منظورتون اينه که اين کاملتره يا آدونيس !؟
متاسفانه امکان قسطی کردن وجود نداره!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من هر 3 اين سيستم ها رو داشتم!
سيكما ، آدونيس و سما.
الان دارم از پشتيباني عاليييييييييي جناب اميري (سيستم سما) نهايت لذت رو ميبرم. چيزي كه براي سيستم هاي ديگه كه ذكر كردم به هيچ عنوان وجود نداره.
من براي هر 3 اين سيستم ها از نسخه اصلي استفاده كردم نه نول شده ، كه بتونم از پشتيباني استفاده كنم ولي . . . .
امكانات سما هم واقعا عالي هستش. كاربر هم به هيچ عنوان گيج نميشه. بگذريم از اين مورد كه مهم ترين چيز تو سيستم هاي تحت وب پشتيباني هست كه سما در حد عالي اين مورد رو داره!
پورتال کاربران شرکت پرناک آماده استفاده عمومی شد.
420,000 تومان وحشتناکه ! خیلی خیلی گرون هست !
لااقل فیمت را در سطح whmcs می زاشتید !
سیستم خوبی هست اما خیلی گرون هست !
سیستم عادی هم که بدر نمیخوره ! چون ما می خواهیم انلاین کاربر بتوانه همه کارهاش را انجام بده و نسخه عادی فقط یک قالب و سایت هست !
نکته ای که هستش اينه که ما اسکريپت رو نصب ميکنيم و اينکه روی نسخه 420 تومانی ما طراحی رو انجام ميديم.
يعنی اول ايده مشتری رو ميگيريم چند تا طرح اوليه ميديم و بعد از تاييد پياده سازی ميکنيم. واقعا برای زمانی که گذاشته ميشه معمولا 420 هزار تومان بصرفه درنمياد.
برای مثال مشتری مياد و ميگه من دروازه پرداخت بانک x رو دارم براش رايگان نصب ميشه و تست ميشه و تا تست نشه هم تحويل مشتری داده نميشه.
اينها کارهایی هستش که زمان بر هستش و اگر دقت کنيد ميبينيد که زمان نسبتا زيادی روش گذاشته ميشه.
ممنون
علی امیری
به نظر من هم سما برای کاربرهای ایرانی بهترینــه :)
خیلی نمیخواید هزینه کنید نسخه ساده این سیستم رو بگیرید ، امکاناتش خوبه ، ارزون هم هست!
درضمن ساپورت خوبی هم داره ;)
کی حالا خواست ادونیس بخره !
یعدم شما خیلی خر پولی که 420 تومان پول بستنی یخیت هست !
این سیستم ما با whmcs مقایسه می کنیم ! اخه سیستیمی که همه چیز داره قیمتش از این پایین تر هست !
مشکل سر اینه ... اگر همه بخواهند سما بگیرند باید لااقل زیر قیمت whmcs باشه که همه بگویند هم ایرانی هست هم امکاناتش خوبه پس همین را میگیرم !
وقتی قیمتش بالا تر از whmcs هست چه توقعی هست کاربر سیستم کامل whmcs ول کنه این را بخره ؟
1 - سیستم فارسی هستنقل قول:
وقتی قیمتش بالا تر از whmcs هست چه توقعی هست کاربر سیستم کامل whmcs ول کنه این را بخره ؟
سیستم سما چیزی از whmcs کم نداره و سیستم سما فقط کاربران ایرانی خرید میکنند
چون سیستم فارسی هست ولی سیستم whmcs همه ی دنیا میخرن چون خارجی هست
پس فروش سیستم whmcs شاید 50 برابر سما باشه
پس باید یک تفاوت قیمت داشته باشه
از همه مهمتر یک پشتیبان خوب داره که تقریبا همیشه آنلاین هست