پاسخ : میخوام به طور مستقیم از شرکتها خارجی هاست بگریم(راهنمایی کنید)
در درجه اول از توهینی که به کل هاستینگ و بچه های وب ایران کردید ممنونیم !!
اول چند مسئله ر برای خودتون روشن کنید هزینهای که دادید ماهانه نبوده سالانه بوده و این حق شرکت هست که سر سال قیمت خودش رو پایین بیاره یا بالا ببره . اگه قیمت رو پایین میاورد باز هم اینقدر شاکی بودید .
دوستان گفتند اگه اون ها قرار بود کلاه برداری کنند ( طرف داری نمیکنم ) میتونستند با چند دلیل ساده جلوی انتقال سایت رو بگیرن .
باز هم اشاره شد شما همه چیز رو نمی بینید هزینه دلار هست هزینه صدور پیپال و یا مستر هست ، کارمند ، مالیات ، مکان و بقیه موارد، که دیگه هیچی زمانی که بچه میزارن و علمشون رو دیگه نمیگم.
زبان انگلیسی رو باید مسلط باشید.
در مورد تفاوت قیمت های اون ور با ایران فقط میتونم این رو بگم شما به یک اکانت adsl ماهانه اینجا میدید 15 حالا یا بیشتر یا کمتر با چقدر پهنای باند اصلا کل پهنای باند ایران چقدر هست ؟ سرعت اتصال چی ؟ حالا فکر کنید توی کشور های خارجی مشکل پهنای باند و قیمت دارن اصلا کلا مشکل اینترنت دارن ؟ من این رو فقط مثال زدم که بدونید اگه یک دیتا سنتری بخواد راه اندازی بشه اون ور حدودا چقدر در میاد و توی ایران چقدر پس این توی قیمت ها تاثیر میزاره حالا دیگه وارد جزئیات نشدم.
کور کورانه قضاوت نکنید. هر شرکتی بسته به امکانات و پشتیبانی خودش قیمت های رو اعلام میکنه و شما میتونید خرید کنید یا نکنید .
سایت های زیادی هم بودن که با دیدگاه شما وارد بازار هاستینگ شدن هاست ارزون فروختن بدون در نظر گرفتن چیزی و در اخر فراری شدن و جمع کردن. پس پیشنهادی که براتون دارم اگه مشکل دلار و زبان انگلیسی ندارید و اطلاعات سایتتون براتون مهم نیست بهتره یک بار خرید کنید تجربه کنید اگه راضی بودید که خدارو شکر اگه نه از یکی از هاستینگ های معتبر توی ایران خریدتون رو انجام بدید .
این هم یادم داشت یادم میرفت شما قیمتی که اعلام کردید از یک دیتاسنتر بوده حالا بگردید دنبال هاستینگ های خارجی نه دیتا سنتر قیمت ها رو ببنید . باهاشون صحبت کنید ببنید با ایران کار میکنن ؟!
این پست رو هم بخونید بد نیست :
اینجا
امید وارم موفق باشید.
این دوست عزیز یک مقدار بی تربیت تشریف دارند
دوست عزیز موراد زیر را در نظر داشته باشید
1- شما فکر میکنید 1 گیگ هاست مثلاً سالیانه 3 تومان هزینه دارد و ایرانیها 30 تومان میفروشند
توضیح :
در موضوع هاستینگ به هیچ وجه فضای مورد استفاده به اندازه منابع دیگر مهم نیست و یکی از ارزانترین قطعات در سرور هارد است
ولی مهم این است که فردی که به شما هاست 1 گیگ میدهد تا چه آماری را ساپورت میکند ، برای مثال هاستهایی هستند که 100 مگ فضا ارائه میکنند 50 تومان سالیانه و آمخار مورد ساپورتشان تا 200000 نفر در روز است ولی هاستهایی هستند که 20 گیگابایت فضا میدهند ولی اجازه افزایش آمار و دانلود و آپلود را نمیدهند
این یک سیاست برای بقای شرکت و تضمین آپتایم است ، سرور همانند کامپیوتر شخصی شماست آیا شما میتوانید همزمان هم با فتوشاپ کار کنید هم یک فایل سنگین را هارد به هارد کنید و هم یک سی دی رایت کنید ؟ مسلماً سرعت سیستم شما افت شدیدی خواهد کرد در مقیاس بزرگتر در هاست هم به همین شکل است و مدیر هاستینگ باید تعادل را بین مشتریان برقرار کند تا حق کسی ضایع نشود
2- شرکتهای هاستینگ خارجی از جمله iweb و سایتهای مشابه محدودیت بسیار بسیار شدیدی در مورد فایلهای کپی رایت دار همانند موسیقی نرم افزار و ... دارند و در صورت شکایت عواقب خوبی در انتظار شما نیست جدای از اینکه دسترسی به آنها ندارید
بسیاری از همین هاستینگ ها هم حتی دسترسی به بک آپ گیری شخصی را بسته اند تا امکان انتقال هاست به هاست دیگر نباشد
3- همیشه یادتان باشد هیچکس بهتر از یک هموطن نمیتواند از شما پشتیبانی کند
کاهش قیمت بدون شالوده و ساختار نتیجه منفی خواهد داشت و انتظار نداشته باشید قیمتهای یک شرکت همیشه ثابت باشد
شرمنده که این جوری حرف میزنم ولی شما اصلا چیزی سرتون میشه ؟! واقعا شرمنده من اینجوری حرف میزنم ولی خندم گرفت
Giga-International.com - konfigurator
فکر کنم شما این پکیج رو میگید دیگه ؟! خب به این توجه کردید که 20 یرو هزینه راه اندازی میگیرن از شما ؟! این هم هست که شما خام قیمتی میشید که زدن مثلا در ماه 3 یورو خب فکر میکنید این قیمت برای ماه هست این قیمت برای سالانه ست یعنی اگه سفارش رو سالانه بدید برای هر ماه 3 یورو حساب میشه اگه بخواید ماهانه پرداخت کنید فکر نکنم به این قیمت بدن . باز هم میگم کار زیاد سختی نیت شما مستر کارت دارید میتونید بخرید چند ماه بعد متوجه کل حرف های بچه ها میشید. :))
باز معذرت اگه تند حرف زدم .
نمیدونم مدیران انجمن چرا با کسی که کل ایرانیها توهین میکنه برخورد نمیکنند؟
اولا اگر ایرانیها پست هستند اولین کسی که پست هست خود شمایید که فکر میکنید اون شرکت ایرانی داره مثلا داره از خود دیتاسنتر خریداری میکنه.
محدودیت ها رو هم در نظر نمیگیرید(بهتره که کل این انجمن رو سرچ کنید و بلایی که شرکت های خارجی در سر کاربرانشون،مخصوصا ایرانیها در آوردن رو بخونید)
یه چیزی شنیدی ولی هنوز بهش نرسیدی.
من خودم 1گیگ رو 10 هزار تومان میدم.به نظرتون این دلیل میشه که ما بهتر از اون شرکت و یا اون دیتاسنتر هستیم؟
اینجور که شما حرف میزنید فکر مکنید مثلا هر کی ارزون تر میده صداقت بیشتری داره،هر کی قیمت بیشتری میده بیشتر کلاهبردار هستش.
ضمنا بیشتر شرکت ها فکر میکنید کمبود فضای هارد دارن؟
اساس قیمت گذاری اینه که شما از اون مقدار فضای میخواهید چه استفاده ای کنید.
مثلا کسی که 50 مگ فضا میگیره میاد سایت استاتیک میزنه.کسی که 500 مگ میگیره میاد سایت شخصی با سیستم وبلاگ ساده و با بازدید میانگین کم میزنه.کسی که 5 گیگ میگیره سایت دانلود راه اندازی میکنه و این نوع استفاده میانگین استفاده از منابع سرور رو هم تغییر میده.
ضمنا پشتیبانی مناسب و قابل فهم رو در نظر بگیرید.
امیدوارم سطح فکرتون تغییر کنه و قبل از هر کاری تحقیق لازم رو بعمل آورید.
من از حرفای این عزیز که این گفتگو رو باز کرده تعجب می کنم. اما فکر می کنم از مشکلاتی که براش پیش اومده خیلی عصبی شده و نمی تونه در حال حاضر خوب فکر کنه. به هر حال خوبه وقتی می بینه حتی یک پست در طرفداری از حرف ایشون نیست یکم فکر کنه. به هر حال از صحبت های ایشون به نظر نمیاد تجربه چندانی داشته باشه. من این توضیحات را نه برای ایشون بلکه برای سایر کسانی که ممکنه در انتخاب میزبان در حال تحقیق باشند می گم.
اول اینکه میزبان ایشون اگر دارای کیفیت لازم بوده به نظر من به ایشون قیمت بسیار پایینی داده بوده. از نظر من قیمت ۱۰۰ مگابایت و پهنای باند ۳۰۰۰ اگر هاست دارای کیفیت خوب باشه دست کم سالانه ۶۰ تومنه. اما همان طور که اشاره کردند مهم فضا نیست. بلکه دوست عزیز ما از روی بی تجربگی مواردی از دیدشون پنهان هست.
اولا به جای میزان فضا قیمت را میزان سرویس بر روی اون فضا تعیین می کنه. در ضمن باید بدونید ما در دنیای میزبانی چیزی به نام نا محدود نداریم چرا که خود سخت افزار ها و نرم افزار ها نا محدود ارائه سرویس نمی کنند. بنابراین تمامی این سایت ها که افرهای چند صد گیگی میدن بر اساس امار دریافتند که کسی نمی تونه از اون حجم استفاده کنه مخصوصا با وجود محدودیت های ابزاری در کنترل پنل هاشون. بنابراین حتی پول هارد هم نمی دن چندان.
هنر نیست بگن فضای نامحدود اما یه گوشه سایت بنویسند فقط یه دیتا بیس تا حجم حداکثر ۲۰ مگ. یا شما برای دیتا بیس هیچ ابزار مدیریتی یا قابلیت بکاپ و ری استور نداشته باشید. در این حالت اصلا نمی تونید استفاده کنید. یک اصل کلی در مورد میزبان ها وجود داره. باید بدونید کف قیمت یک میزبانی مشخصه. قیمت سخت افزار و لاسنس نرم افزار ها مشخصه. وقتی آفر های عجیبی که از این کف قیمت پایین ترند برخورد می کنید و می رید طرفش باید بدونید سرتون کلاه رفته چون برای اینکه اون شرکت بتونه بقا داشته باشه باید به نوعی شما رو محدود کنه.
بحث بعدی اینه که خیلی ایشون اصرار دارند بر ماهیانه بودند اما بر اساس بی تجربه بودن تا حالا یه بار به بخش سفارش نرفتند تا ببینند اصلا این سایت ها ماهیانه نمی دهند مگر با دریافت ستاپ فی.
هرچند بحث هایی مانند قیمت و اینترنت و سایر مشکلات موجود در ایران از نظر من اصلا نباید طرح بشه چون این مسائل به مشتری ارتباط نداره اما وقتی کسی از ایران می خره باید بدونه بخشی از هزینه اش برای فارسی حرف زدن. راهنمایی خواستن و ... هست. بخشی از هزینه برای این هست که کس دیگری مشکلات تحریم مثل این که صبح پاشه ببینه پی پل اش لیمیت شده رو داره تحمل می کنه پس باید هزینه اش رو بده.
در نهایت بازار رقابتی است. مشتری ها فقط مجازند در ذهن خودشون شرکت ها را مقایسه کنند و بدون توهین خرید نمایند.
البته باید پذیرفت در ایران هم فروشنده ها بی تقصیر نیستند و گاهی بر این بدفهمی ها می افزایند. به طوری که الان در ایران این طور جا افتاده که مهمترین عامل قیمت میزان فضاست و ...
در آخر یادتون باشه الان بیشترین بخش قیمت یک میزبانی مربوط به ساپورت هست
سلام دوست عزیز من از این شرکت http://uir.ir هاست نامحدود گرفتم تغریبا دو ماهه که گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی خوبی هم داره اینم سایت منه که رو هاستش هست
دانلود نرم افزار، بازی ، آموزش فوتوشاپ،آموزش طراحی سایت،وردپرس،قالب وردپرس،قالب دیتالایف
پیشنهاد می کنم از این جا بگیری
من که میگم هر گرونی بی علت نیست هر ارزونی هم بی علت نیست
اگه خوستی ما هم میتونیم بهتون بدیم با قیمت مناسب