مخابرات مشهد فیبر نوری جند وقتیه خوب شده من که راضی ام
ping 4.2.2.4 -t ~ 150ms
ولی اینکه دوستمون گذاشته بود فکر کنم داخل یه منطقه خاص باشه چون من که یک مدت صبانت بودم وحشتناک بود
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات مشهد فیبر نوری جند وقتیه خوب شده من که راضی ام
ping 4.2.2.4 -t ~ 150ms
ولی اینکه دوستمون گذاشته بود فکر کنم داخل یه منطقه خاص باشه چون من که یک مدت صبانت بودم وحشتناک بود
این پینگی که شما میزاری دلیل بر کیفیت یک isp نیست/
پینگ بسته به فاصله شما تا مرکز مخابراتی و نوع کابل کشی هم داره و اصلا دلیلی بر بهتر بودن isp نیست/شاید برا شما صبانت خوب باشه ولی بنده و خیلی از دوستان ناراضی بودیم که دلایلش قبلا ذکر شده/
کلا تو هر شهر isp ها فرق دارن/مثلا توی شیراز آسیاتک از همه سرتره(هر کی هم از جای دیگه بگه بده من میگم تو شیراز حرف نداره و رو دستش نیست)
ولی شاید تو تهران اصلا اسیاتک خوب نباشه و ناراضیاش زیاد باشن. حدود صد تاپیک در این باره تو همین انجمن بحث شده که بیشتر نظر همدیگه رو نفی میکنند.
با سلام
در ادامه ی نظر قبلیم و جواب دوستان بگم که :
شما به اسم نامحدود بودن به صبانت نگاه نکنید شما به این نگاه کنید که دارید به 10 گیگ پهنای باند با سرعت 200-600 کیلوبایت چنین هزینه رو پرداخت میکنید در حالی که در مخابرات چنین سرویسی ماهیانه 8 گیگ با سرعت 128 هست . بحث سر نامحدود بودن نیست البته میدونم که باید سرعت حفظ بشه ولی نسبت به هزینه ای که ماهیانه پرداخت میشه هیچه الان هم بنده 10 گیگم رو مصرف کردم و سرعتشم داغون شده البته برای دانلود و وبگردی هم کم شده
شما دارید هزینه ی 10 گیگ رو میدید و اگه تموم کردید بقیش که به اصطلاح نامحدوده براتون رایگانه بنده طی 10-15 روز 15 گیگ استفاده کردم شبانه روز هم آنلاینم زیاد مشکلی نیست فقط نباید انتظار سرعت بالارو داشت چون متاسفانه جوانان ما بی جنبه تشریف دارن و لیاقت نامحدود با سرعت بالا رو ندارن ...
یکم سرویس دهنده ها رو درک کنید ...
خودتون سرور داشته باشید مثلا 10 ترابایت فایل داخلش باشه یکی بیاد با پورت قوی بکشه خب پدر سرورتون در میاد :دی
دیگه مجبورید سرعت رو محدود کنید تا سرور هم جواب بده اینم همونه
موفق باشید ...
;)
سلام
منم صبانت هستم
خیلی ازش راضی هستم
دقیقا من با این نظر موافقم!
بسته به فاصله ی شما و همچنین شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتیه!
درکل صبانت من سرویس نداشتم ولی میخواستم بگیرم زنگ زدم با پشتیبانیش حرف بزنم کلا پشیمون شدم
صحبت های من با پشتیبانی صبا نت :
من : سلام
صبانت : هه!
من : آقا سلام کردم!
صبانت : هه! بله؟
من : جناب قضیه این نامحدود 25 تومنتون چیه؟
صبانت : ولش کن به درد نمیخوره
من : عذر میخوام میخواستم ببینم مرکز مخابراتی منو ساپورت میکنید یا نه؟
صبانت : کجایی؟
من : رسول اکرم
صبانت : پورت پره! شپلخت تلفن رو قطع کرد!
یعنی انقد بهم بر خورد میخواستم زنگ بزنم فوششون بدم!
آسیاتک هم خط منو ساپورت نمیکنه چون از سری خطوطو جدید هستیم با پیش شماره 220404
ولی خدای ساپورتشو که زنگ زدم 10 دقیقه فقط داشت معذرت میخواست که چرا خط منو ساپورت نمیکنه!
این که به شما گفتن 10 گیگ خیلی خوبه اما به من نگفته بودن خودشون هم نمی دونستن که محدودیتی هم داره
در اصل چون دفعه اولشون بود که نا محدود می دادند به مشکل خورده بودند
مخابرات خوبیش اینه که همیشه سرعت ثابته شب و روز نداره
من نمی گم صبانت بده خیلی هم خوبه بشرطی که پشتیبانی نخواهید اون زمان که باهاش کار می کردم ار سرعتش راضی بودم
یه مشکل دیگه هم داشت که الان نمی دونم خوب شده باشه یا نه
مشکل رانژه کردن خط بود که برای من بالای یکماه طول می کشید رانژه کنند دلیلشون هم کم کاری مخابرات بود
یکبار هم بعد اینکه 45 روز طول کشید و رانژه خطم نشد پولم رو گرفتم و همزمان از پیشگامان adsl گرفتم چهارشنبه سفارش دادم یکشنبه خطم رانژه بود
همون هفته چهار شنبه از صبا تماس گرفتن خطتون رانژه شده اگه تمایل دارید می تونید سرویس بگیرید که من نخواستم یعنی حدود 50 روز بعد
اینم بگم من دوتا خط دارم
منم همینو میگم اصلا پشتیبانی نداره
همین که جوابتو داده خداتو شکر کن
انصافا بقیه شرکت ها بهترن
من زمان دانشجوییم (اراک) از پیشگامان اینترنت داشتم تاریخ سرویس که تموم میشد زنگ میزدن من که می گفتم می خوام تمدید کنم خودشون تمدید می کردن بدون اینکه پول بگیرن! یکبار تست کردم 2 هفته پول نریختم دیدم چیزی نگفتن خودم خجالت کشیدم پول رو واریز کردم
اما از صبا 3 روز اونم بخاطر تعطیلی پول واریز نشد تازه سرویس هم قطع بودا هیچی 20 تومان پول مجدد واسه رانژه ازم گرفتن
ببینید بحث یکم سرعت بیشتر و کمتر نیست ادم باید خیالش راحت باشه اگه اینترنتش مشکل پیدا کرد کسی باشه جوابشو بده نه اینکه فرادا زنگ بزن پس فردا زنگ بزن!
خوشبحتانه نمایندگی فروش صبانت همکلاسی دانشگام هست هههه
برای رانژه بنده هم بنده رفتم مخابرات درخواست دادم و علت انصراف رو نبود طرح مورد نیاز (نامحدود ماهیانه ) زدم و گفتند که 24 ساعت دیگه فعال 10 ساعت بعدش رفتم صبانت ثبت نام کردم و گفتن که الان درخواسته بعد پس از تایید میره برای ارسال و بعد تعریف پورت و رانژه بعد که مرحله ی پورت رو گذروندیم و درخواست ارسال شد نمایندگی فروش که دوست خود بنده هست به مشکل خورد گفت باید تا حالا فعال میشد یعنی 48 ساعت بعد ثبت نام زنگ زد به خود شرکت صبانت و آخر اونا گفتن که پورت خالی نداریم این نماینده هرو میگی o.O بود من هم از اون بدتر آخر میدونی مشکل چی بود (داخل سایت نوشته بود 7 تا پورت خالی موجوده و اینم دیگه ثبت نام کرده بود و شرکت صبانت هم یادش رفته بود که اینو 0 بزاره دیگه همون 7 مونده بود و ما بلاتکلیف موندیم )
آخر حدود 4 روز از اون موقع گذشت و آخر پورت گرفتو ما یک روز بعدش فعال شدیم
آخیش خسته شدم داستان نوشتم :دی
موفق باشید ...
http://upcity.ir/images2/50017442808722696005.png
اینم پینگ سرویس های وب