ما هر دو مورد رو با آی پی و مشخصات کامل براشون ایمیل کردیم Abuse@caro.net و هنوزم که هنوزه خبری نشده
یک مورد همین دو روز پیش بود (دی داس) و یک مورد هم حدود 1 ماه پیش (اسکن پورت)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هر دو مورد رو با آی پی و مشخصات کامل براشون ایمیل کردیم Abuse@caro.net و هنوزم که هنوزه خبری نشده
یک مورد همین دو روز پیش بود (دی داس) و یک مورد هم حدود 1 ماه پیش (اسکن پورت)
عنوان تاپیک رو به نظر من باید بزارید "Caro.net بهتر یا بهترین ؟" چون فکر نمیکنم کسی از Caro بدی دیده باشه !
از نظر سخت افزاری و دیتاسنتر و ... جداً در حد مطلوبی هست من 2 تا سررو دارم از کارو و از نمایندگی رسمی این دیتاسنتر یعنی نیکان هاست و آقای میرزاخانی گرفتم و همین گروه نیکان هاست با پشتیبانی خوبی که دارن و اعتبار خوبی هم که پیش دیتاسنتر دارن نکته مثبتی هست که در دیتاسنتر های دیگه کمتر شاهدش هستیم. به امید موفقیت Caro و نیکان هاست ! ( و ما مشتریانش :دی )
سلام.
بالاخره پورت 1 گیگابیتش خوبه یا نه؟
یکی از مسولین فروش caro به اسم Jason پیشنهاد خیلی خوبی بهم داده.SLA خود این دیتاسنتر نشون میده که uptime 100% را تضمین نمی کنند.
خود این آقای Jason گفت که سال گذشته آتش سوزی داشتیم که باعث Down شد.
در کل اگر خوب هست سرور ازش بگیرم
پورت 1 رو من تست نکردم ولی باید خوب باشه Uptime هم واقعاً 99.99 هست از لحاظ آپتایم خیلی عالی هست هر 6 ماه یکسال یکبار 30 دقیقه طبیعی هست برای تعمیرات و به روز رسانی و ... هر جا بگه نداریم دروغ گفته ! کارو نکات مثبت به اندازه کای داره که اگر در سال 30-40 دقیقه احتمالاً دان بود ( که اصلاً قابل ذکر و مشاهده نیست ) جبران کنه. این مورد هم که 100٪ رو نمیگن به نظر من صداقت کارو هست خیلی دیتاسنتر های دیگه میگن 100٪ ولی بار ها و به بهانه مختلف دان تایم دارند حتی بیشتر از کارو که واقعاً دان تایم نداره به اون شکل.
با آقای میرزاخانی تماس بگیرید به نظر من راهنمایی میکنند.
این جور که من فهمیدم دیتاسنتر جدید کارو هنوز سرعت پورت قابل قبول خودشو نداره
اما دیتاسنتر قبلیش که فکر می کنم آقای میرزاخانی عزیز از این دیتاسنتر سرور میدن خیلی استابل و قابل قبول هست
حالا همه هاستینگ ها سالانه چندین ساعت و یا شاید هم چندین روز دوون تایم دارن یک ساعت دوون تایم دیتاسنتر هم روش !!!
پشتیبانی خود دیتاسنتر در حد لالیگا هست و واقعا عالیه، اینو آدم هایی مثل من که چندین ساله با iEWB کار می کنیم خوب می فهمیم !!!!!!
روابط حسنه با ایران : این از همه و همه مهمتره که آقای میرزاخانی nikanhost این شرایط رو به خوبی ایجاد کرده و شما بدون هیچ مشکلی می تونی با دامنه .ir . هویت ایرانی از این دیتاسنتر پشتیبانی بگیری و چک چونه بزنی به خدا این خیلی مهمه و واقعا ارزشمنده و باعث می شه که همیشه استابل بمونین !
موردی که باعث میشه این چند وقته بعض هاستینگ های سوئیچ کنن روی دیتاسنتر های دیگه مثل Iweb و یا Softlayer و ... مشخصات فنی سرور ها هست
من اینو از چندین دوستان که قبلا روی کارو بودن و رفتن یه جای دیگه پرسیدم مثلا اگه توی کارو یه سرور با 8 گیگ رم و 1 ترابایت هارد بخواهید باید خداتومان پول بدید ولی سرور های عرفی که آقای میرزاخانی ارائه می دن از لحاظ قیمتی یه کم بالا هست ولی چون می تونین بدون مشکل تحریم و به تومان خرید کنین از همه ارزشمند تره و از طرفی از یک ایرانی خرید کردیم و این خدا پسندانه هست
این فقط یه نظر شخصی هست و امیدوارم کسی چیزی به دل نگیره