با سلام در خدمتیم
Loxweb - اعضا
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام در خدمتیم
Loxweb - اعضا
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :
هاست لینوکس اقتصادی شروع قیمت از ماهانه 4200 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32
موفق باشید
سلام هرگونه مشاوره و یا سوال قبل از خرید دارید بنده در خدمت شما هستم
ابتدا نظرات مشتریان ما را مطالعه فرمایید .
نظرات مشتریان 98 میزبان
سپس می توانید سفارش خود را ارسال نمایید و بعد از پرداخت آنلاین به صورت آنی تحویل بگیرید
98Mizban.com | میزبانی وب ، هاست ، دامنه ، سرور
هاست نامحدود
کاربران شبکه جهانی وب می توانند ممتازترین امکانات و خدمات هاستینگ، منطبق بر معیارهای جهانی را با تهیه ی پلان هاست نامحدود ما با قیمت باورنکردنی فقط 40 هزار تومان به صورت سالیانه ، در اختیار داشته باشند، سرورهای قدرتمند ما با بکاپ روزانه ، سرعت ، آسودگی و امنیت کامل را برای کاربران به ارمغان می آورد. مشخصات کامل سرویس های ارائه شده در این پلان از قرار زیر است:
یعنی واقعا شعور انقد پایینه؟
این پسته لامذهب منو نمیبینید؟
امشب اصلا اعصاب ندارم حالمم داره بهم میخوره انقد ازین تاپیک هی داره ایمیل میاد!
کسی بعد از پسته من دوباره آفری بده یه دل سیر از خجالت خودشو خانوادش در میام
تمام!
آقا تو دیگه چرا؟
دوستان خواهش دارم یک متن را در تمام تاپیک ها کپی/پیست نکنید ! واقعا به عنوان یک فروشنده در شان و شخصیت شما نیست که به دلیل ارسال اسپم و کپی /پیست یک متن بدون مطالعه تاپیک اخطار ثبت کنیم و پست های شما را حذف کنیم !
تنها این مورد نیست. حتما مشاهده کرده اید یک نفر مثلا تاپیک ایجاد کرده درخواست سرویس از کشور x دارد و با فونت بزرگ تامید کرده فقط از کشور x آفر دهید و از جایی دیگر نیاز نداریم ! فروشنده هایی وجود دارند با این وجود پست ارسال می کنند از کشور y با قیمت مناسب داریم/ چرا فقط ا کشور x قصد خرید دارید؟ دلیل شما چیست؟!!
همین تاپیک را مشاهده فرمائید ! استارتر اعلام کرده سرویس تهیه شده ! بازهم همه به ارسال آفر ادامه داده اند !