتید 35ت با تخفیف و اینا ... مرسی منتظرم
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
سلام خدمت میهن سرور عزیز
یه سرور مجازی با این مشخصات قیمت رو لطف میکنین ؟ نمیخوام خیلی قوی باشه یه سی پی یو در حد معمولی
رم 2 گیگ که در اینده به 4 گیگ
هارد 500 گیگ که در آینده ارتقا به 1ترا داده میشه
پورت هم حداقل 1 گیگ باشه
قیمت رم 2 و هارد 500
قیمت رم 4 هارد 1ترا با همون سی پی یو پیشنهادی صفحه ی قبل که گفتید ماهی 35 تومان
رم 1 هارد 500 رو دیدم که نوشتید 35ت با تخفیف و اینا ... مرسی منتظرم
با سلام
رم 2 گیگ + 500 گیگ هارد + تخفیف = 40.000 تومان
رم 4 گیگ + 4 گیگاهرتز سی پی یو 2 هسته = 93.000 تومان
بله رم 1 گیگ با 500 گیگ هارد هم 35 تومان هست طبق چیزی که در صفحه اول نوشتیم .
دقت کنید که رم بصورت رزرو شده است و همینطور هارد ها مجهز به راید h700 هستند .
فقط کار هایی از قبیل : انکود فیلم و . . نباید روی سرور انجام شود که به هارد فشار وارد شود .
موفق و پیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام
رم 2 گیگ + 500 گیگ هارد + تخفیف = 40.000 تومان
رم 4 گیگ + 4 گیگاهرتز سی پی یو 2 هسته = 93.000 تومان
بله رم 1 گیگ با 500 گیگ هارد هم 35 تومان هست طبق چیزی که در صفحه اول نوشتیم .
دقت کنید که رم بصورت رزرو شده است و همینطور هارد ها مجهز به راید h700 هستند .
فقط کار هایی از قبیل : انکود فیلم و . . نباید روی سرور انجام شود که به هارد فشار وارد شود .
موفق و پیروز
خدمتتون عرض کنم که این قیمت واسه ماه های آینده هم صدق میکنه یا ماه اول 40 تومانه ؟ ماه های بعد چطوری محاسبه میشه ؟ انکود فیلم به هیچ وجه انجام نمیشه . فقط گاهی دانلود تورنت داریم .
ممنون بابت پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
خدمتتون عرض کنم که این قیمت واسه ماه های آینده هم صدق میکنه یا ماه اول 40 تومانه ؟ ماه های بعد چطوری محاسبه میشه ؟ انکود فیلم به هیچ وجه انجام نمیشه . فقط گاهی دانلود تورنت داریم .
ممنون بابت پاسخ
ماه های آینده 55.000 تومان محاسبه خواهد شد . ( + تخفیف دائمی )
تورنت هم در صورتی که seed نداشته باشید مشکلی ندارد .
با احترام ؛
:53:
سلام
لطف کنید از پلن vds 3 بهم تست بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
سلام
لطف کنید از پلن vds 3 بهم تست بدید.
با سلام و احترام ؛
منتظر باشید سرور در حال آماده سازی است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام و احترام ؛
منتظر باشید سرور در حال آماده سازی است .
سرور شما آماده و ارسال گردید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
سرور شما آماده و ارسال گردید .
تست اکسپایر شد .
ظرفیت سرور در حال تکمیل است . . دوستانی که سرور میخواهند عجله کنند :)
جناب یک سرور با مشخصات :
رم 2 + هارد 500 فاکتورشو واسم اوکی کنین تا واریز کنم ... + چیزهایی که تویه پ خ بهتون گفتم . دستتون درد نکنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
جناب یک سرور با مشخصات :
رم 2 + هارد 500 فاکتورشو واسم اوکی کنین تا واریز کنم ... + چیزهایی که تویه پ خ بهتون گفتم . دستتون درد نکنه .
داخل پرتال رجیستر کنید و ایمیلتون رو برای بنده پ.خ کنید .