پاسخ : طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!
حرف استار تر رو من هم قبول دارم asp کار ها در توهم هستند!واقعا همین طوره!فکر میکنند asp یعنی همه چیز!آخه یه مدیریت محتوای خوب با فول پنل نمیتونید درست کنید خودتون!!
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!
asp کار ها در ایران این کاره نیستند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز خیلی ادعاتون میشه؟!
ممنون میشم یه وب سایت asp.net که طراحی کردید رو بزارید اینجا تا اول دیفیس بشه مطمئن باش میشه!خخخ
و بعد لیست ایرادات سایتتون رو ردیف کنم!
باز هم میگویم در ایران asp کار حرفه ای نداریم که نداریم!
;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader.bayati
حرف استار تر رو من هم قبول دارم asp کار ها در توهم هستند!واقعا همین طوره!فکر میکنند asp یعنی همه چیز!آخه یه مدیریت محتوای خوب با فول پنل نمیتونید درست کنید خودتون!!
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!
asp کار ها در ایران این کاره نیستند!
سلام دوست عزیز. زود قضاوت نکنید. پیشنهاد می کنم ابزار ساخته شده ما رو یک نگاهی بهش بندازید نظرتون عوض میشه .
سایت بایک! ابزار قدرتمند، سریع و اقتصادی طراحی وب سایت
فکر نمی کنم جوملا حالا حالاها به پای کار ما برسه. افتخار می کنم که ابزار کاملاً ایرانی و وطنی هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
نمیدانم چرا این قدر اصرار دارید بگید در حد جوملا هستید!!
هسته جوملا همه جوره انعطاف پذیر هستش و هر نیاز هر نیازی داشته باشید افزونه مورد نظرش پیدا میشه و یا راحت برنامه نویسان خارجی و یا داخلی توسعه میدهند یکی دو تا هم نیستند!!
جوملا کار حداقل 100 نفر برنامه نویس خارجی هستش که واقعا علم دارند!
جوملا را برای من تعریف کنید؟
آیا میدانید در جوملا بیش از 20000 افزونه نوشته شده است که 1000 برابر این امکاناتی که فرمودید را دارا می باشد؟!
100000 نفر در دنیا در حال گسترش و توسعه جوملا در زمینه های مختلف هستید تنهایی میتوانید مبارزه کنید؟!!
چرا این قدر برنامه نویسان asp.net ما مغرور هستند؟!باید ریشه فرهنگی آن جستجو شود.
دوست عزیز من چطور ندیده قضاوت می کنید؟ شما به فاصله 17 دقیقه جواب پست من رو دادید. مطلقاً صحبت غرور نیست. صحبت فنی هستش. امروزه عرور و احساس جایی در دنیای تجارت نداره.
گله دارم که اینجا بجای تقسیم کردن اطلاعات شده جنگ 72 ملت.
والا ماجرای ریشه فرهنگی رو هم نفهمیدم. نمیدونم چرا اینجا هرکس ادعای متفکر بودن داره می چسبونه ماجرا رو به فرهنگ. اگر خوبه که فبها ، اگر بده، مگر نه اینکه متعلق به همه ماهاست؟ چرا بهترش نکنیم.
بگذریم. شما گفتید "اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!" من هم معرفی کردم. احساسی برخورد نکنید. اگر دیدید و نپسندیدید حرف شما قبول.
پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
عزیز اصلا قابل مقایسه نیست به قول دوستان توی توهم نباشید اینم به این دلیله که توی دانشگاه ها به زور از c شروع میکنند تا asp.
توی asp میخوای یک sql ریموت کنی فقط 4 تا دکمه میزنی و چند تا هم درگ و.. برای همین ایرانی ها علاقه زیادی به asp دارن!!:71:
سلام اینم سایت خوبیه با asp ساخته شده
راسخون - یار همیشه همراه : صفحه اصلی
استارتر اول تو هیچ دانشگاهی c# و .net تدریس نمیشه هر کس کامپیوتر خونده میدونه. دوما زبان asp زبان پیچیده و مشکلی هست بخاطر همین افراد حرفه ای با اون کار میکنند و هر کسی نمیتونه این زبان رو یاد بگیره و امنیت این دو اصلا قابل مقایسه نیست سایت تمام بانک ها و مراکز مهم با asp هست چون php که زبان تازه کارهای برنامه نویسی هست پر از باگ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
توی دنیای مجازی تا چیزی دلیلی برای وجودش نباشه , به وجود نمیاد. هروقت هم کاربردش از بین رفت خودش از بین میره .
در مورد وبسایت های Asp هم وبسایت های پویایی هستند که به بهترین شکل و به هزاران کاربر در لحظه سرویس میدن از جمله وبسایت کانون فرهنگی آموزش .
سوالی که برای من به وجود اومد از لحاظ امنیتی چرا بانک ها asp رو انتخاب میکنن ؟
چون asp امنیت بسیار بالایی نسبت به Php و mysql داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webna
استارتر اول تو هیچ دانشگاهی c# و .net تدریس نمیشه هر کس کامپیوتر خونده میدونه. دوما زبان asp زبان پیچیده و مشکلی هست بخاطر همین افراد حرفه ای با اون کار میکنند و هر کسی نمیتونه این زبان رو یاد بگیره و امنیت این دو اصلا قابل مقایسه نیست سایت تمام بانک ها و مراکز مهم با asp هست چون php که زبان تازه کارهای برنامه نویسی هست پر از باگ هست
دیگه چرت و پرت نگید ، حتما سایت هایی مثل فیسبوک ، ویکی پدیا و وردپرس و ... یک مشت سایت در پیت هستند.
من همیشه میگم زبان های برنامه نویسی رو نمیشه گفت کدوم بهتره ، حرف مسخره ای که بگید asp.net بهتر از php هست یا php بهتر از ruby ، هر کدوم ویژگی های خواص خودشون رو دارن ، هر برنامه نویسی هم با هر کدوم راحت تر باشه همون رو انتخاب می کنه.