خوب این ویندوز اورجینال از کجا تهیه کنم ؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟
والا هر جا میرم میگن نمیتونی بدون دست کاری پیدا کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب این ویندوز اورجینال از کجا تهیه کنم ؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟
والا هر جا میرم میگن نمیتونی بدون دست کاری پیدا کنی
داخل انجمن pt لایسنس ویندوز و کسپر اورجینال دوستان میفروشند ولی به نظر بنده هیچ فرقی نمیکه لایسنس دار با کرک شده .فقط مبحث حمایت از سازنده است
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
همونطور که گفتم ربط چندانی به اورجینال بودن یا نبودنش نداره مثال میزنم از سیستم خودم و برادرم که شخصا از ویندوز کرک شده استفاده می کنم و برادرم از ویندوز اورجینال
سیستم من با پردازنده ضعیف تر و 4 گیگ رم ddr2 با اینکه 3 برابر سیستم برادرم روش برنامه نصب هست مصرف رمش 25-30 % هست ( 4 گیگ رم )
سیستم برادرم با پردازنده 2 برابر قوی تر و ویندوز اورجینال و 4 گیگ رم ddr3 هیچ وقت مصرف رم سیستمش زیر 50 % نمیاد با اینکه کار خاصی هم انجام نمیده و برای موراد درسی استفاده میکنه!
موضوع بهینه کردن ویندوز هست نمی دونم شاید دوستان ویندوز رو در حالت کرک نشده و کرک شده مقایسه نکردند طرفدار ویندوز اورجینال هستند ! در صورتی که درست کرک شه با آپدیت ویندوز هم مشکلی پیش نخواهد آمد ویندوز اورجینال فقط پول الکی ریختن به جیب کسانی هست که ایران رو تحریم کردند !
سلام
دوست عزیز یه ویندوز درست و حسابی نصب کن
من شاید بیش از 50 نوع ویندوز سون و تست کردم فقط 10 تاشون خوب بود
یعنی امروز ویندوز میریختم و هفته دیگه باید عوض میکردم
ویندوز بدون دست کاری بریزی عالیه
از این ادیشن ها نریز
سعی کن از پی سی دانلود ویندوز دانلود کنی یا ویندوزهای شرکتی معتبر بدون دستکاری بخری
این مهمترین راه موندم ویندوزه
سلام
از نرم افزار های بهینه ساز استفاده کنید..
یک بار ویندوز عوض کنید برنامه هاتون رو نصب کنید و بعد با برنامه ghost اگه اشتباه نکنم یه بک آپ بگیرید بد اگر هر چند ماه یک بار به مشکل خوردید ویندوز خودتون رو با کل برنامه ها درایور های نصب شده کمتر از 7 الی 10 دقیقه کل سیستم را از طریق بک آپ برگردونید
درود،الان بیشتر از 1ساله که ویندوز نصب کردم اما هنوز عوض نکردم !اگر اشتباه نکنم آذر ماه یا دی ماه بود که گرفتم.
ویندوز ام اورجینال نیست اما >>
آنتی ویروسم اورجیناله و تا زمانی که از فلش،رم و... مطمئن نباشم تا حدودی نمیزنم به سیتسم برای پیشگیری
هر هرفته پوشه temp را خالی میکنم،پوشه و نرم افزار هی که لازم ندارم را پاک میکنم و همین طور سطله زباله را
هر هفته اسکن میکنم وهمین طور با نرم افزار" Auslogics Disk Defrag " بررسی میکنم سیستم را،یه چند نفر گفتن هیچ فایده نداره اما من همیشه استفاده میکنم و متوجه تغییرات میشم
به طور خلاصه و بر اساس چیزی که در این مدت استفاده کردم ازش بدست اوردم به نوعی مرتب سازی میکنه و پوشه های که لازم نباشه را فکرکنم پاک میکنه اما درکل خیلی مناسبه
همیشه هم سیتسم ام مرتب هست،به خصوص درایو ویندوز و دسکتا ام!و همین طور سعی کنید هر هفته(بسته به میزان خودتان)مثلا اگر از اینترنت دانلود منیجر استفاده میکنید پوشه آن را خالی کنید.
در طول روز هم معمولا 98٪ اوقات روشن هست یا درحال دانلود/کار های گرفیکی یا برنامه نویسی و مدتی هم از 3دی مکس استفاده میکردم.
تا الانم خداروشکر مشکلی نداشتم که بخوام حتی به فکر ویندوز عوض کردن باشم!
فقط یک نکته : حتما اول ویندوز را عوض کن،سعی کن تمامی درایو هارو فرمت کنی و بعد هم تمامی درایو هارو نصب کنی و یک آنتی ویروس اورجینال داشته باشی.خودتم سعی کن دکتر خودت باشی و بدون برنامه خاصی اول مرتب کنی و بعد با برنامه ها.....
موفق باشید
میتونم با تمام جرات بگم که تمام راهنمایی های دوستان فقط یه کاره پوچ یا خرج بی خوده
باید به این قضیه نگاه عمیق تری داشته باشیم
بکاپ گیری و ریستور فقط پاک کردن صورت مسئله هست وهمچنین هیچ ربطی به سخت افزار سیستم نداره
ببینید در سیسنم عامل های ماکروسافت نرم افزاری که نصب میکنید روی هسته سیستم عامل نصب و اجرا میشه، در این حالت امکان اسیب رسیدن به کرنل بالا میره
زمانی که یه نرم افزار رو شما در ویندوز حذف میکنید با خود قسمتی از هسته اسیب میزنه
مثل این میمونه که یه گل رو از ریشه توی یه باغچه می کنید
راه خاصی برای حل این مشکل نیست، شاید استفاده از نرم افزار های خود ماکروسافت باعث جلوگیری از این مشکل بشه(منظورم اینه که از نصب نرم افزار های متفرقه فاصله بگیرید)
شما هیچ وقت نمیتونید پایداری خوبی در ویندوز رو داشته باشید توی دسکتاپ
همهی ما خوب این قضیه رو میدونیم که مخصوصا ویندوز هشت بعد یه چند ماهی کم کم شروع میکنه به هندلی کار کردن
اگه براتون پایداری مهمه بهتره رو سیستم عامل های دیگه مطالعه کنید
اگه دیگه خیلی خیلی براتون مهمه از bsd ها استفاده کنید که دیگه پایداریشون ... در حدی که شعار این سیستم عامل اینه که هیچ وقت نیاز به تعمیر نداره البته این سیستم عامل برای دسکتاپ پیشنهاد نمیشه
را حل شما استفاده از لینوکس خواهد بود، سوال ی اگه بودش در خدمتم
موفق باشید