کسی منو اد نکرده
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی منو اد نکرده
در اسکایپ صحبت شد به این موارد دقت کنید دوستان
اول اینکه ایشون می گن شما باید با تمام وجود به من اعتماد کنید به خاطر اینکه جند سال با یک نام و یک شرکت تو نت هستم و کلاه برداری نکردم که شما باید در نظر بگیرید که انسان ممکن الخطا
و هر کسی حتی خود من هم ممکن خطا کنم
در هر صورت به این مورد دقت کنید و اینکه ایشون می گن بعد پرداخت 15 روز وقت می خوان یعنی تا 15روز نمی تونیم شکایت کنیم باید صبر کنیم که فکر کنم 1 روز می تونن ناپدید شن
به هر حال پولی نیست که ایشون رو پولدار کنه و ما رو گدا منتهی باید در نظر بگیریم که ممکن ای قضیه هم هست و انسان بهتره پیشگیری کنه تا درمان
به طور کلی باید ذکر کنم خدمت تمام دوستان عزیز با توحه با این که دنیای محازی دنیایی هست که پیگیری توش سخت مخصوصا ایران پس بهتره که مراقب باشیم
این موضوع به هر علتی حدف بشه به شخصا کسی هستم که واقعا متاسف و غمگین می شوم که چرا مدیران محترم جلوگیری می کنن از دانستن حقایق
کسی نیست این سرور رو بخره ؟ به زیر قیمت میدم والا بخدا سرور سالمه ! مشکل مالی شدید بوده که برای فروش هست شما وجدانی سرور قیمت کنید ما یه چیزی کم میکنیم میدم به شما ادرس میدیم حضوری بیایید
پرداخت طی 2 ماه هم بدید مشکلی نداره فقط لظفا پست الکی ندید اسپم ندید
در جواب اقای Raid_10 شهرستان هستیم تا بخواییم تهران شما سرور رو ببینی بعد ایا بخواهید یا نه از نوع حرف زدنتون هم مشخص بود فقط در حد حرف بودید الانم بن شدید نمیتونید جواب بدید
آخرش سرور مال کی شد...؟
این سرور بسیار قدیمی هست و عملا کار خاصی باهاش نمیشه انجام داد تازه 2 یونیت یعنی هزینه کولوی 2 سورر یک یونیت
فروشنده اگر واقعا قصد فروش داشته باشد قیمتش خیلی پایین تر از این حرف هاست.
سرور مال بنده هست
- - - Updated - - -
خوب قدیمی هست ! سی پی یو ضعیف نیست اولا بعد رم سرور تا 24 گیگ میشه افزایش داد هارد هم همینطور سرور از این سرور خاک گرفته ها که ته انبار باشه نیست کاملا نو هست
عرض کردم اسپم ندید شما خریدار هستید؟ قیمت بدید + شرایط پرداخت یا من فبول میکنم یا نمیکنم دیگه !
- - - Updated - - -
در حال مذاکره با onlineservers.ir هستیم و مثل اینکه خیلی اونجوری خودشون میگن تو انجمن اعتبار دارند !!
- - - Updated - - -
در حال مذاکره با onlineservers.ir هستیم و مثل اینکه خیلی اونجوری خودشون میگن تو انجمن اعتبار دارند !!