از نظر ایشون نگفتن اسم سایت نشانه حرفه ای بودن است . خوب بزارید فکر کنه حرفه ای :دی چرا میزنیدش :دی
آرزو بر جوانان عیب نیست :71:
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر ایشون نگفتن اسم سایت نشانه حرفه ای بودن است . خوب بزارید فکر کنه حرفه ای :دی چرا میزنیدش :دی
آرزو بر جوانان عیب نیست :71:
ماشالله اينجا پره از اسپمر ...
من فك ميكردم فقط تو پرشين تولز اينهمه اسپم ميكنن ولي ميبينم اين موجودات در سطح نت توزيع شدن :)
+
نميخواستم جواب بدم ولي ديگه:
آقايون چه خودشونو تحويل ميگيرن ! حال كوت كردن مستقيم ندارم ولي دوستمون delta فرموده:نه سایتی که محل تجمع حرفه ای ها و مدیران شرکتهاست!
ميتونيد بفرماييد شركت يعني چي؟ درآمد ساليانه اين شركت چقدره؟
آيا شما به يه سرور اختصاصي ميگيد شركت؟ :) من موندم اينهمه مديرعامل از كجا پيداشون ميشه...
يا مثلا lianteam با گذاشتن يه اسمايلي خواست به تعداد پستهاش يه واحد اضافه كنه...
و يا sparksun خواست از رقيباش يه پست عقب نيفته...
رو اين دو نفر توصيه اكيد دارم كه اسپم كردن..
شما آقاي htfearless كه دو ماه از فعاليتت تو فروم نميگذره ادعاي وبمستري داري :) واسه شخص شما جوابي ندارم چون اميدي ندارم منظورمو بفهمي :)
به هر حال بزرگاي اين فروم منو ميشناسن و لازم نيست اينجا منبر برم.
فخرايي جمع كن فرومو ;)
دوستان درست میکن . اینجا فروم آشپذی و اینجور چیزا نیست که
کاربران هم هیچکدوم خانوم خانه دار و اینجور چیزا نیستن .
دیگه بچه ترین و بی تجربه ترینشون منم که برنامه نویسم و جدیدا هم به سرور و مدیریت سرور علاقه مند شدم واسه همین تو این فروم میام ( در مورد برنامه نویسی تجربم همچین کم هم نیست )
من بت حق میدم . ولی اینو بدونید که وب مستر حرفه ای همچین تاپیک هایی نمیزنه . ( البته جسارته ها )
خب دوستان هم که بنده رو میشناسن
کوچیک همه انجمن داره ها و بچه های اینجا ، یه چیزهایی در خصوص ویبولتین سرمون میشه که بیشتر شبیه شایعه هست
نزدیک به 5 سال و خورده ای هم هست که انجمن دار هستیم و غیره شاید هم 5 سال و خورده ای هست عضو یک انجمن شدیم LOL
از وب مستری چیزی بارمون نمیشه و دفعه اولمون هست میشنویم کلمه وب مستر رو ، واسه همین هم یکم خنده دار بود این جمله نا اشنا he he
دوست دارم شديد :)
با همه ي حرفات كاملا موافقم.
حرف من اينه كه نگفتن اسم سايت يه كار حرفه اي هستش و اينم اضافه كنم كه آدم بياد از اينا اسپانسري بگيري ديگه نهايته بدبختيه... البته جسارت نباشه...بعضي دوستان محترمن ولي متاسفانه بعضي هاشون ...
راستي به اين هم توجه كنيد كه استارتر تاپيك من نبودم..
شما 5 ساله كه فروم داري؟
اينو جدي جدي ميگم: خوشحال ميشم با فرومت آشنا شم و از تجربيات شما بعنوان مدير يه فروم فارسي كه 5 ساله داره كار ميكنه استفاده كنم.
البته براي اين پستتون جواب سنگين دارم ولي ترجيح ميدم ببينم طرف مقابلم كيه بعدش بگم .
تو امضاش هست که آدرس انجمنش؟ میتونید ببینید و استفاده کنیدنقل قول:
شما 5 ساله كه فروم داري؟
اينو جدي جدي ميگم: خوشحال ميشم با فرومت آشنا شم و از تجربيات شما بعنوان مدير يه فروم فارسي كه 5 ساله داره كار ميكنه استفاده كنم.
البته براي اين پستتون جواب سنگين دارم ولي ترجيح ميدم ببينم طرف مقابلم كيه بعدش بگم .