پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
گفتید برای اکانت تست تو تاپیک اعلام کنم.
اکانت تست :دی
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Server Manage
اکانت تست ارسال شد.
1 ساعت مهلت استفاده دارید.
موفق باشید
سلام
ممکنه لطفا یه سرور با رم دو و هارد بیست گیگ اس اس دی پورت ده گیگ رو قیمت بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azad1
سلام
ممکنه لطفا یه سرور با رم دو و هارد بیست گیگ اس اس دی پورت ده گیگ رو قیمت بدید ؟
با عرض سلام و وقت بخیر
سرور های امریکا پورت 1 گیگ هستند و محدودیت منابع دارند و فعلا پلان های ویژه درج شده در تاپیک + رم 1 گیگ ارائه میشه.
پیشنهاد بنده به شما سرور های مجازی انگلستان ما میباشد که دارای پورت 10 گیگ قدرتمند و هارد های بسیار قوی که دارای 240 کش کید SSD هستند ،
سرعت هارد و پورت در این سرویس ها در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
در ضمن سرویس ها هم برای جلب رضایت شما دارای 72 ساعت گارانتی عودت وجه بدون قید و شرط و تا 27 روز دارای گارنتی عودت با کسر هزینه راه اندازی میباشند.
در تاپیک زیر پلان ها و تست های هارد و پورت و پینگ درج شده است.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/102877/
سپاس دوست عزیز
چیزی که من از اون تاپیک متوجه شدم هادی که به وی پی اس اختصاص می دید ساتا هست و هارد اس اس دی تنها به عنوان کش کید استفاده شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azad1
سپاس دوست عزیز
چیزی که من از اون تاپیک متوجه شدم هادی که به وی پی اس اختصاص می دید ساتا هست و هارد اس اس دی تنها به عنوان کش کید استفاده شده ؟
بله درست است.
ولی همونطور که عرض کردم سرعت بسیار چشمگیری داره و کارایی بالا.
فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گ
من پلان يك روبخوام سفارش بدم چكار كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Safa66
من پلان يك روبخوام سفارش بدم چكار كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
با عرض سلام از طریق سایت سفارش بدید.
و از کد تخفیف استفاده کنید.
سولی بود در خدمتم . :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Server Manage
اکانت تست شما که تمدید کرده بودید منقضی کردید.
موفق باشید.